78

Анонимен

преди 1 месец

Честита Нова година. След 6 месеца

77

Интересно

преди 1 месец

След всяка закана на Захарова, се случват инциденти!?

76

Случаен минувач

преди 1 месец

Тези взривни материали не могат да гръмнат просто ей така, от само себе си. Или е имало открит огън наблизо, или някой е хвърлил горяща цигара върху тях. Това обаче трудно ще се докаже. Някой е проявил престъпна немарливост - типично по български. Не вярвам да има руско участие, много сме дребни, за да се занимава Русия с нас.

75

Руси

преди 1 месец

Къде е Кирчо със самолета да каже как се гаси завод. Да ръси акъли сутрин рано този стожер на мисълта.

74

Мара общата

преди 1 месец

Ясно е,че ще е дело на Путиновият агент XXXL според някои политици,както още го твърдят къщите тези политици било за взрива в Горни Лом,където общ работник като видял,че е предизвикал пожар с работата си си тръгнал без да информира никого,избягал бе и 15 загинали или като оня в Карнобат пушил цигара в склад със взривни материали,което няма да ни спести високопарни речи от някои родни политици за реформи в службите."Материалът" предизвикал трагедиите пък вероятно гласува точно за тези политици.

73

Анонимен

преди 1 месец

Чепига и Петров са били забелязани на мястото на взривовете...

72

Анонимен

преди 1 месец

Аз пък, като видях клипчето с взрива във формата на ядрена гъба, избухнал зад гърба на Главчев, съм повече от сигурна, че ни пращат за зелен хайвер с тази "новина". Някой си играе на кино и бълване на новини за еко и всякакви други катастрофи. Има и проба на BG алерт, с което може да бъде допълнен официално циркът.

71

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно . Скоро всичко ще изгори. Ще останат единствено полуразрушени стени. На комунист бизнес не подарявайте. Колко пъти да ви го повтарям. Не става. Погледнете москва. Каквото там същото и тук. Слава на Украйна. Скоро и москва така ще гори като фоерверг за нова година.

70

руснаците

преди 1 месец

ни предупреждават..................или спираме износа на оръжия за режима в Киев.............или това е само началото на такива взривове................не се заблуждавайте................България е във война от страна на НАТО срещу Русия!!!!

69

Анонимен

преди 1 месец

Изгоряха пиратките на тоз мошеник... Вече да сади само чушки и домати у ТКЗС-то на гара Елин Пелин :)))

68

лъжат ви нагло

преди 1 месец

режимът в Киев остана без боеприпаси и снаряди.......................и това не е обикновен пожар , а верижна взривна реакция,........................химик съм..............питайте Денков- академика............ако не ми вярвате.!!!!

67

Руси

преди 1 месец

Каква е тази фирма ,не знаят колко човека има в сградата и някакви такива истории. Това шега ли е ? Нали има база данни ,работни разписания седмично или месечни разписания. Тези или са някакви мошеници или системата им на работа куца.

66

Айляк

преди 1 месец

Щом военните са там, май не става въпрос само за фойерверки. Може би нещо свързано с О'крайна? Пожари, взривове, на места - и яки градушки...даже и малката си по територия и население държава не можем да контролираме. Важното е ежедневно да ни навират ПееФски с дежурните му 16 манипулативни изявления, с които цели единствено да спаси кожата си...

65

Анонимен

преди 1 месец

Село Гара Елин Пелин - по-глупаво име не съм виждал, как може да се кръсти село на гарата която е за село Елин Пелин.

64

???

преди 1 месец

Кои са собствениците на завода за фойерверки???И кои са клиентите?Да не би едни фирми в Украйна, свързани със Зеленски???

63

Руси

преди 1 месец

Ами като дойде сметката за емисиите от Урсула ,този бизнес пишман бизнесмен да бръкне в джоба си. Няма народа да му плаща фойерверките. Лена да не е поръчала заря нещо ? Ленка от парапета..

62

Анонимен

преди 1 месец

По ирония на съдбата е сайта на фирмата като партньор на Енигма е посочена Фантастико. Енигмата няма да бъде разгадана лесно.

61

Анонимен

преди 1 месец

Красиво е. Нека гърмят, че да видят колко е хубаво по Нова година! Кеф, кеф, кеф!

60

Анонимен

преди 1 месец

България гори, складове се взривяват...семейство Радеви отлетяха и кацнаха в Париж. Десислава Радева с розов гащеризон като Розовата пантера Пинко стърчи над Радев застанала като паметник на безхаберието.

59

Явор

преди 1 месец

Пак някой пияница русофил с треперещи ръце е оплескал нещата