86

анонимен

преди 1 месец

Нямат деца, а Путин праща младите на война, да умират?!

85

дибили

преди 1 месец

гледайте си демогряфската криза в България

84

Анонимен

преди 1 месец

При наличието на предпазни средства и други начини на задоволяване не виждам защо изобщо се раждат някакви хора на тази планета. Независимо от държавата. Остава въпросът че една част от популацията живее в забвение и си играе на семейство и празнува празници тотално зомбита. Весели и радостни тикат следващите към тяхната гибел също. Изживейте си живота както намерите за добре и престанете да принуждавате следващите да преживеят този кошмар.

83

Анонимен

преди 1 месец

Това е истинската причина която ще доведе до крах по голям от този след Перестройката.Путин призна че ако не беше октомврийската революция русия би имала население около 500 мил. души.Сега е реално под 120 мил.Интелигентното бяло население е около 60-80 мил.Останалите са азиатци,кавказци,ескимоси и черт знает какви други националности.Докато на Запад(ЕС и САЩ) са се устремили милиони емигранти за по-добър живот към Русия такъв поток няма.Отделно руското семейство е в разпад.Много разводи.

82

Анонимен

преди 1 месец

Ама как така няма да се люпят 0pки в моpдоp, кой ще пращаме да воюва за фюрерчето питлер

81

Жорко

преди 1 месец

Дано изчезнат от света,ненавиждам Русия

80

Анонимен

преди 1 месец

Ние от 89-та до сега сме намалели с една трета. От 9 милиона на 6 милиона. Руснаците за този период са намалели от 148 милиона на 144 милиона. Капка в морето. Нас никой не може да ни бие в света по демографска криза. Ние сме световните рекордьори.

79

Имад Алелуй

преди 1 месец

Пълни глупости. От 2000 година насам населението на Русия е горе долу едно и също. Някои пропагандатори ги измислят тези глупости като дори и за Китай разправят как щял да се стопи което е смешно на фона на милярд население. Всичко е доказуемо и го има по статистиките. Вижте населението на България 2000 година и сега и това на Русия или Китай и ще видите реално за какво става въпрос.

78

ФЕЙК

преди 1 месец

Амийй,не,лъжите! За две години населението и се е увеличило с 6 милиона.

77

ГерболИННА

преди 1 месец

Само за 100 гривни на час ;)

76

Някой

преди 1 месец

До Няма надежда за тях Вече децата ще са с тъмна кожа и къдрави коси, нали африканците са им братя! Изпращат си младежите на война и ако някои се върнат ще са , или сакати, или увредени психически, като и в двата случая ще се хванат за шишето. За Путин човека не е фактор и не го интересува, нито съдбата на даден войник, нито тази на близките му!

75

Няма надежда за тях

преди 1 месец

Алкашшите на 25 са с цироза. Повечето деца са с черни коси и дръпнати очи там. От средноазиатските емигранти. Но проблема е, че започнаха да си се връщат или преориентират, дори за България. Понеже блатная е по зле и от съветските републики вече. Казахстан отдавна я подмина.

74

Анонимен

преди 1 месец

какво ми дреме за другите - НИЕ как сме ? От 9 млн станахме 5милиона - до 2040 ще сме 2 милиона, ама на кой му пука - важното е да коментираме другите :(

73

Невероятни тъпаци

преди 1 месец

Провалената държава Бyлгapиcтан за 35 години от 9 милиона стана 6 милиона, а вие сте се загрижили за други.

72

АЗЗ

преди 1 месец

Орковете тоалетна не могат да си позволят, камо ли деца да отглеждат.

71

Анонимен

преди 1 месец

Арсениев е оглавявал "Волна" от 2006 г. до 2021 г., а през март 2023 г. се е върнал на същия пост отново в качеството си на временно изпълняващ длъжността генерален директор. Шест дни по-късно Мосиенко заявява в официално "искане" до ръководството на компанията, че Арсениев "нанася щети на руското Министерство на отбраната". А през май той пише до Сергей Чемезов, ръководител на държавната корпорация "Ростех", за "целенасочено забавяне" на доставките на Министерството на отбраната".

70

Анонимен

преди 1 месец

Ех, ето това са великите управници. Пращат колхозниците на фронта а тия от кремълчето ще вдигат раждаемостта на мамашките. Смех, смех. За това и ни една кАпейка даже не направи и опит да иде в голташка пРосия.

69

До 76

преди 1 месец

Института може,ама други уркофантазии имаш ли

68

Анонимен

преди 1 месец

Институтът наистина се оглавява от един от акционерите на това предприятие на име Владимир Арсениев. Предприятието се занимава с разработване и производство на оръжия и военна техника, както и с техния ремонт и участва в изпълнението на държавната поръчка за отбрана.

67

До 73

преди 1 месец

Май е било на площада в Киев и се.казвал Володимир най-обикновен овчар от близките села