38

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 месец

Тези диваци - хазарски племена наричащи се еврей , контролират България , и ви водят по пътя на украина

37

До 46

преди 1 месец

Как съществува повече от 1500 год?????? Ти чел ли си Библията???? Израел е много древна държава редом със Сирия, Ливан, Македония, Гърция и тн, но както Македония изчезва за хилядолетие от картата, така изчезва и Израел. Ако се върнат старите граници на държавите от преди повече от 1500 г България няма да я има.

36

Игра на полове

преди 1 месец

Този конфликт ще бъде разрешен само със създаването на две държави. Не казвам, че ще се прегърнат и ще заживеят в прекрасни междусъседски отношения, но колкото по- бързо, толкова по - добре. Свободна Палестина!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

Като видя някой да ми пише, че палестинците били отвличали и изнасилвали жени и деца, и вече знам, че си имам работа с много тъъъпппп човек! Това с изнасилванията са скалъпени истории на евреите с цел са накарат маалооумния европеец да повярва и да изпитва омраза към мюсюлманите. Иначе точно пък евреите открай време отвличат и изнасилват деца. Прочетете в интернет на кой празник правят човешки жертвоприношения. Това си е част от юдаизма като религия.

34

Толерантен:

преди 1 месец

Аз пък се кефя на олимпиадата!

33

Анонимен

преди 1 месец

Какви невежи пишат тук, просто не е истина. Точно пък ивицата Газа никога в човешката история не е принадлежала на Израел. И през 6 дневната война, дето симпатизантите на Израел знаят само тая война, дори и тогава израелската армия не е била там. Отделно, че Палестина като държава съществува повече от 1500 години по-рано от първите еврейски прототипни държавички. Евреите там са нашественици.

32

Анонимен

преди 1 месец

На 7 октомври джихадистите от Газа извършиха геноцид, на 8 октомври джихадистите от Ливан вече се бяха присъединили и стреляха ракети. В следващите 3 седмици израелците пускаха листовки на цивилните да се евакуират и все още се готвеха да влязат в газа, и така до края на октомври. Лъжите, че Хизбула стреляли в защита на Газа, не вървят, има си факти, даже и да не ви харесват. Ислямът е отровата там, ще го разберете по най-трудните начин, но вече ще е късно.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ислямът е причината за тази война. Газа принадлежеше на Израел за 40 години и я подариха на арабите да си правят държава, а те направиха джихадистка дупка. Преди това пък 20 години беше част от Египет, даже египтяните вдигнаха ръце от тези главорези. Точно ислямът е в основата на всичко. Хамас си имат устав, в интернет е. Там ясно пише, че ще изколят всички неверници и ще създадат халифат.

30

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Ето това е идеалния казус бели! Така че очаквам Израел да нахлуе в Ливан и да разкатае Хизбула. С помощта на дедо Бай Дън.

29

Анонимен

преди 1 месец

В Израел играят футбол, а в Газа играят кьочеци върху трупове на отвлечени и изнасилени деца...и си раздават бонбони. Ако бяха толкова гладни, нямаше да злорадстват и да се черпят със сладко.

28

Анонимен

преди 1 месец

Нека да изчакаме да видим дали това е вярно, първо. Второ, те биха хиляди деца.

27

Анонимен

преди 1 месец

Моля ви не намесвайте исляма в тази война ! Израел иска територия,в момента се заличава една нация от лицето на земята !!

26

Анонимен

преди 1 месец

Ами да ги подпалят. Грам не ги съжалявам, ама грам. Нито пък Газа. Като си избираш правителство терористи, държиш бебета за заложници и хвърляш гьобеци върху трупове на изнасилени е момичета, после нямаш право да ревеш. Идват с милиони в Европа и безчинстват. Те са ни клали, народът ние пее за чер араб и три синджира роби. Те нас, а не ние тях, никого не сме колонизирали.

25

Анонимен

преди 1 месец

В Израел си играят футбол,докато Палестинците умират от глад ! Съжалявам за жертвите ,те не са виновни .

24

Анонимен

преди 1 месец

А огромния брой палестински деца, с куршум в главите, за които и американските лекари казват че са прострелни прецизно точно от снайперисти, да тях кога ще напишете? Марк Пърлмутър е един от тях, който казва, че това което е видял в Газа надхвърля филмите на ужасите, и е направено от Израел.

23

ПорЦелан

преди 1 месец

"Правилно Нананяху каза, ..." Нетаняху създаде Хамас като противовес на Фатах, по принципа "разделяй и владей". Също като САЩ които създадоха Ал Каида.

22

Анонимен

преди 1 месец

каквото сееш, това жънеш. ако им бяхте сервирали сладоледи за 50 години, слатоледи щяхте да получавате. никой не иска война.

21

Анонимен

преди 1 месец

Те търговския център събориха за да разпалят война, сега 10-12 души са напълно в реда на нещата. Целта оправдава средствата, казал някой

20

Анонимен

преди 1 месец

Има един евреин който постоянно пише тук с никнейм "Българин" и предимно под статии свързани с Израел и палестинците. Човекът, ако въобще може да се нарече така, по всичко личи, че е изпълнен с омраза. Получил е много кофти възпитание от родителите си. Нагъл, сеещ омраза, бълващ лъжи. Пълен еврейски тpoляк!

19

Анонимен

преди 1 месец

а може ли въпросвата цена да е в ракети, пратени с въздушна поща... така повече евреи ще получат своя дял..