113

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха... поредния долнопробен фейк бълвоч? Някой някъде някак видял тази хваната за ръка с някого си и от това се е пръкнало това долно творение - пропагандистка статия, изсмукана из пръстите. Пък и заповед за арест имало, ама не казват, че е от нелегитимен "съд" и въз основа на доноси. А защо не пуснете подобна статия за Парапетов и Лена? Там директно се виждат нещата, ама нали е марионетка на посолството - тишина...

112

Христо Христов

преди 1 месец

Прави са да я критикуват и нея и морала на политиците. Но както казва шефът на НАТО Марк Рюте: "Лъжата в политиката не е смъртен грях".

111

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 158 Вас путинистите все ви клеветят. Даже ви клеветят че подкрепяте руската агресия над суверенна Украйна.

110

Анонимен

преди 1 месец

Само като видях, че започва с "твърди се" и спрях да чета. Айде малко по сериозно. Да не говоря, че този тип списване на статии трябва да стане подсъдно, защото си е чиста клевета.

109

Анонимен

преди 1 месец

Ако не си двуличен в Русия те очаква бедност и мизерия. Затова е толкова голяма "подкрепата" и "сплотеността" на руснака около вожда, независимо кой е той.

108

dakotabg

преди 1 месец

Е,а напишете и за Олена нещичко

107

Боби

преди 1 месец

Не може ли да пишете за превземането на Урожайное от руската армия, Ами за на баба Злата шурея. Що за илитерати ?!

106

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

По време на европейското турне един от азовските бойци* посети концентрационния лагер в Аушвиц. Мъжът се разхождаше из района, облечен с тениска на M8l8th, крайнодясна хеви метъл група. Старото лого на групата включваше обърнат кръст и стилизирана свастика, а двете осмици в името на групата намекваха за "88", съкратено от поздрава "Хайл Хитлер", който се превърна в добре позната кодова дума сред крайната десница.

105

Селянин

преди 1 месец

Безспорния факт е че е родила и отгледала 5 деца, другото майната му

104

Анонимен

преди 1 месец

Любовницата на Малофеев и той крали та се ос..ли, придобили милиарди а чрез тях дестабилизират държави които желаят да се развиват далече от Блатная...и Малофеев има исторически парк- нашият на Михайлов е построен по негов тертип а финансовите ала бала в нашия са "купени" от тия на Малофеев- е що да сме в ЕС като можем да сме в Евразия- богатите олигарси още по богати- те в Европа- а ние на дъното- я виж как е в Русия...

103

Граматика

преди 1 месец

До Анонимен 147 Изписвай правилно думата ***. Иначе не се чете.

102

Голяма сензация

преди 1 месец

Как така жената може да е нечия любовница? Това, според нашата джендър идеология е напълно недопустимо! При толкова други, красиви жени...!

101

Анонимен

преди 1 месец

пак ни занимавот с приказки за наивници - а какво става в страната ни тровена от 240 *** в народното събрание нито дума

100

Путлер Капут

преди 1 месец

Каква по-голяма семейна ценност от това да си милиардер.

99

Иван Грозни

преди 1 месец

Поредният калпав пасквил.Роден от люта омраза към Русия.

98

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

"Твърди се...". хахаха... А пък в едни други недалечни времена приказките започваха така :"Имало едно време..."

97

Точно!

преди 1 месец

Само като видях как започва "статията" с "Твърди се" и спрях да чета. Това каква медия е точно? Жълт вестник ли? Авторке (щото журналист едва ли мога да те нарека), какво точно си написала???

96

Анонимен

преди 1 месец

27.07 - 183 години от дуела и смъртта на Михаил Юрьевич Лермонтов, един от най-великите руски поети.

95

До 134 Лъжльото

преди 1 месец

Aма наистина ударихте в земята комунистите по пропаганда! ***, никога комунистите е са се занимавали с клюки - това е основата на демокретичната преса, Великата Евроатлантическа идея. Самата тази публикация го доказва - милиардер, млада жена, говори се за секс. Затова журналистиката днес и на днес е толкова трагична. Няма и една статия за измиращата българска нация, а само клюки. Комунистите пропагандираха семейните ценности - притях България бе 9 милиона, днес е под 6 милиона.

94

Анонимен

преди 1 месец

27.07 десет години от случая горловската мадона