104

Карате ме насила да

преди 1 месец

избирам Възраждане и това вече ще стане! Този път даже семейно! Мислех си, че кметът е ит ГЕРП, а той бил от ВМРО доц. д-р. бил и се връщал от Гърция, не е бил на Черниморието! Колко се брои под масата за разрешение за складиране на боеприпаси в населено място, което в случай като този си е равносилно на бомбандировка на населеното място! Да видим какво ще излезе в медиите?

103

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

преди 1 месец

София е нападната от околоята :D

102

Беновска пипа

преди 1 месец

Естествено, че ще има дълго и тежко разследване. Каквито са ни компетентни набедените за компетентни органи, ще е истинско чудо, ако разкрият нещо. Едно е сигурно - няма да има наказани, защото няма да има виновни сред живите. Разбира се, ще се окаже, че всички проверки преди инцидента са показвали, че в складовете всичко е перфектно с изключение на някои дреболии.

101

ааа

преди 1 месец

Къде е президенто

100

българин

преди 1 месец

Калинчо, ти на кмета не можеш да му стъпиш на малкия пръст по интелект и образование. Може само да го конкурираш по тен, щото и ти не си се мазал с кремче, или на теб ти е по рождение от бургаско? И ланеца вземи го скрий, не си мутра а министър.

99

Анонимен

преди 1 месец

И сега оня "експерт" Килинчо Калинката, пак да излезе и да каже че сравнението с тротилов еквивалент било грешно, защото фойерверките не били предназначени за боеприпаси. Смачкани коли, изхвърлен на пътя бетон, разкъсани човешки тела - барутът си е барут, няма значение под каква форма. Събере ли се на едно място много от него, има опасност от взрив, а има ли взрив, неговата мощност може да бъде оценена чрез еквивалентен взрив от тротил. Важи и за ядрени и термоядрени взривове. Там вече говорим за кило и мегатонове

98

Анонимен

преди 1 месец

След като Евро 2024 свърши, а през лятото в политиката е скучно, то бай ти Га*ня си намери ново амплоа - стана специалист по взривни вещества!

97

Пазач в посолството

преди 1 месец

Леля Галя от посолството снощи колега е участвал в оргията и , но е измучала че България ще бъде разделена между Турция и Гърция когато сащ се изтегли от Европа ако не очистят Тръмп

96

Анонимен

преди 1 месец

Кой е изкарал от складовете бащата и 20 годишното момиче? Охраната ли?

95

Русия

преди 1 месец

Вижти снимката кви маahraли на управляват. Демокрастията и бананжийти на Посолството ни направиха най измиращата нация ф света.

94

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е модела Доган да рухне, назначения на хора на висши постове, без необходимите качества и умения, натиск върху институциите да издават решения и становища по негов вкус и дано повлече крак,та и ГЕРБ да рухнат.

93

Анонимен

преди 1 месец

Карма. Мислете си каквото щете, но това не е било завод за фойерверки. Може и такова да са произвеждали между другото

92

Овчаря

преди 1 месец

До икономическият специалист Тъй ли глада е най - големият проблем ? Айде ще поживеем и ще видим като пламне цяла България заради подкрепата на украине ( глада ще ти е последният проблем ) промивали на мозъци като теб работят за правителствата и обещават по високи доходи докато работиш в бомбен цех , а злато вода и ток та грабят както не е било в дивият запад , но така е едни 80 процента не знаят къде се намират и когато падне къщата от карти тогава ще разберат

91

По начина информация

преди 1 месец

Следва, че концепт за сигурност не, че е пренебрегнат, а изобщо не е съществувал! А сега най-правилното е съд на т.н. бизнесмен, на проектанта и на калинката разрешила това в населени място! От простотия и лакомия ще се избиете в България сами! Никакъв враг или още по зле Путин не ви трябва! След години ще пише в приказките - България една голяма дупка в планетата!

90

До Да припомним

преди 1 месец

А може би именно това е целта, да се прати съобщение (но не от висша сила) на собствениците на тези складове. Нима малко жени и деца на родни мутри ги взривиха през 90-те? Мафията няма етичен кодекс.

89

FMC

преди 1 месец

96, изобщо не съм сигурен в това. Франция е колониална държава с 10 пъти по-голямо население. Аконфранция стане 5 млн колония, а ние 500 години колонизираме, мислиш ли, че Франция няма да е клоаката на Европа?

88

Вие осъзнавате ли

преди 1 месец

Че ако си разменим държавите с Франция в България ще стане развита европейска държава чиста подредена и тн а Франция ще стане от такава на ТКЗС и квартал Максуда каквато е България.Матеряла е много некачествен в България. Незнам дали е защото комунистите са правили много кръвосмешения или заради националният аутизъм.

87

До Овчаря

преди 1 месец

По-страшно нещо от глада няма, да знаеш.

86

Анонимен

преди 1 месец

Абе с тия гербави калинки в тая държава кризите следват една след друга.Тия ако управляват и в редовно правителство ще ни върнат в първи клас. Аман от тия некадърници от герб-дпс,само в кражбите и далаверите са силни.

85

"батко"

преди 1 месец

Сега нали знаете какво си мислим-какво правят там баща и дъщеря?Трагедията е голяма.