71

im-дртiйУАЙТB0Y!

преди 1 месец

Тук с пълна сила важи законът за търсене/предлагане и е като при вс.други стоки, вкл. апартаментите... Ако търсенето е голямо, т.е. всеки иска да кара 4-колесна издухана барачка на по 10-15 годин, то тогава и ЦЕНИте авто скачат с главоломна бързина; ако спре нашият БГ-ски юнак да се натиска да купува запазена добра машина и ги остави да си ръждясват по авто-къщи, морги итн., то тогава и цените ще се кротнат и волю-неволю ще тръгнат надолу към РЕАЛността, колкото и да не им се иска на джамбазите.

70

Анонимен

преди 1 месец

Не може да изсипеш последните десет години от нищото едни трилиони долари и да се чудиш защо всички отива в небесата като цени!

69

Банкеръ

преди 1 месец

Няма нормален човек дето си купува нов автомобил да му стои в гаража.Новата кола се кара всеки ден по много докато е в гаранция.После я купува някой мароканец и я кара докато върви пак по много.После същата кола идва в България измита с върнат километраж и струва наполовина отколкото ще струва в Германия ако е със същия пробег.Такива са фактите.Бастуна в багажника не е добър знак,сложен е нарочно.

68

Анонимен

преди 1 месец

Ами апартаментите втора ръка не растат ли? Как една панелка преди е струвала 40 000, днес 150 000?

67

Тез

преди 1 месец

Де крадяха чистачки, тасове и къртиха емблемите от капака да ги лепят някъде си, станаха авто джамбази

66

до 35

преди 1 месец

джамбазите вече не се пазарят за цена . преди години се озъртах за автомобил и гледам една ми хареса. отивам при джамдазина и му викам ще я взема ама не за 16 бона , а с 500 по-малко , че двигателя има шум . този ми каза , че знаел за шума и затова я давал за толкова. вече бил намалил достатъчно. подминах. гледах я седя 3 месеца в мобилето , този я намали до 14к , но не ми я даде когато му предлагах 15.5к . глупавички са като цяло, но това е ситуацията към момента на битака з астари коли

65

Няма лоп-няма троп

преди 1 месец

Кола и жена само те си знаят колко са карани

64

до 51

преди 1 месец

Измама е викаш,да така е обаче не ги затварят такива автокъщи.Не всички го правят да връщат километри,но на всеки 10 къщи 8 го правят и нищо не се случва.Да не говорим,че има и крадени,купуваш и както си караш уж си минал в КАТ,дали са ти номера,обаче те спират,свалят те и ти я взимат.И ако не си писал реалната цена,оня от автокъщата ти връща колкото си писал.Законът в БГ е врата в полето!Някои не минават през нея....

63

до причината

преди 1 месец

Това с бедната рая минаваше до към ранните 2000. Българите са едни от най-богатите хора на плънетата (в първата четвърт). Виж, ако лично ти си беден си е отделен въпрос.

62

хахаха

преди 1 месец

причината е , че са уникати - карани от баби и то само в неделя когато са ходили на църквата . даже и в багажника са си забравили бастунчето..... абе "качваш се и караш"

61

Причината

преди 1 месец

Че раята е бедна, проZта и алчна, ами турски нужник заобиколен с руски петрол

60

до 60

преди 1 месец

Точно ти си комплексарят, щом си ги мислиш така нещата. Аз имам и нова Дачия и 35 годишно БМВ 7. Това са съвсем различни автомобили, всеки от тях чудесен сам по себе си. Хората си купуват какво то им е кеф.

59

Хитро Умнев

преди 1 месец

А дъщеря ти колко е навъртяла?

58

Анонимен

преди 1 месец

В България не е само простотия и беднотия, манталитета е такъв че ако имаш пари за нова Дачия те е срам на село да не ти се смеят, за това за същите пари се взима 30 годишен немски премиум, който е пребит на куче, но поне можеш да гледаш лошо и да си изкараш ръката през прозореца като истински комплексар. Все пак селските мурвички по такива си падат.

57

Форумен капацитет

преди 1 месец

А жена ти на колко хиляди е? Може и някой друг да я кара, провери.

56

Цената

преди 1 месец

И качеството на новите . Кой му се кара хибриди с по моторче 1.1 или електрички с пробег 100км

55

56

преди 1 месец

В БГ е друга песня, има москвичи на 50 хил на 50 години, но собственика ги държи у гаража на село и я изкарва само за сватби и погребения, а всекидневно ходи с магарето на къра, ама тва не е кво се продава кат "нов внос"

54

До 54 (43)

преди 1 месец

Много е закупен човек, който вярва, че всички карат колите си по много в България. Моята кола е на 11 години и на 34 хиляди километра. Само аз съм я карал, купих я нова през 2013 година. Колата ми трошка ли е или не е според форумните "капацитети"?

53

52

преди 1 месец

Ти изпии ли си хаповете таз сутрин? И си изтървал автобуса за Бузлуджа струва ми се, и ся света ти е крив.

52

Анонимен

преди 1 месец

Една от причините за поскъпването е дефицита. Вдигаш цените и дефицита като по магия изчезва. Стоки има, когато малко ги купуват, малко ги купуват, когато цените са високи.