55

кон сти ту ция

преди 1 месец

Никой не бръсне за слива българите

54

Анонимен

преди 1 месец

Че те тия имат за втори официален език албански, а основният им език е западен говор на шопските диалекти.... След 30 години ще си duke folur на албански всичките.

53

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не правят макетата щото вече им минаха мераците за ЕС, на обикновените хора също.

52

Анонимен

преди 1 месец

"Дали това правителство може да направи по-добра сделка, аз лично много се съмнявам"--------------Вместо да променят своята, могат да се закълнат в Конституцията на България. Всички проблеми с влизането в ЕС ще се решат за миг.

51

да, ама не

преди 1 месец

Типично по български, следва снишаване от северните макета, ослушване, спотайване. Изчакване, пък все пак дали не може да се заобиколят правилата и се намери някоя вратичка. Че хем нищо да не се отстъпи, хем пък да има келепирр.

50

Фют

преди 1 месец

Македонец не е националност, така както тракиец и добруджанец. Сите са Българи!

49

МАКЕ НЕ Е ЕТНОС

преди 1 месец

А ПРОФЕСИЯ

48

прасчочо

преди 1 месец

Когато в една държава има малцинство, държавата е длъжна да го приеме на база международните договори, които е подписвала, в това число и Харта на правата на човека. Тоест този калалалък дали ще ги впишат или не, отдавна трябваше да се разгледа не просто като правило за приемането на Сев. Македония в ЕС, но и като исконно право на нашите хора там спрямо международните документи.

47

Фют

преди 1 месец

До 46. Нашите няма какво да им повтарят. Това е заложено в програмата, която трябва да изпълнят за да влязат в ЕС. Иначе, ЕС през крив макарон. Ние не бързаме. :)))

46

Ццццц

преди 1 месец

Трябва да се обади чуждестранен посланик, за да каже какво мисли българският народ за кандидатурата на макетата. А уж нашето си българско правителство им легна само и само да ги приемат. Срам и позор, а от ЕС не смеят да ни го кажат в лицето да не ни изложат.

45

Фют

преди 1 месец

До 43. Това не е нареждане от ЕС, а препоръка, която трябва да изпълнят по искане на България, за да бъдат приети и е в защита на българското малцинство в РСМ. А, ти българин ли си или чебурашка, която като прочете ЕС и започва да плюнчи.

44

Пазач в шалом

преди 1 месец

Приятели четете протоколите на ционските мъдреци . Резултатите са на лице , Говорисе че съвсем скоро Нетаняху ще дойде в България за да донесе документа, който премиера и Резидента на България щв подпишат - България да се включи с войски към натовският блок в подкрепа към Украйна - септември. Скачайте от леглата на оръжие пред парламента или поемете съдбата си!

43

мак

преди 1 месец

ес дали нарежда на франция или германия да правят промени в конституциите?

42

Анонимен

преди 1 месец

РСМ ще са втора Унгария в ЕС. Затова, още 20 години вето.

41

ЗАЩО В СКОПИЕ

преди 1 месец

ГИ Е СТРАХ ОТ ТОВА ?

40

Фют

преди 1 месец

До 39. Защото те са български мюсюлмани. Правиш ли разлика между националност и вероизповедание?

39

Анонимен

преди 1 месец

Защо България не впише турците в конституцията ?

38

Анонимен

преди 1 месец

Много хора от всички държави в ЕС, четяха внимателно Конституциите си по времето на Ковид. Е и? И да впишат българите какво от това?

37

Анонимен

преди 1 месец

А не, да отстояват правата си докрай и да не позволяват на гърците да ги наричат северномакедонци. И премиера и президента на Северна Македония са топ. Професионалисти от всякъде, знаят как да постигнат целите си!

36

Анонимен

преди 1 месец

Волята е способност на човека съзнателно да управлява своите постъпки, да ги насочва към съзнателно поставени цели и да преодолява външни и вътрешни трудности и препятствия. Цитирайки посланикът на ЕС-ето "...в Брюксел няма воля за промяна на преговорната рамка.", какво казвате всъщност? Брюксел не е способен да управлява своите постъпки и да преодолява вътрешни и външни трудности, затова, по-добра сделка !?! няма да получите. Сделка, маса, думите са употребени поне по 3 пъти. "Рамка" има ли