37

VladTepes

преди 1 месец

Обличат се съвсем нормално, но слушат doom, death метъл и производни.

36

VladTepes

преди 1 месец

На много от екстремните метъл вокали текста се разбира доста ясно примерно Piotr Wiwczarek, Peter Tagtgren, Maurizio Iacono и мн.др. Познавам почитатели на екстремните жанрове със сериозни професии примерно в софтуерната индустрия.

35

Анонимен

преди 1 месец

Завърших ОУ в центъра на София. Още си спомням групичката на метълите. Някакви просмърдяни мешки, двойка до двойка наредили, мислят се за бунтари. Мешките намазани с кръв и семенна течност умишлено. Драскаха като австралопитеци със спряло развитие по тях. Аз си завърших с отличие, бройках мадами, ходех на 3 видя спорт. В момента съм собственик на няколко бизнеса, вкл. такъв в ИТ сектора. Какво стана с метълите? Един умря от свръхдоза, втори се самоуби, трети се претрепа с кола пиян. Само 1 оцеля

34

Анонимен

преди 1 месец

Да ходят да слушат крясъци лоу-лайфърите, бре. Какво толкова им се впечатлявате?! Дали тия, дали разни чалгаджии- все едно. Вече нормалните хора не се кланяме на окултни сатанистки секти, а слушаме нормална музика.

33

do 34

преди 1 месец

Изненадан съм как слушаш нещо, в което нямаш идея какво се пее?! Не че, както долу е написал един колега, феновете на тая *** музика имат идея какво се кряска там, де, ама все пак...

32

До 34

преди 1 месец

Слушаш парчета години наред, на които не знаеш превода?! На това му се казва функционална неграмотност. Не че съм изненадан де, от познатите си металисти не знам за такъв, изкарващ хляба си с интелектуален труд и печелещ адекватно.

31

Почитател на рока

преди 1 месец

Взех че прочетох преводите на велики за мен парчета които слушам вече 30 години. Останах шашнат.... с малки изключения под божествена музика се крият дребнави, пошли и неморални текстове. Май западната култура и ценности са примамливи външно - видимо но щом навлезеш по-навътре в нещата се разочароваш.

30

Анонимен

преди 1 месец

Какви чалги, бе?! Слушам класическа музика и комерсиална. Чат-пат някое леко рок парче. Ама тия създания от феста са ми на едно ниво с прайда, даже са ми по-антипатични. Образование? Доктор на науките съм. С интелектуален труд си вадя хляба. Крайни секти и окултизъм, като този фест, не са ми по вкуса.

29

Анонимен

преди 1 месец

От цялата работа разбрах, че едните чалгари се мисля за нещо повече от другите чалгари. Е, имам лоши новини за вас - няма никаква принципна разлика помежду ви. Рокът си е просто още един вид чалга.

28

Анонимен

преди 1 месец

Това с "Пешо,Пешо,Пешо" ми хареса.Аз така викам на Мелони..Джорджа Мелони .Викам й Гюрга Пъпеша .

27

Somebody Someone

преди 1 месец

Бесни коментари. Чалгопитеците си защитават анти-културата. Всичко което не е бутилка евтино уиски от метро, но на цена 120лв, райски газ и *** е заплаха за това на което градят характера си. Че как да пропуснат да измрънкат срещу метъл фестивал?

26

до трагедия

преди 1 месец

Браво за думите! Обясни сега на тези промити мозъци, използвайки твоя - немития и затлачен от нечистотии мозък, каква е разликата между тази и другите чалги!

25

Анонимен

преди 1 месец

Следващата година организаторите ще доведат MGK за да изпълне някоя пънк рок песен.

24

Анонимен

преди 1 месец

Рап-рок-барок... все си е чалга и всичките се мислят за по-молко *** от другите.

23

до 20

преди 1 месец

То всички песни се свирят и изпълняват по един и същ начин, независимо от вида чалга. Музика и вокали - тва е. Ако има фолклорни елементи, става попфолк чалга. Ако вокалите са в мерена реч - рап чалга...

22

MNENIE

преди 1 месец

Калъфи и *** като в Париж.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8По-добре е рок фест отколкото чалга фест.

20

Анонимен

преди 1 месец

Сатанински сборища...

19

Анонимен

преди 1 месец

Горе долу повечето рок песни се свирят по един и същи начин но ти е хубаво да ги слушаш дори да не си рок фен.

18

Анонимен

преди 1 месец

А каква точно е разликата между тази и другите чалги?