16

баба мара

преди 1 месец

капиталисти не могат да създават ляво обединение не правете смях за хоратаоткажете се от политиката и си гледаите бизнесите до вчера зад гърба на нинова наснимките а днес ново обединение не става изб активност 20 процента

15

Анонимен

преди 1 месец

Тия изчезват заедно с електората си-бавно, но със сигурност. След някоя друга година никой няма и да се сети за тях. Самите не знаят какви са-от строители на светлото си бъдеще на комунизма-ид.и.отизма или от строителите на новия капитализъм...И кой ще им повярва, освен някои останали от набор 20...

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8-Коцето бил копейкин-смях, ама голям смях. Къде го е заявил това и как го е показал, освен празнословие. Ако беше така, с двете ръце за него...Просто манипулира и неориентирани се ловят.

13

Анонимен

преди 1 месец

Тези да са първите с еднопосочен билет към блатная.

12

Анонимен

преди 1 месец

Старите "леви" ще се обединяват. Явно са поогладнели и искат да влезат в парламента да се облажат. Бесепарите не изгонят ли Нинова не в парламента,но и на Бузлуджа няма да ги заведе.

11

Анонимен

преди 1 месец

Позитанковците са история, на следващите избори са аут. Ясно е, че тия измислени обединения се правят от отделни личности, които отдавна са на бунището в името на мазния к.окал. Да вземат пример от Коцето-сами, но докрай и лъжите им мат шанс да хванат дикиш.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ще отидат на Бузлуджа, ще оставят Майбасите си долу, малко по встрани от автобусите, с които ще дойдат бедните и онеправданите, горе ще се омесят с тях за да се снимат, ще припяват с химна си- на крак о, парии презрени, на крак о, роби на труда, потиснати и унизени... и после....в майбаха и в дворците си- това са нашите леви!

9

Анонимен

преди 1 месец

Ще хванат по малко проценти от Нинова

8

Анонимен

преди 1 месец

Изпратете Копейкин с еднопосочен билет в Москва и му сменете гражданството!

7

Анонимен

преди 1 месец

Айде, Майчето най-накрая се уреди в парламента, след толкова безуспешни напъни

6

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли има повече милионери в другите партии от Левицата- те всички забогатяха от разграбването на държавата- оформиха си вярна Кремълска олигархия, която плаща милиони за качване или сваляне на удобни на Кремъл правителства и никой не ги попита как така усвоиха заводи, предприятия, активи за милиони срещу жълти стотинки, когато всички получвахме заплати по няколко лева- но не те всички се борят, ама се борят за благото на бедните и онеправданите- някой да им вярва....

5

Чочо

преди 1 месец

Няма да просъществува дълго. Сами ще се изядат

4

Ббб

преди 1 месец

С Мая, Таня, Григорова дали ще се съберат всичките..

3

Анонимен

преди 1 месец

Вампирите се съюзяват докато се бяха захапали един друг.

2

Зозо

преди 1 месец

БСП умре!!! :)))))))))) Каквото и да правят, на изборите макс 4-5% :))))))))))))))))))))

1

Анонимен0011

преди 1 месец

На тази партия не трябва да и се позволява да идва на власт. За 100 г. съществуване достатъчно пакости направи. Време е да потъне в забрава.