44

Хмм

преди 1 месец

Шоумен си, но, това не пречи да си *** с голяма уста. Никаква "Гражданска защита" не е махана. Сложиха ги с пожарната под една шапка, защото в поне половината дейности се дублираха. Това не помогна да им дадат по една нова проходима машина, защото ги изпратиха в Украйна. Оставиха им изгнилите.

43

Анонимен

преди 1 месец

42 ти изобщо наясно ли си коя година сме днес ,кво ни пробутваш пожълтелите *** на баба ти и Фердинанд и комунистите от твоето време вече са мъртъвци,тука става въпрос за днес ,има хора загубили собственост ,има хора бездомни щот някои някъде нещо не е свършил,има мъртви и някои трябва да понесе отговорност за смърта им .Тука същото като пожарите имаме проблем =но нямаме наличност и що няматеналичност -щот я съкратихме .Ами и на вас да ви ... мамата негодна куца и саката

42

AcaciyTrendafilov

преди 1 месец

И в крайна сметка, героят на Илф и Петров от "12-те стола", Великият комбинатор Остап Бендер, който казва "Спасението на давещият се е дело на самият давещ се!"!? Имаше стар виц за пожарната, актуален и днес: "Поддържате огъня, ние идваме!", но тук е малко променен, ако си платите!? Ако за всичко, за да се получи, трябва да се плати, имам предложение: DMS Събираме пари, за да ги махнем, ВСИЧКИТЕ! VPVD!

41

Анонимен

преди 1 месец

До 41, то само Тиквата да ни беше разсипал. Цар Фердинант колко ни разсипа, след него комунистите 40г, после дойде демокрацията, който мина по жълтите павета, хубаво не сме видяли..

40

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата разруши България

39

Анонимен

преди 1 месец

Защото беше туристическа база за заслужили военни пенсионери.

38

Анонимен

преди 1 месец

То пък като имаме полиция и прокуратура, какво? Мен ако питате, да закриваме и тях..

37

Тачо

преди 1 месец

В кои държави пожарната е под пагони?При диктатурите.

36

тошко африкански

преди 1 месец

пак по бански, старец

35

уха

преди 1 месец

Ами щото баце не го е страх от плевенските ***. За туй - само селска защита от три пъти фон Славчо Чолаков(ама не щото е куц, ами шото си е "куц" и се прави бащита. Баш както го имитира Ивелин Михайлов.

34

гащите му бански

преди 1 месец

на този самозабравил се отворко , няма ли кой да му припомни , че ИТН съществува и е в парламента по баджанашка линия и са първите уредени по схемата "ала-бала с преZидента" докато не опитаха да влязат във властта по шнорхели и плавници и с плагиатство.Меко казано е неуместно , хора , които един пирон не са заковали през живота си , а са произвеждали единствено и само чалга , пошлост , низости и кич , да сочат с пръст , да назидават и да раздават оценки. Я марш бе ше бек аф ри кан ски.

33

Анонимен

преди 1 месец

Тошко пак изказва "експертно" мнение

32

Анонимен

преди 1 месец

Прав е за това. Тиkвата закри гражданска защита, а заедно с цвък вкараха пожарната при безполезните полуиdиоти от милицията.

31

Анонимен

преди 1 месец

Чалгата в политиката не води до веселие, а до трагедия. Повече такива експерименти държавата няма да понесе и ще рухне.

30

Анонимен

преди 1 месец

До дрфжь- ПАК ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ- А ТИ СИ ДУДНИ...

29

Реалист

преди 1 месец

Има "Пожарна безопасност и защита на населението", стига сте създавали още държавни хрантутници, предостатъчно са.

28

Анонимен

преди 1 месец

И каква щеше да е разликата ако имаше гражданска защита? По-малко ли щяха да са жертвите? По-малък ли щеше да е взривът?

27

Анонимен

преди 1 месец

Тоше, и какво ще направи Гражданската защита точно в тази конкретна ситуация? Айде стига вече с популизма!

26

дрфжь

преди 1 месец

Простия ГЕРБ пожарникар ограби и затри държавата. Назначи калинки на всеки държавен пост. Съсипа всички структури дето можеха да са в полза при бедствия и аварии. Вместо да развива държавата и да заменя старата техника с по нова, тоя правеше Ин хаус и си пълнеше чекмеджето с евро и злато. От магистралите липсват по 3-7 см. асфалт и 3-7 см подложка, за да може да прибира в чекмеджето от ограбените пари, а всичко вече е за основен ремонт. До кога ще го търпите бре? С Дебелян ограбиха кавото могат

25

Все Някой

преди 1 месец

му е Виновен, ама за колко време вече в Политика - какво НаПрави, какви Резилтати постигна?!