8

Анонимен

преди 1 месец

Ето тоя елемент и слугите му подритват БГ към Евразия- те милионери във "фалиралата"Европа, а ние роби в Евразия- я виж средната пенсия от 43лв в КИтай, и къде живеят в Индия работниците по острови от отпадации- тоя отпадак не уцели на народ- НЕ ЩЕМ В брикс И БЛАГОДЕНСТВАЩА ЕВРАЗИЯ...

7

Пен

преди 1 месец

А, какъв срив? По телевизора всичко е наред! Да наложим още санкции предлагам. Путин е виновен за всичко. :))

6

полковник Колев

преди 1 месец

Тия които създадоха " обединена" Европа я разединиха и унищожиха тотално

5

Анонимен

преди 1 месец

Сривът се дължи на грешни политики, а грешните политики на некадърни политици-неможачи. И, какво се прави в такъв случай? Щото икономиката сама няма да тръгне.

4

Нане

преди 1 месец

Същия тоя тъпоумняк, преди години ревеше, че трябва да излезе бизнеса на пазарен принцип на тока... А сега Народа да му плаща масрафа, щот му бил скъп тока... Щото компенсациите, ще му ги плати Народа, а не хрантутниците в парламента... ===)))

3

Хейтър

преди 1 месец

За едно е прав - тези зелени политики са недомислени. Европа е много по-малък замърсител от САЩ и Китай. Първо тези двете трябва да станат по-екологични и чак след това Европа. Прекалените екологични рестрикции убиват европейската индустрия, а и селско стопанство. А ония в САЩ и Китай не спазват никакви норми, после ни продават фасони.

2

Нане

преди 1 месец

Тоя кви цени бълнува, за битовите потребители, че цената била 127 лв за мегаватчас.... В момента с таксите, дедесета, мемесета цената на тока за бита е над 260 лева за мегаватчас... Тотален неадекватник... ===)))

1

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с ацките санции, а какво става с ацките санции? Рухна ли Русия, рухна ли Русия?