328

Кво стана

преди 1 месец

Нали Русия нямаше пари ве

327

Горд руснак

преди 1 месец

Тепаме нацистите навсякъде около Ссср- то. В Грузия има нацисти - превзехме им 1/3 от територията - Осетия и Абхазия . В Молдова има много нацисти - там сме разположили 25 000 войска - в Приднестровието . В Армения също има нацисти . Доскоро ги пазихме от азерите , но сега отиваме с путинската войска в Ереван . И в Украйна има нацисти - досега сме превзели 25% от територията , но нацисти няма - продължаваме да търсим . В Кремъл нацист е само ЖужаКъсий - но това не се знае от крепостните.

326

Анонимен

преди 1 месец

20000$ да си жертваш живота в хибридна война срещу САЩ, в която САЩ не пращат жива сила... И това за по-малко пари от годишната заплата на който и да е в САЩ.

325

Анонимен

преди 1 месец

Толкова струва един живот за тях явно. И то ако оцелее.

324

Анонимен

преди 1 месец

Никой от тях няма да види парите, тялото трябва да бъде по един или друг начин върнато. Руснаците не го правят.

323

Имат - дават

преди 1 месец

Имат - дават. Украйна ние я финансираме

322

Съвет за без пари

преди 1 месец

Вече трета година журналята яко громят Русия, всеки ден, всеки час. Ха поспрете се малко, починете и после пак - ууу, долу Русия!

321

Любопитен

преди 1 месец

Този юнак на снимката какъв е? Май криминален тип доброволец?

320

До 343

преди 1 месец

Като урко-просяците нали :) Денонощно реване

319

До 344

преди 1 месец

Да ще се възползваме и ще намерите всички урконагляри ,дето си мислят,че тук им е Урколандия и на всеки,който не му харесва това и украинската просия и простотия е русофол E няма такава простотия,не стига,че проси ,ами и нагло , Аре марш

318

СМЕХ....

преди 1 месец

ТЕ НА ТОВА ВИКАМ АЗ"СВЕТЛИ БЪДНИНИ" ОТ ПУТИН.....ХАХАХА....КАКВИ ПАРИ, А ....КАКВО БОГАТСТВО....ХАХАХАААА.../...ако оцелееш,обаче..../СЪЩО КАТО ПРИ КОМУНИЗМА!!!!!!!

317

Анонимен

преди 1 месец

Юлианчу цела нощ кълве по джи ес семката! Пак е бил нощна смяна телохранител на строителен обект.

316

Юлиян

преди 1 месец

А на теб как ти звучи:нещата на фронта за Украйна са много лоши.Положението е много тежко...автор В.Зеленский.Кой знае по-добре как стоят нещата на фронта,ти или Зеленски?А за да го признае значи са в пъти по-лоши

315

Анонимен

преди 1 месец

Не знам как им звучи на руснаците да вземат по 20 000 долара за да отидат на фронта да бъдат застреляни от украинците?!Дали има желаещи?

314

Някой

преди 1 месец

Тия пари трябва да се вземат от някъде и са нечия загуба. Основните източници на валутни доходи за Русия са нефта и газта. За голяма изненада на някои, които вярваха на твърденията, че санкциите не работят, прходите от газта изчезнаха - Газпром е на загуба.Руският колана трябва да се стегне с още една дупка. Стягането на колана е продължаващ процес, но колана не е безкраен.

313

Юлиян

преди 1 месец

А Зеленски казва,че нещата са лоши,много лоши за Украйна.Той може би е по-наясно добре ли е,зле ли е.

312

Анонимен

преди 1 месец

Добра новина. Русия издига обществения статус на военните. Правилно решение - трябва да се използват всички възможни средства за спасението на Русия от НАТО. Това е добре и за света - фашистите много си повярваха последните двадесетина години - време е да бъдат спрени. Начина е само един - физическо унищожение, ако трябва и с ядрено оръжие (в краен случай).

311

Юлиян до 331

преди 1 месец

Не!Зеленски украинците сами ще го качат на въжето.И то точно неонацистите,след като обяви капитулацията.Или пък САЩ и НАТО,за да започне преговори за капитулация,пак с ръцете на същите неонацисти от футболните агитки.Тепърва той ще прозре с какво се е захванал,когато се е съгласил да се кандидатира за президент.

310

Юлиян

преди 1 месец

Много здраве на кака ти Сия!А Русия е по-добре от всякога.Решителна,обединена,готова за борба докрай,т.е.до "Сарматите","Ярсовете" и т.н.

309

Реалист

преди 1 месец

Как бе,нали "санкции до дупка"? А каква стана тя?