23

Уникална Франция

преди 1 месец

До Анонимен 25 Мне, не позна. Червената армия е била дислоцирана за НАПАДЕНИЕ, затова когато Адолф е тръгнал направо ги е прегазил, а не защото не е имал съветска армия там, където са тръгнали германците. Връщам се на темата, че не ми се изпада в обучаване на очевидно незнаещи по други въпроси,

22

Оставете го

преди 1 месец

Човека иска да си смърка на спокойствие, а не с колегите в стаята. Разбирам го.

21

Уникална Франция

преди 1 месец

До Анонимен 25. Не знам какво е смешното. С ПОЛОВИНАТА от дивизиите, с които чичко Адолф превзе Франция, след това превзе 4 ПЪТИ колкото територията на Франция в СССР. Цистерните не смогваха да карат гориво на танковете му, толкова бързо напредваха.

20

Уникална Франция

преди 1 месец

До Анонимен 19 Ами, като не знаеш нищо е по-добре да не го показваш. Някой тук написа за баснята за коня и магарето. Французите исторически са водещи в области като математиката, химията, физиката, медицината и много други. А това, че ти си свикнал с шопска салата и сарми, не означава, че знаеш какво е качественото в други национални кухни. Колкото по-малко знаеш, толкова по-скромен трябва да си, а не обратното.

19

Анонимен

преди 1 месец

Не си е взел от безплатните презервативи.

18

Анонимен

преди 1 месец

до 11 Лека поправка ако позволиш. Новак изобщо не е влизал в мизерното им олимпийско село на тия гнусари, че да го напуска, както и нашия Карлос.

17

Ops

преди 1 месец

До 19. Прав си все бубави неща са измислили. забрави да споменеш и френската любов

16

Анонимен

преди 1 месец

до 19 Каква наука те гони от франсетата или технология бе? Или храната им дето нашата кухня е 100 ъти по- вкусна от тяхната? Изтрещял ли си какъв си?

15

kiro

преди 1 месец

днес международнят олимпийски комитет изтри от сайта си видеото направно при откриването на олимпиадата,и те се оплашиха от извращенците които откриваха олимпиадата

14

Уникална Франция

преди 1 месец

До Анонимен 17 Защо пишете такива глупости? Французите са създали едни от най-оригиналните и красиви неща, на практика в почти всеки клон на човешкото развитие - като започнеш от наука, минеш през изкуство, минеш през технологии, минеш през храна, минеш през забавляния, минеш през спорт и т.н. Уникални са. Олимийското село винаги е било такова, не е по-скуса на всеки, и затова тези, които имат възможност и желание, живеят другаде. Няма лошо. Дано това му помогне на Карлос.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Бива да си ***, но - Сигурно за пръв път четеш материал на днес.бг, иначе, щеше да си алащисал, т.е. навикнал, вече, че материал без грешки - фактически и граматически, просто тук няма да срещнеш.

12

Анонимен

преди 1 месец

от 13 Извинявам се...петък 9-ти август

11

Анонимен

преди 1 месец

В петък 7-ми август от 16.15 часа по БНТ 3 започва Карлос битка за олимпийското злато. Давай рекордьоре!

10

Анонимен

преди 1 месец

Ми нормално, олимпийското село е пълно със французи, тъмна стаичка до тъмна стаичка. Не иска някакви разгонени франсета да му цепнат гъзето.

9

Анонимен

преди 1 месец

Оня ден Джокович като каза че напуска олимпийското село поради същите причини тук скааапаняците у форума го нарекоха примадона, глезльо и от рода. И Карлос ли е примадона и глезльо ве, скааапаняци?

8

Бива да си прост, но

преди 1 месец

не го прави публично! Питам се, гериатрична олимпиада ли е та 89 годишни участват. Не го познавам Карлос, но не изглежда на 89 г. Прочетете още веднъж от статията. . . . За целта фаворитът в категория до 89 г. е наел къща в село близо до френската столица.

7

До 2

преди 1 месец

Защо да не си наеме, г-н комплексиран никаквец?

6

Анонимен

преди 1 месец

Явно не иска да участва и той във масовите оргии на картонините легла! Тез презервативи дето ги раздаваха дали ще стигнат?А вазелин кога ще раздават?

5

Анонимен

преди 1 месец

Е Сен Дени ако отидеш на разходка рискуваш да не се прибереш жив - страшно гето пълно с черни престъпници и ножари.

4

Един там

преди 1 месец

България ти стиска палци момче! Чакаме те с златен медал.