По времето на соца си правехме в къщи луканка 60% воловина и 40% свинско месо в ОвчиЧерва. След това всеки ден с едно дървено търкало ги правехме плоски и ги оставяхме да съхнат и като станеха готови цяла зима ги ядяхме. Освен това осолявахме свински бут и след това го оставяхме във вода да се отсоли и след това висеше дълго време висеше за да изсъхне. Кълцаш малко от него и си хапваш. Всички консерви си ги правехме сами.... Даже и хляб си правехме в къщи с кисели бактерии и Кисело мляко!
По времето на соца си правехме в къщи луканка 60% воловина и 40% свинско месо в *** черва. След това всеки ден с едно дървено търкало ги правехме плоски и ги оставяхме да съхнат и като станеха готови цяла зима ги ядяхме. Освен това осолявахме свински бут и след това го оставяхме във вода да се отсоли и след това висеше дълго време висеше за да изсъхне. Кълцаш малко от него и си хапваш. Всички консерви си ги правехме сами.... Даже и хляб си правехме в къщи с кисели бактерии и Кисело мляко!
Хайде пак: "Само Седесе.Кой не скача в червен." Нали за това скачахте!?Сега сещате ли се за "лошия" Бай Тошо ?Питали ли сте се някога същите ли ***.луци ядат Драгалевския Ай дук, Ал Фашагата, Стедчо Корупцията и останалите все още живи от СДС-Шайката?
Много станаха маймуните на клона. Много станаха хората и за това ще има разчистване на планетата. Кой разбрал - разбрал.
еврогейтарашкият союз от няколко години е разрешил и брашното от червеи като човешка храна. заводите дето ги строиха до софия са за това и всякакви бисквити, вафли и тем подобни са пълни. радвайте се ако има поне хрющяли и сухожилия в салама. скоро всичко ще е само палмово масло и насекоми. а бананите санчовци растат на върха на палмата.
е заради това тарикатите,"загрижени за изхранване на населението", разработват специално за нас ИЗКУСТВЕНО "месо"..Даже и на кокал го докарват..
Сухожилията и хрущялите не са проблем, но е-тата и химията си казват работата :)) Честно казано, мейби така е по-добре, така и така ще мрем некой ден, поне да ни е вкусно :))
Нямам проблеми със сухожилията и хрущялите, но захар не! Всъщност кой яде колбаси през 2024?! Има ли още от тази порода.
Заменихме социализма с капитализъм заради бананите и тоалетната хартия, а те сега влагат тоалетната хартия като основна съставка на колбасите. Месо в колбасите няма.
Най-лошите колбаси от преди 1989 година бяха много по-добри от най-хубавите колбаси сега. Факт.
Случай от стария врачански месокомбинат. Имаше две тоалетни във високо помещение без покрив. Един ака вътре. Други крадат агне и го хвърлят в тоалетната , върху онзи клекналия ,да го скрият. Идва началника. Чу се кански рев : Олеле , майкооо... Тихо бе , тихо че ни фанаа, бе. Та такива ми ти работи от славното соц. минало.Крадеше се масово.
До 55 анонимен ***. Абе кофти работа,обаче при всички положения е по-добре да ядеш МОМ отколкото плъхове, жаби, змии, прилепи, червеи, кучета, котки и маймуни като в комунистически Китай:):):). . . Първо Китай не е комунистически и второ изброетине неща все пак са истински, а не от принтер и трето никога не бил в Китай и не разправяй лъжи! Миналата седмица се върнах от командировка в Китай! Вяно е, че не е като в Япония или Тайланд, но е в пъти по добра от описаното в статията!
Ядем колбаси със захар, сухожилия и хрущяли