322

Господи,Господи

преди 1 месец

И ти ли си безсилен пред простотията.Докъде стигнахме - простотията на най-долно ниво да управлява Държава.Явно това заслужаваш народе.За смях сме не на света - на цялата вселена.

321

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ категорично не трябва да участват в правителство с Мафията! ПП-ДБ трябва да са в опозиция и това е най-обективното съждение , защото всички останали са обединени срещу тях и предлаганите АНТИКОРУПЦИОННИ реформи! Аз не разбирам защо ПП-ДБ искат да се мъчат да управляват с Мафията, изобщо не разбирам ! Ако се съгласят на някакво правителство с Мафията, ПП-ДБ СА ЗАГУБЕНИ !!!

320

ИТН простащина

преди 1 месец

ИТН са кръгли простаци и *** в българската политика, макар да не са единствени? Те са си въддух под налягане и за нищо не стават.

319

Анонимен

преди 1 месец

В нормалните държави и опозицията има тежест. Сериозно се взимат под внимание и нейните предложения. Така, един парламентарен живот се изпълва със съдържание. Тука опозицията е пародия. Някакво кудкудякане, *** закачки, злоба, путлерски намеци, лъжепатриотизъм, с една дума едно голямо нищо. Пръдльовци...

318

Чалга сценарий

преди 1 месец

Мафията вече има готово правителство дубликат , и уговорката чалгари и копейковци да го изберат Този сценарии е разработен отдавна , преди месеци, а това бавене има за цел да оправдае сценарият им, за който виновни трябва да са ПП/ДБ! Тоест, всички останали ще "спасяват" Територията от "безотговорните" ПП/ДБ, които не искат да се самоубиват! Ирония!!!

317

Факт

преди 1 месец

В този си вид, не. Дори ИТН, БСП и Възраждане да се доберат до заветната цифра от 121 депутати, те няма да могат да се разберат помежду си. Единственото, което ги обединява, е ОМРАЗАТА. Те няма Политичесща програма, Идеи и Закони! Те имат само една гола омраза! И помия!

316

Чалга Реторика

преди 1 месец

Целта на това да се използва такава ниска риторика е да може после тя да се превърне в инструмент за набиране на популярност в социалните мрежи. Казваш нещо скандално, завърташ го в 10-секунден клип и това ти позволява да обитаваш общественото пространство и съзнание още малко. Това е. Никой няма да те запомни с това, че си променил живота му по някакъв смислен начин, с някаква политика, с някакво решение или с премахването на някакъв проблем. Ще те запомнят с това, че си човекът, който е казал глупост от трибуната, псувал е пред екраните.

315

Пенсионер

преди 1 месец

До ИТН саботьори 317 Това беше и тактика на Нинова . И тя беше опозиция на всички и загуби БСП.По добре разбирателство в името на България , от колкото непрекъсната конфронтация и нечестни удари пад кръста.

314

Чудя се...

преди 1 месец

Чалгарите на Слави от ИТН принизяват парламентарният дебат, но докога ще минава този номер, докога тази партия ще има електорат?

313

Лошата баба Славка

преди 1 месец

Слави Трифонов:"Аз реших това и се включвам да ви го кажа от дивана. Тогава все още не беше модерен диванът, но отново включванията бяха от някакво студио, подходът беше аз ви казвам, вие изпълнявайте.

312

Я па я..!

преди 1 месец

Изпуснахме първия мандат на Борисов , сега ще разчитаме на музикантите на Слави. Всички стават министри.

311

Мнение

преди 1 месец

Един човек от диванчето излиза и казва: Ето го състава на Министерски съвет. Няма диалог, няма възможност за обратна връзка. Това е, правете каквото искате.

310

ИТН саботьори

преди 1 месец

ИТН нямат предложения, нямат конкретни идеи, нямат политики. Те съществуват, за да са в отрицание на ПП-ДБ. Само че, този модел спихна, дори при ИТН. Няма как да си опозиция на нещо непрекъснато и да очакваш, че това ще доведе до някакъв Прогрес. Или просто да си Наопаки, на въпреки като самоцел...

309

Итн чалгопитеци

преди 1 месец

ИТН взеха мандота колкото да отбият номера. Толкова им е ресурса - нулев! То да не е като да генерираш просташка, чалга халтура!

308

Citizen

преди 1 месец

Африкански научи нови игри в парламента - първо "Душ, Ножица, Жилет", а сега ще играе "Мандатоносител".

307

Анонимен

преди 1 месец

Мислех, че сме стигнали дъното, ама то още имало надолу, щом простаци като ИТН получават мандат, значи можело да е още по-зле! Такова падение, жалщи чалгари и измамници да ни управляват. Прав бил доктора на НеУките:" И Магаре да бях вързал за депутат, щяха да го изберат (простия електорат)!" Щом гласуват за отпадъци от ИТН, готови да продадат страната си на мафиата.

306

Хахаха

преди 1 месец

ИТН за премиер могат да предложат Гацо Бацов, а за зам. премиер Шишо Бакшишо...до къдя я докарахме...

305

Идеалист

преди 1 месец

Конституцията им дава възможност да протакат докато има възможност изборите да се проведат след 4 ноември, та да не гледаме срамни сцени на политически салтоморталета. Все пак да се има предвид, че само Баце има снимка с Тръмп до известната камина. Другото е само чалга.

304

Плоски

преди 1 месец

Качете на клона в Африка плиткоумен Тошко , до роднините му, говоря, и ще е без разлика!Не че искам да ги хваля,ама тези са за последно в светлините на...рампата,не на прожектори и студиа!Последни снимки за спомен!

303

Анонимен

преди 1 месец

Мамини златни. На единия любовницата от село я изхранвахме като зам министър на външните работи, на другия селската слава с жените е пословична. Скоро Деси пак ще се разфучи заради Ванчето. Добре че майките им не са живи да се срамуват. Без масови протести няма да стане