57

Сталин

преди 1 месец

Гаварит Масква. Ест склад боеприпасий в Българии ест проблем. Нет склад нет проблем.

56

Анонимен

преди 1 месец

Голяма част от инцидентите във военни складове в България, всъщност изобщо не са инциденти. Жалко за невинните жертви, искали са само да подсигурят прехраната си и тази на семействата си с честен труд.

55

Анонимен

преди 1 месец

ако е това, което си мислим, горят защото вече не са необходими, говори се за преговори и мир

54

Пазач в посолството

преди 1 месец

Американската напаст са смей , плащат за горските пожари и за такива дейнсти, последното нещо което ше направят е да атакуват Русия от тук!!! Б.б е казал че иска да е по работа извън България като стане това!

53

Дедо

преди 1 месец

Тия които взривиха склада може да ги потърсите на три места : 1. На по водка с Доган в Росенец преди да се качат на яхтата за Крим. 2. На прием с награждаване в руското посолство при полковник Митрофанова. 3. В руския анклав Камчия до Варна .

52

Иван

преди 1 месец

Вчера руското посолство публикува снимка на взривен склад на страницата си и после я премахна. Дали е просто съвпадение, дали предупреждение, там трябва да се дълбае.

51

Анонимен

преди 1 месец

До До 47. Къф момент е избран бе ? За взривяване на фойерверки ли ? И с каква цел ? Кунспиратур.

50

До 47

преди 1 месец

ЗНАЧИ РАДЕВ ИМА АЛИБИ... ЛЕТЯЛ ДО ПАРИЖ.... ОЩЕ ПОВЕЧЕ СЕ ЗАТВЪРЖДАВА МНЕНИЕТО, ЧЕ УДОБНО Е ИЗБРАН МОМЕНТА...

49

Анонимен

преди 1 месец

спомняте ли си преди доста време взривовете във военните складове, тогава също загина синът на собственика

48

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46..41 е Настимир. Само за избори и мисли и говори

47

Анонимен

преди 1 месец

до 43, назначаването на посланик е с подпис на президента, но главчев реши да назначи калинката на борисов без одобрението му, изобщо главчев не може да се справи с нищо, с нищо, това е резултатът от великите промени на Конституцията, одобрени и гласувани от ментора му борисов

46

Анонимен

преди 1 месец

До 43 И какво да ти каже Президента Радев? Работа ли му е да се изтепоса и той там? Не мисля!! -:) Я пийни още една ракийка и бегом да спиш бре!!!-:)Премиера има думата! А не Президента ни в подобни ситуации!!!

45

До 43

преди 1 месец

Радев лети до Париж.

44

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 41. Побъркал си се с тия избори тотално. Да не би депутатите да пазят складовете бе ?

43

Анонимен

преди 1 месец

Вместо вие да опечете прасетата, прасетата опекоха вас. Половината държава вече изгоря с тези прасета където сте ги сложили на власт. Кажете направо да се евакуираме цялата държава, ако ще продължава така с умишлени палежи за завземане на бизнеси и подобни свинщини. Това е абсурдно, махнете тази Свещенна Свинска Империя.

42

Някой си

преди 1 месец

Ти да видиш! Нещата стават сериозни? И ние какво да направим сега? Този " бизнес", за добри " доходи", си е техен! Това е попрището им което сами са си избрали! Каквото такова. Ще го намерят все пак някъде!!!!В този живот,не всичко е " пари"!!!

41

ПОДОЗРИТЕЛНО...

преди 1 месец

РАДЕВ МЪЛЧИ..... А ВЧЕРА ЗА ЕДИН ПОСЛАНИК В УКРАЙНА ВДИГНА ГОЛЯМА ШУМОТЕВИЦА.... СИГУРНО ИМА ВРЪЗКА МЕЖДУ ДВЕТЕ СЪБИТИЯ...

40

Анонимен !

преди 1 месец

Премиера и главният секретар на МВР казват както винаги че всичко е под контрол...... Това е не сериозно и това ако е контрол здраве ама не е така защото контрол в България няма, и точно затова се случват такива трагедии. Срам и позор заради някой измислен бизнесмен с съмнително минало и дейността си на бомбаджия страда почти цялата страна и обгазяване с химикали с неясни съставки коктейл от най различни химикали отрова от Китайски производство незнайно!

39

Анонимен

преди 1 месец

A вие заз КОЙ гласувахте на последните избори?

38

Анонимен

преди 1 месец

До ОПАСЕН БИЗНЕС... Сопот имат някакви дългогодишни традиции, опит в боравенето с взривоопасни материали...а тоя е някъв бензинсмен измислен.