126

Нищо ново

преди 1 месец

Азо украинците не се сетят да спретнат някой преврат на Зеленски, войната ще свърши когато руската армия достигне пак до Киев.

125

Анонимен

преди 1 месец

руснаците никога няма да станат европейци, ще си останат диво азиатско племе с бяла кожа

124

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

В руски план за мир се говореше само за капитулация на Украйна и изтегляне на украинската армия, никъде не се споменаваше за оттегляне на руската армия. Направо си е план за капитулация. Е това е руското лицемерие от руския мир.

123

Нов украински план

преди 1 месец

1. Изуване от кръста надолу2. Надупване с изразена чупка в кръста3. Поемане ... какво и как се сещат всички

122

Анонимен

преди 1 месец

Жал ми е за обикновенните украинци ,които така наивно предложиха живота си срещу мечта за свобода,а станаха още по зависими.Загубиха живота на деца и съпрузи,останаха без домове,разрушени градове и села.Е,те това е обещаната им свобода!Браво на тези,които успяха да се измъкнат !Бедните да му мислят!

121

до 111

преди 1 месец

Като се събуди отвит ли беше?

120

Анонимен

преди 1 месец

А ще остане ли жив украински мъж дотогава?

119

Анонимен

преди 1 месец

Квото каже Тръмп това ще стане. Не си прави планове наркоманче.

118

Горд Българин

преди 1 месец

Нищо няма да разработи Украйна. Тя и целия запад са губещите. Или се съгласяват с условията на Русия или Украйна ще изчезне от картата.

117

паранормала

преди 1 месец

Аз не знаех, че като изгубиш войната, диктуваш условията за мир на победителя. Цар Самуил и цар Иван Шишман защо са капитулирали, след всяка загубина битка е трябвало още и още териториални претенции да предявяват и така до справедливия мир за победената ни страна.

116

Анонимен

преди 1 месец

Съмнително е дали зеленото нарко може да реши само дори каква паста за зъби да ползва. Планът ще го пише друг, ако въобще бъде допуснат подобен план. ЕС има интерес месомелачницата в Украйна да си върви още години наред. Но няма пари да го финасира. САЩ от друга страна има парите, но няма жизнени интереси в тази част на света. Засега всички се надяват на чудо, но чудеса не не случват често.

115

Анонимен

преди 1 месец

Аз не помня някога земите на които комунистите измислиха държава и народ тип украински, някога да е била американска територия. Наглият опит срещна ответен отпор и сега вият на умряло че ни мина опита с държавен преврат и инсталация на Яйценюци и комици и олигарси да стане заварката.

114

Анонимен

преди 1 месец

До ФитокаМНОГО ПРОПАГАНДЕН ПРОЧИТ НА ИСТОРИЯТА ТИ КОЯТО СИ ЧЕЛ

113

Анонимен

преди 1 месец

До ФитокаА МИРА ЗА САЩ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА БЕШЕ КОЛОНИЗАЦИЯ НА ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА.

112

Анонимен

преди 1 месец

Много отдавна нищо не зависи от украинските власти и това е самата истина. Дори през 2014г. бяха представлявани от Германия и Франция в Минск, където им "спечелиха" време да ги готвят за фронта. Украинците са вече народ, превърнат в наемна армия - гладиатори. Бият се за кефа и развлечението на своите господари. Падението е необратимо.

111

Анонимен

преди 1 месец

нЕ МОЖЕ ЛИ ДА ПРОВЕДЕШ ИЗБОРИ А НЕ ДА БАЛАМОСВАШ СВЕТА УЗУРПАТОРСКИ ДИКТАТОРЕ.

110

Анонимен

преди 1 месец

Към ноември Украйна ще се е смалила още повече. И понеже отдавна не е независима държава, а протекторат, евентуални преговори биха били възможни само между Руската федерация и реално управляващите в Украйна - т нар "лидери" на ЕС и САЩ, макар и САЩ да изстиват за "каузата Украйна".

109

Фитока

преди 1 месец

Историята сочи,че мирът е руски мир,скрепен с лакомство за Мечока.Дарът на Фридрих Велики бе Полша,на шведите Финландия,на Хитлер Източна Европа.Тези не сключат ли мир преди изборите в САЩ,после САЩ ще го сключват и те ще дават дара.

108

Анонимен

преди 1 месец

Русия е притисната до стената. Търси мир! Изчерпаха се ресурсите, армията бяга... Сега Зеленски ще подготви план за капитулация на Путин, Байдън ще го одобри и западния свят ще постави Русия на колене! Ако ли не, ще продължат безмилостните атаки на украинската армия, които окончателно ще разбият руската икономика. Тогава народа сам ще възстане срещу диктатора и ще поиска Байдън за президент на необятната територия...

107

Анонимен

преди 1 месец

Руски мир или Западен мир?