415

Реконтра

преди 1 месец

...но не вдигат заплатите.

414

Zks

преди 1 месец

Който има умения и върши работа не може да смогне не са у нас ами ив цяла европа, няма кой да блъска, само директори и меринджеи с костюми

413

Анонимен

преди 1 месец

Истината е , че работника в БГ нищо, не може, нищо не знае, няма умения но пък краде и има големи претенции! Идете поработете в Европата сега имате свободно движение на хора и капитали! Да видим кой ще ви търпи ??? Никой не ви е длъжен да ви осигурява работа и пари !!! По цял ден лъзгате на телефончетата и пиете кафенца а после що нямя пари? Ми щото не сте ги изработили.

412

Ваньо Вазов

преди 1 месец

Лястовичките как се изхранват, като нямат кадри?

411

Льольо

преди 1 месец

2024 година, България, кипи безмислен труд.

410

Холандеца

преди 1 месец

Ся, ако некой си мисли, че в Холандия има кадри много се лъже.

409

Еврогейец

преди 1 месец

Нали ще се вкарват пакистанци,индийци и непалци да бачкат за без пари?!

408

Мими късата поличка

преди 1 месец

Кадрите са на Витошка, пият кафе.

407

Бръм Бръм

преди 1 месец

Разберете го най-после това нещо. Никой в ЕС не длъжен да ви дундурка.

406

Чучъ

преди 1 месец

Европа ви ограби така финно, че даже не разбрахте какво ви се случи. Сега наред е МакедОния.

405

Урсула

преди 1 месец

Бай Тошо се тупаше по гърдите че много строял!!!! Строяха робите от трудово, строителни, кеч и какви ли не робски войски,същия манталитет продължава и сега, само че Европа ни спаси ,от тези мизерници!

404

Дуло

преди 1 месец

Всеки намира работата, която заслужава, всеки получава работника, който заслужава.

403

Коко

преди 1 месец

Задължете ги да публикуват обявите със заплати. Тогава ще видим.

402

Бъ

преди 1 месец

Няма да се притеснявате. И работа ще има и кадри ще има. Всичко ще си дойде скоро на мястото.

401

Блюнгбършит гнюз

преди 1 месец

Кадри има!Но не ви се дават пари :) :) :) Е, нищо,ще си внесете висококвалифицирани кадри - инджИнерита от Бхарат, микробиолози от Афганистан,ракетни учени от Сирия и професори от Непал. :) :) :)

400

Идеолог либерал

преди 1 месец

Измислих. Закон за трудовата и военна повинност. Първо пет години работа в някое аграрно стопанство или фабрика с комин или на фронта . Абитурентките докато са по общежития пък ще им направят деца .После който ще да следва както следва .

399

Бай Иван мазния

преди 1 месец

Назначиха безработните психоложки за HR ки и се почнаха едни психо анализи, едни личностни планове, едни профили. Оно като ми каже неква смешна заплата и кво чека да и дам 20 санта душа за анализ ли ...

398

Хаоус оф пеин

преди 1 месец

Абе кво стана с електронната трудова книжка всички оюе искат трудовия тефтер дето го има само в България това примитивно и робско нещо от миналия век -наречено трудова книжка.

397

Опа Болкан стайл

преди 1 месец

На интервю бай мериндежй и кака HR ка , чекат да им лазиш в краката. А ако имаш по-добро от тяхното образование не стигаш и до интервю, директно си делийтнат.

396

тру стори

преди 1 месец

Работех в чуждестранна фирма в Бг. всичко беше супер, докато не назначиха българи за мениджъри. И както е прието тия младежи от прованса единственото, което можеха да правят е да се гаврят с персонала, смъкнаха заплатите почти двойно, загубиха работници, назначиха нови на минимална заплата почти ,качеството се влоши, загубиха пазари, а да намерят нови нямат, нито акъл нито подход. Общо взето местните мениджъри и HR ки могат само да гърчат персонала, иначе никаква визия. Накрая ни закриха клона .