15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"Доган два пъти си троши главата сам.Първо с Бойко, уж той го издигнал, създал и тн.После не го искаше, а сега с Пеевски същата работа." , Доган е хитрец, стои отзад, а други лица изтиква отпред и когато стане фал, те да изгарят, а той да е цял.

14

Някой

преди 1 месец

По-добре да се обединят около Сюлейман великолепни или Осман паша , тази турска етническа партия кога ще бъде забранена ! Това е държавата България, държавата Турция не допуска етнически партии !!!

13

Анонимен

преди 1 месец

Ще има още едни избори, които ще са решаващи! Сега развиващите се събития в България, нищо не означават, само гледаме цирка, който се разиграва!

12

...

преди 1 месец

значи ако слави се сдуши с ... тия, то значи и той е поредния продажник дето се прави на голямата работа!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Предложете за обсъждане дебатът относно оставката на Копейкин и гласуването за нов председател с дипломатически познания и нормални морални ценности!

10

Анонимен

преди 1 месец

Доган два пъти си троши главата сам.Първо с Бойко, уж той го издигнал, създал и тн.После не го искаше, а сега с Пеевски същата работа.

9

Зозо

преди 1 месец

До Един Българин.... Няма как да управлява Главчо без мнозинство в парламента. Сега е безвремие.

8

Един Българин

преди 1 месец

До Зозо Хехе , пий си хапчетата. ИТН и ДПС са на Доган винаги били, но чак пък ПП били руска партия хайде сега. ПП и Асенката надявам се са си научили урока, че данъци не мога да вдигат ако искат да оцелеят, но да не забравяме колко добре ни управляват от Банкя в момента с Калинки и Глави - безмозъчни ум рел яци.

7

Зозо

преди 1 месец

Айде да се събират руските слуги барабар с ППДБ-тата и да си правят руско правителство. А да видим :)))))))))))))))))))))))))))))) Имат 140 гласа някъде.

6

Ицо

преди 1 месец

Аз смятам че "депутатите обединени около Доган" са и тези от ИТН такче всичко точно, вътрешни разговори ще са си

5

Анонимен

преди 1 месец

До 1 и като се явят,ще спечелят,от трите най- дългото.

4

А бе

преди 1 месец

На Костадинов тиквата добре, ноо ... Има друга една Тиква ...

3

И сега

преди 1 месец

Ако и на Костадинов му уври тиквата ... А бакалъм ...

2

Анонимен

преди 1 месец

и 7/8 обединени около Доган като пчелички около медеца

1

Анонимен

преди 1 месец

На изборите ДПС ще се яви под флага на Пеевски.,а вие отивайте в ИТН, Възраждане или където ви приемат.Руски агенти не трябват вече в ДПС.Това е модерна евроатлантиеска партия.На изборите ще го разберете.Сега живеете в медийния комфорт на пост комунизма.