41

Анонимен

преди 1 месец

Do 29./Преди години щях да купувам имот на морето но се отказах, 40 дена сезон през които няма как да има каквато и да било почивка, златни цени за нискокачествени продукт само защото бил сезон през останалото време мъртвияло/Това откровен тъпи3ъм което си написал.Искаш да купуваш имот на морето но си разбрал че сезона е 40 дена ??И през останалото време било мъртвило ?

40

Анонимен

преди 1 месец

Трябва по внимателно да се чете . Кой живее на хотел 4 месеца в годината ? Пише че наемат етаж от къща от някъв англичанин - ,,южно от Албена,, Там е Кранево . Това е бившо село и цените са мнооого по малки отколкото в Албена . Вярно плажа е на два километра от селския хоремаг но не е далече . Цените там по магазините са селски а заведенията не са скъпи . Имаше цели колонии с руснаци преди войната . А в Албена явно ползват някакви соц програми . Къде в Албена ще видите разбити пътиша ???

39

Анонимен

преди 1 месец

Трстан и Изолда!

38

Факт

преди 1 месец

В Германия и на запад си мислят, че България е няква евтина страна от третия свят. По медиите също постоянно се твърди това което не в истина. Дори много хора не знаят, че вече сме в ЕС. България е значително по бедна от Германия и Франция, но в никакъв случай не е държава от третия свят. Живял съм на запад 15 години и съм бил в Камбоджа и Филипините. Знам какво говоря.

37

Анонимен

преди 1 месец

"Ценят хубавите плаж и море, вкусната храна и добрите напитки, любезните и отзивчиви хора"-------------Значи по пътя на логиката не би трябвало да им харесва тук.

36

Анонимен

преди 1 месец

Кои са тия градове? В София е ужас, а тук е половината население на страната.

35

Анонимен

преди 1 месец

До 4.заради ромите и контрабандистите сме държава от третия свят и когато не знаеш, че всички хотели по морето са руски.//Първо половината от ромското население на България ,живее в чужбина.Не сме държава от третия свят а по данни на световната банка се водим развита икономика .И трето руснаците масово продават имотите си в нас заради войната и санкциите.Образовай се малко тогава говори .

34

НемецО

преди 1 месец

За всеки влак си има пътници! Който иска в България, никой не го е спрял. Аз пък в Германия не съм ял лоша храна и не съм срещал нелюбезно посрещане и отношение, особено в средно големи градове и местата за отдих. Когато срещна германци в България се заговаряме и винаги ми е интересно да обменим мнения. Много често нещо, което не ти прави впечатление, се забелязва и оценява от госта...

33

най-обикновена

преди 1 месец

патриотична пропаганда в стил работническо дело,ако не беше жалко,щеше да е смешно

32

Анонимен

преди 1 месец

"Заради евтинията ли ходите в България?"/С две неща не съм съгласен .Първо в България не е толкова евтино за курортите говоря.Второ пътищата не са толкова лоши в сравнение с преди 15 години.През 2005-2006 пътят Силистра -Варна и Силистра - Шумен беше лунен пейзаж сега са перфектни.В повечето градове може да караш километри без да видиш дупка.Трето преди като те спре КАТ директно питаха и кво ще правим сега.Сега да ти искат пари е по скоро изключение.Така че не съм много съгласен с написаното.

31

Анонимен

преди 1 месец

До 27 Ами ти колко искаш да е царевицата на плажа. Да отиде да я купи за 50-60 стотинки,после да я приготви. Да я домъкне до плажа и да обикаля цял ден по плажа под слънцето и да се прави на ***. Да не мислиш,че е лесно. Нали от това се изхранва лятото. Ти още на втория час ще се размрънкаш,че е много топло,не ти се мъкне,срам те е да крещиш чаревица. Иначе понеже спонена Гърция та затова е пълно със снимки как българи си мъкнат домати и русенско варено и набиват на плажа,че е по-евтино

30

Каква евтииния

преди 1 месец

Е opku, в България е скъпо спекула долнопробна храна

29

Анонимен

преди 1 месец

Преди години щях да купувам имот на морето но се отказах, 40 дена сезон през които няма как да има каквато и да било почивка, златни цени за нискокачествени продукт само защото бил сезон през останалото време мъртвияло. Бях още юни въпреки хубавото време нямаше никой и чужденците питаха защо е празно.

28

Анонимен

преди 1 месец

Боко строиреля къде е да чуе как горските пътеки в Германия са по-хубави от нашите "първокласни" пътища. Иначе много знае да омайва и да говори как в името на държавата ще прави обединения,помирения,ще се грижи за нас като бащица. А за кражбите думичка не казва

27

Край

преди 1 месец

В България е хубаво но не е евтино. 5-6 лв. царевица на плажа, ако не можете да си го позволите - хващайте из Ориента. В Турция и източна Гърция е по-евтино. И по мизерно.

26

Панайот Цаконис

преди 1 месец

ОГРОМНА ГРЕШКА НА ГЕРМАНЦИТЕ----БИЛГАРИА е ТУМОР и ГНУСС.....ГЪРЦИЯ И ИСПАНИЯ -СА ВЕЛИКИ И НЕВЕРОЯТНИ....ТЕ са СВЕТЛИНА И ИСТИНСКА ПОЧИВКА !

25

Истината

преди 1 месец

България им харесва понеже не са ходили в Испания..

24

Анонимен

преди 1 месец

Просто у нас още не е толкова зафашистено всичко, не е ли ясно това вече ?!

23

Хаха

преди 1 месец

Пенсионери, които си харчат немските пенсии тук, щото е евтино. Харесва им , щото за 5 евро ядат 1,2,3.

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е много изкуствено написано . Не мисля че си изкарват парите от собствен бизнес . Икономическата активност е точна през лятото когато те са тука . през останалото време от годината има много по малко поръчни особено първите месеци ;) Ядат готови пари и гледат да е на по евтино масто за да им стигнат за по дълго време . Може и някоя социална програма да ползват . Но не е това което ви казват . В смисъл това е само тяхната гледна точка а медала има две страни .