5

Анонимен

преди 1 месец

А къде е фирмаджията - китайския милионер Тодор Попа да не е избегал у Китай :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

Хората в репортажите от ноща на гърмежите казват, че са били много против тези складове, но кмета издавал разрешителни без да се съобразява с техните опасения.

3

5221

преди 1 месец

А дали тоя кмет не се гордееше, че е превърнал равното софийско поле в ЛОГИСТИЧЕН център, демек складове за пластмасовите турски домати, вместо там да си ги отглеждаме?А би ли могъл той да обясни, кому е нужно складовете за тетрадки и писалки да са насред плодородните ни ниви? И до всеки слад е прокаран асфалтиран път.Дали пък това не е свързано с огромни комисионни?

2

5221

преди 1 месец

Интересното е какво търси световноизвестен наш доцент от минно-геоложкия в складове за фойерверки?Верно е, че всеки нашенец се опитва някъда да подработва за насъщния си, особено ако пред фамилията си имаш доц. или проф.Интересно е с какво е омаял тоя доцент собственика на складовете и още повече каква дейност е извършвал в тях, че и заедно с дъщерята си?И накрая всичко си е дошло на мастото, превърнал е доцента обикновените войерверки във вече неуправляеми минни взривове...

1

Анонимен

преди 1 месец

Кмете признай си че всичко е както навсякъде у нас - шуробаджанащина. Няма защо да се мъчиш да се правиш на умен.