7

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

за ЗеленитеЖендр и Газът на Животът, Храната на Растенията без които не може да има живот - Въглеродният Диоксид е Нещо Вредно и се Борят за Нулирането му, с което да Нулират и Живота на Земята! Така, че Верваме ви, Ша Знаете и Треперите като да не се Заразиме от С0поливата Хрема - КОВИД!!

6

Брейн пауър 100%

преди 1 месец

Просто не яжте боята.Не давайте и на децата от нея.

5

Иван

преди 1 месец

Ядем микропластмаса, дишаме кофти въздух, изобщо спасение няма. Идеш на село, гърмят складове. В града - мръсотия. Къде да отидем, на луната може би?

4

Анонимен

преди 1 месец

Всеки функционално грамотен човек знае какво е оловен миниум. Хубаво де, ама ко да правим, като населението у нас е 85% неграмотен бачкатор хахахахаха

3

Мандо

преди 1 месец

Са кой лъже Васо ухото кмета на софията или вие бг днес ? Ушито каза няма страшно , а вие за оловен миниум пишете ,,,,, ммммм кой

2

Бгг

преди 1 месец

Искам за подам сигнал. Състои се в това, че много хора дишат и отделят въглеродни емисии, освен това и пръцкат и отделят метан. Ако може тези зелените да спрат да дишат, пръцкат и по този начин да направят земята по екологична , за красива България без зелените талибани.

1

Анонимен

преди 1 месец

От онова време са останали и пестициди, азбест и какво ли не! Не мисля че точно минимумът е проблем, особено ако вече е върху метал! Господинът преиграва, а очевидно е и фен на Спаси София! Има много по опасни материали, особено във време, когато дъвчем пластмаса вече!