69

Иван

преди 1 месец

До АнонименНА почивка е! Някъде из Гърция. Няма да си разваля ваканцията човека, я.

68

Анонимен

преди 1 месец

А кметът на град Елин Пелин ( общинския град) се казва Ивайло Симеонов. Селото "гара ЕлинПелин" е отделно селище

67

Анонимен

преди 1 месец

Кмета на Гара Елин Пелин се казва Вяра Вучкова.

66

До 68

преди 1 месец

Журналистите са те зо мб ирали. Снощи създадоха истерия с големите си усти на фона на фойерверки. Търсят сензация и екшън.

65

Анонимен

преди 1 месец

Кметчето как видя какво "имаше" цяла нощ? 9 часа аз не можах да си намеря място за този пожар, че съм от Пловдив и един познат нямам там. А той що не тръгна, бе? Жена му ли не дава? Аз до 4 часа гледах да видя какво става, сърцето ме заболя от мъка за тези млади хора изгоряли живи.. Не можах да затворя очи до сутринта. Към 6 часа съм дремнал малко и не ми излиза от главата да бе се взриви Елин Пелин, че казаха 3 тона тротилов еквивалент имало в шестия склад. Кметът трябваше да е пристигнал вече.

64

Windows

преди 1 месец

Престанете да ме занимавате с битовизмите си.

63

Анонимен

преди 1 месец

След изборите ГЕРБ няма да влезе в парламента.

62

Анонимен

преди 1 месец

Всеки българин, ром, арменец и турчин гласувал за ГЕРБ, заслужава да умре от тяхната корпоративна дейност на трафиканти и съветски пионки

61

Анонимен

преди 1 месец

Кметът е приятел на Радев. Много се развихрил с раздаването на терени за складове. Хората не са били уведомени, че ще се правят 6 склада за пиротехника.

60

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли оставки след такива трагедии, половината държава изгоря и се взриви. Няма ли този кмет и Главчо да подадат оставки?

59

Анонимен

преди 1 месец

Тези "фойерверки" сигурно са били по поръчка на наркомана за парада във Москва дето ни го обещаваше преди 2,5 години.

58

Анонимен

преди 1 месец

Този кмет на ИТН и ВМРО си пие узото по гръцките плажове , НО е много компетентен какво става в общината му. Да си прекрати отпуската и да идва в Елин Пелин

57

Анонимен

преди 1 месец

Очаквам да има актуализация на актуализацията на бюджета. Спешно още 200 млн. дълг до края на месеца.

56

До 55

преди 1 месец

Кметът е в Гърция на море.Дистанциооно работи.

55

Анонимен

преди 1 месец

НАТО ще помогне, ще изпрати камион със шампанско!

54

Анонимен

преди 1 месец

Опитаха се да убият шефа на Райнметал, една складове в неприятелска България ли ще им се опънат

53

Хм

преди 1 месец

Ако е коректна информацията, че кмета дори не в в България и цялата информация за обстановката я получава по телефона и от репортажи по телевизията, как коментира дали е трябвало или не Бг Алерт да бъде използван. Кметът се включва само по телефона в различни телевизии и няма интервю на живо от Елин Пелин, така че е доста вероятно да не е на място. МВР министърът очевидно е взел решението за използването на БГ Алерти и това вероятно след като и имало обсъждане с Пожарната на място.

52

Анонимен

преди 1 месец

Кметът от плажа ли дава данни за пожара?

51

Анонимен

преди 1 месец

Тея "пиратки" много смъртоносни бе. Ако ги бяха пратили навреме на хохлите сега нямаше да гърмят тука. Вече 15 часа гърмежи! - какво ли количество е имало там. Откакто се настани ха САЩИСАНИТЕ във БГ навсякъде пожари. Около полигони, бази, където се правят стрелби всичко гори.

50

ИДва помощ

преди 1 месец

Генсекът на НАТО е свикал извънредно нощно съвещание и сега екип спасители се стягат за да помогнат на кмета на Елин Пелин. Висококвалифицирани експерти, с най-модерна противопожарни хеликоптери и бронирани машини, се готвят - зареждат с гориво и лъскат техниката. Това е то, евроатлантическата солидарност в действие! Здраствуйте натовски братушки!