27

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 месец

СИТУАЦИЯТА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ КОРЕННО САМО КОГАТО РАЗСТРЕЛЯМЕ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 33Г.,ЗАБРАНИМ ВСИЧКИ ПАРТИИ,СПРЕМ ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ НА БРЮКСЕЛ И САЩ.

26

Анонимен

преди 1 месец

Както запазването на управлението на държавата по домовата книга, така и двойното гражданство са недопустими решения и най- големите фалове на този твърде политически КС. Крайно време е да се повишат критериите за избор на съдии, което е съдбовно за нашето бъдеще.

25

анонимен

преди 1 месец

Да не сте стъпили на изборите! Не виждате ли, че ни се подиграват? Те си гледат бизнеса и живота, а ние да работим на няколко места, така трябвало21

24

Саше Велики

преди 1 месец

Най демократично е всеки гражданин на Република България да управлява по азбучен ред. Започва се по ЕГН от най-възрастните . Мандат - 6 месеца. Така всички ще са доволни защото всеки ще управлява за 6 месеца държавата.

23

Банкеръ

преди 1 месец

Вие още нищо не сте видяли.Няма да се учудя ако отделни региони примерно Черноморието и Ски курортите пожелаят да обявят независимост от България.Неофит Рилски Ви показа как това се прави на практика.Отделно земеделските земи са изкупени и на тях се сее това,което собствениците им решат,не каквото е нужно на Държавата.Като Ви остане само Шоплука може и да се усетите какво сами сте си направили.

22

до 20

преди 1 месец

Защо пък да не се пледира за пряка демокрация а? Тя е другата алтернатива, която между другото е по-съвременна и напредничава ор президентската република?

21

СОФЯНЕЦ

преди 1 месец

ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМЕШ 400 ДУШИ В ТАЗИ ОБСТАНОВКА ЗА- В.Н. С.-!!!!! ВСИЧКИ ГОВОРЕЩИ Г Л А В И ГОВОРЯТ ЗА РАДЕФ!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е да се пледира за президентска република. Нима е нормално управлението на държавата да е по домова книга. Това е изключително глупаво и опасно, с което се сблъскваме. Само некомпетентни, силно политически свързани съдии, могат да гласуват за такива неадекватни решения. Замислете се малко. Президентът е силна фигура пряко избран от хората и да му орязвате пълномощията е недопустимо.

19

Анонимен

преди 1 месец

Докато Тиквата и Сви нята не бъдат вкарани в затвора, ПРОМЯНА няма да има !

18

Гъдьо

преди 1 месец

Народът ще ги изгони с камъни и дървета..всички дупедати продажници..папката по 10 хилки ката месец...а насреща никаква работа...Аааа келепиря СВЪРШИИИ

17

Анонимен

преди 1 месец

До абе къв требва да си та да даваш мандат на клоуни дето опростачиха България ?! -------------- достатъчно е да си пpoст шaпк aр!

16

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарим на големоухия негoдник, назначен от Решетников, за хаосът който създаде за 3 години. Червената армия да беше влязла в България пак нямаше да успее да я съсипе толкова, колкото този ***.

15

vs

преди 1 месец

Да дадем шанс на народното събрание! Тридесет и пет години препирни, кражби, назначения, уволнения, кой бил по-по-най, мутри, бивши червени п***омияри, мафия и т.н. Мисля, че е малко времето! Може още 35 да ги оставим да се гаврят с нас, или да стане като в "Жокера", и да видим кой - кого!

14

Анонимен

преди 1 месец

Народното събрание и правителството не работят за народа и България

13

абе

преди 1 месец

къв требва да си та да даваш мандат на клоуни дето опростачиха България ?!

12

Христо Христов

преди 1 месец

И какво ако има ново ВНС? Видя се сегашния матрял какво текстове в Конституцията може да вкара. Никакво ВНС, НИКАКВИ промени в Конституцията! Само пращане на фронта на двата милиона неграмотни про'с'така, дет гласуват за ЕС и НАТО да им дадат МРЗ, може да отвори пътя за оправяне на България. факт.

11

Анонимен

преди 1 месец

Слагайте 10% бариера за влизане в парламента и ще се отървем от разните чалгари, путлeраси, копейкаджии и всякаква подобна cган.

10

опетков

преди 1 месец

Много сме си добре и явно сме много богати след като за последните 3 години за избори дадохме над 500 млн лева. Най-вече благодарение на ППДБ, Мая *** и ид*иотите от ИТН.

9

опетков

преди 1 месец

До Анонимен2 "Гражданска война"? И кой срещу кого и за какво? Само лу*д нен*ормалник може да предположи такава глупост. Народецът е доволен и предоволен от битието си.

8

Анонимен

преди 1 месец

Отиваме към най големите протести виждани някога, защото нямаше да арестува контрабандиста Борисов и прасето Пеевски, когато трябваше