96

Анонимен

преди 1 месец

Каква е разликата между Бос, Председател, Ръководител

95

Hhh

преди 1 месец

Новия патреот замества копейкин, да видим на изборите... според мен с всички тия пираамиди и скандали няма шансове или народа е много изкуфял

94

америка

преди 1 месец

По принцип никой нормален българин не си продава имотите или земята си. Ако някой случайно продава , всичко минава през банка , никой не разнася куфари с кешовица. Откъде големи суми в кеш ? Отникъде.

93

Анонимен

преди 1 месец

Сциентоложка отрова за Българите забъркана от ЦРУ, сега троловете ще вменяват руска следа и ще преекспонират финансовите престъпления за да се заглушава темата Сциентология. Изпадат в ужас от публичноста, защото потайноста и коварство са тяхна сила. Скрити в сянката на доброто обсебват нашата Държава тихомълком спомощта на ЦРУ.

92

Анонимен

преди 1 месец

Сциентоложка, отрова за Българите забъркана от ЦРУ, сега троловете щевменяват руска следа и ще преекспонират финансовите престъпления за дасе заглушава темата Сциентология. Изпадат в ужас от публичноста, защотопотайноста и коварство са тяхна сила. Скрити в сянката на доброто обсерваториянашата Държава тихомълком спомощта на ЦРУ.

91

Анонимен

преди 1 месец

Билети за парка- 50лв за възрастен, 25лв за дете- язък му за приказките колко много мисли за Българина- кой може да си позволи за 3/4 часа да ги думне тия пари- безумие!

90

PC-gamer :

преди 1 месец

Фараона е "Босът" на първо ниво, лесен е за побеждаване,но винаги е охраняван от няколко батальона Воини на Светлината и Космическите Цикли,а също и от ято ниско прелитащи Бели Вълци и цял прайд с добре хранени подполковници.

89

Анонимен

преди 1 месец

давай,давай,омайвай балъците да теглят по 100 000 евро кредит,да си продават апартаментите и да ти дават тези пари на тебе като физическо лице и после някога..ще им построиш по 1 селска шатра във с.Ветрино,нали...

88

НР

преди 1 месец

Имахме мн. добра семейна приятелка на която имахме изкл. доверие, бихме и поверили децата дори, разбрахме че е сциентоложка на мн. високо ниво, бяхме се втрещили. Тя е на мн. висока позиция в Бизнеспапка в Младост- фирмата прави мн. добри принтери с две букви, глоб. лидер.Тя е от неголям град като Монтана,Майка и лекар, баща и бил шеф на поща, брат програмист, мъж преп. в СУ нещо за билки, така че не вс. Сциентолози са като Ивилин, има и доста интелигентни, но от наивност или за кариера хлътват

87

Съд и затвор!

преди 1 месец

Там където се плаща КЕШ има пране на пари и пари с недоказан произход! Такива са за затвора!

86

Емигрант

преди 1 месец

Голяма мафия този исторически парк! Кеш-кеш-кеш...Има Закон за ограничаване на плащанията в Брой! Този Ивелин Михайлов, ако всичко това беше в Германия, досега щеше да е в Затвора! Ама там Финансамт не си бърка в носа като нашите от НАП, дето се сетили след нам си колко години, че Ивелин Михайлов не си е плащал данъците в размер на 400 000 лв.! Кеш ли?!

85

Анонимен

преди 1 месец

Блажени вярващите Михайлов! След станалите разкрития за теб и твоите дела надали някой ще гласува за теб!

84

Истината!

преди 1 месец

Има проверки и за неправомерно придобиване на недвижими имоти в землището на с. Неофит Рилски, като има съмнение за схема за изпиране на пари.

83

Депутатски имунитет

преди 1 месец

Този Ивелин е за разследване, съд и затвор!!! Аман от престъпници в Парламента! И този и той щял да ми става депутат, за да получи имунитет, за да не го съдят!

82

Пари се перат

преди 1 месец

Пирамида, незаконна банкова дейност, фалшиви акции: Разработките на МВР за Ивелин Михайлов. Кеш, кеш, кеш...

81

Парадокс Бг

преди 1 месец

Личи сериозно разминаване между декларираната от Михайлов огромна стойност на парка от порядъка на стотици милиони левове и официално обявените активи на дружеството, чието балансово число е 13.5 млн. лв.

80

Анонимен

преди 1 месец

Имало и случай за сгради без акт 16, както и работещите в парка нямали трудови договори! За шесте години, не била извършена нито една проверка! Това се дължи на политическо покровителство от политическа сила. ГЕРБ не отидоха на заседаниетъ на комисията за исторически парк, а депутатите от ДПС го напуснаха рано, без да зададат каквито и да било въпроси! Гузен - негонен бяга! Ето ги двете партии покровители на исторически парк! Сами се издадоха!

79

Г557дт

преди 1 месец

Исторически парк - това са едни опасни сгради без разрешителни, строени с материали от разрушени сгради!!!!

78

Пирамиди фараони

преди 1 месец

Другият инвеститор в парка Симеон Иванов също дал сумата от 10 хил. лв. в брой, но чрез посредник - Мирослав Стоянов. С него той сключил договор за заем на фирма "Сборувам", като според уговорката трябвало да получава лихва от 1% на месец и падеж в края на март тази година. Иванов съобщи, че му е обяснено, че със сумата му ще се плащат заплати на работници, работещи за изграждането на къща в Неофит Рилски. Миналата пролет той бил поддикнат да смени настоящия си адрес, а по-късно му било намекнато, че за да си получи парите си обратно, е трябвало да намери някой друг, който да вложи същата сума

77

Цитат от акционер

преди 1 месец

"Калчев заяви, че Ивелин Михайлов му дължи 445 хил. лв. - лични и служебни средства. По думите му в това число влизат възнаграждения по 6-годишен договор за охрана на парка, както и 190 хил. лв., които дал в кеш като инвестиция в парка. Той съобщи, че това най-често се случвало на бензиностанция по пътя за село Неофит Рилски. Той каза още, че за инвестициите си получил обратно за всичките години само около 40 хил. лв., като те обикновено били вадени от сакове с пари, които държал в багажника си.