26

Анонимен

преди 1 месец

Моряците се обучават само когато плават с корабите, а не когато стоят по пристанищата. Направили са си плаване. Всичко останало са пропагандни глупости.

25

Анонимен

преди 1 месец

До 21 *** стига се пъна какво имаш. Толкова имаш че 2г една Украйна неможе да падне. Клоун. Какво значение има дали имаш 1000 ядрени ракети или 100 ? Една като пернее москва и чао. Ти *** ли си какъв си ? Вие се пенитее на всички какво имате и нападатее всички около вас. Аз казвам че запада има отговор, на тези ваши пъненияя . Сега разбраа ли ме :))) второ нали джудже каза ако някой помогне на Урляйна ще го ударим ? САЩ им помага и какво ?:)))

24

Анонимен

преди 1 месец

Сата НАТО /32/, не си чел обновената стратегия на Пиндостан за Арктика. Пълна е с мечти и сметки без кръчмар как ще присвоят руския Северен морски път.

23

Анонимен

преди 1 месец

До 23Стара ти е опорната точка. Русия е най-големият износител на пшеница в света. През някои години САЩ и Канада произвеждат повече..))))Русия е лидер в последните 10тина години, като понякога е измествана от САЩ. Разбира се това не значи, че е и на-голям производител,там първенството се оспорва от Китай, Индия и САЩ.То ще е грехота с такава огромна територия и да не произвеждаш най-лесно отглеждаща се земеделска култтура.

22

Аз

преди 1 месец

Рушки кораби нямат голям избор къде да акостират освен Куба или братската КНДР?На ракетните и ядрени лъвове в опасна близост с Маями е достатъчно само гарантиран син паспорт с орела за да предадът и майка си и баща си и гемията на която мизерстват.Без съюзници в Карибско море са обречени,това е ясно и на децата.Жалко за горките кубинци,поробени от допотопната *** от блатата!

21

Анонимен

преди 1 месец

Защо лъжете, че Куба се намира на 160 км от Флорида? Тя е на 660 км от Флорида!

20

Фют

преди 1 месец

До 23. Житницата на Русия беше Украйна. Сега ще я гледат през крив макарон.

19

Насри

преди 1 месец

Тези,които нямат и поглед с действителността в Куба,да се радват на обзорно бъдеще! Ние имаме всичко от това, наречено европейска демокрация! Корабите са там от ...40 години! Хавана е приказен оазис!

18

Пак по опорката?

преди 1 месец

До 112: Стара ти е опорната точка. Русия е най-големият износител на пшеница в света. През някои години САЩ и Канада произвеждат повече, но винаги изнасят по-малко. В Русия, и да липсва нещо, то не са храни и горива.

17

Анонимен

преди 1 месец

До 23 Точно тези канали са долнопробна руска пропаганда. По-добре чети други руски канали, където пишат реални руснаци помежду си.

16

Глупости са това

преди 1 месец

До Анонимен 21: Хиляди самолети стелт ще залетят над Москва? А защо не залитат? Нека да се опитат. Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно, и хиперзвукови тактически ракети които дори САЩ още нямат.

15

Анонимен

преди 1 месец

Но каква е целта? Хуманитарна мисия ли правят? Носят обувки, обувки, брашно, ориз и захар да раздават на кубинците?

14

Мужик

преди 1 месец

Само да не пушат цигари че ще задръстят пристанището с отломки.

13

Анонимен

преди 1 месец

До 16 Много измищшльотини. Но да приемем че това стане и какво ? 10мин радост и после ? Хиляди самолети стелт ще залетят над москва и ще стане като сирия купчина тухли. Вие нямате небе , когато нямаш небе си чао.

12

Кореком

преди 1 месец

22000$ са си бая пара за Куба. Работиш една година в ДНР, или украинците ти пръскат тиквата или се връщаш с лада, пералня и моноблок за тоалетната. Цялата махала ще ти завижда.

11

Слава на Русия

преди 1 месец

Русия контролира Северният морски път и има атомни ледоразбивачи, които никоя друга държава няма.

10

Анонимен

преди 1 месец

По последни данни корабът Адмирал Кузнецов е напуснал пристанището си в Мурманск. Това стана ясно след като всички датчици за дим и противопожарни системи в северна Финландия, Швеция и Норвегия се включиха едновременно.

9

Да си припомним

преди 1 месец

Наскоро руската фрегата "Адмирал Горшков" беше на посещение в Куба. Тя е въоръжена с хиперзвукови ракети "Циркон", аналог на които САЩ още нямат. Коментатори от САЩ писаха, че ракета Циркон може да достигне от Куба до Белият дом във Вашингтон за 12 минути.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тъжна е историята на руския флот. От него ползата е като от соларен панел в Британия, мигач на БМВ или изтрезвително в Саудитска Арабия.

7

Анонимен

преди 1 месец

Що не пратиха корабите от Черноморски флот дето са станали подводници. Таман цяла флотилия щеше да се заформи, предвождана от крайцера Аврора, пардон Москва.