74

Анонимен

преди 1 месец

АКО ЩЪТ ДА ПРЕГОВАРЯТ. А FITCH RATINGS Е ОПРЕДЕЛИЛА КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ НА УКРИЯ ДО ВИСОКО НИВО НА КРЕДИТНИЯ РИСК. ДЕМЕК ДЕФОЛТ НЕИЗБЕЖЕН. КАКВОТО СИ НАПРАВИХА НАЦИСТИТЕ ДРУГ НЕ МОЖА ДА ИМ ГО НАПРАВИ.

73

До.74

преди 1 месец

Само дето победителите не плащат репарации,да не говорим,че и САЩ като губещи никога не са плащали такива като на Виетнам,така си живей с твоята фантазия или слез на земята

72

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"остава отворен въпросът- кой ще плаща убитите и разрухата...." Въпросът е затворен много-много отдавна. Репарациите ВИНАГИ се плащат от страната агресор. В случая за никого не е тайна кой кого е нападнал. Така че ще се наложи я на Вовата, я на неговия наследник на поста да развърже кесията.

71

До.72 анонимен келеш

преди 1 месец

Е какво стана с Ципурата в Черно море бе или пак си фантазираш

70

анонимен келеш

преди 1 месец

Тези руснаци и украинци се изтрепаха:):):)Ние току що допихме шишето на шатрите на Peponi:):):)Днес тук в Гърция времето е приятно,лек ветрец,обаче водата е чай братлета!30 градуса:):):)Са едно душче и пак долу на Ираклица при Янис на таверната.Обади се,че има прясна кацамура,ако някой не знае това е Барбун(царската риба):):):):)И пак узо,узо,узо,узо:):):)Така си живееме ние Натовците:):):)

69

Стига глупости

преди 1 месец

До Анонимен 69: Не съм чел статията, но ако така пише в нея, значи авторът е писал по тази същата русофобска опорна точка. ............................................................................... Но наистина това, как преименували някакъв площад в Москва, няма връзка с темата.

68

Анонимен

преди 1 месец

...остава отворен въпросът- кой ще плаща убитите и разрухата....

67

Анонимен

преди 1 месец

В статията си пише, че го е яд! Как разбра че не го е много яд? Що кривиш от темата?

66

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Малко за политика: На гаранциите от САЩ също не може да се вярва. Гаранция може да даде единствено руската армия и то когато достигне отново до Киев.

65

Стига глупости

преди 1 месец

До Анонимен 65: Може и да го е кръстил така, но защо да е от яд. Защото такава е русофобската опорна точка, която са ти дали? .................................................................... Не че има връзка с темата.

64

Малко за политика

преди 1 месец

Безмислено е Русия да се преговаря с Украйна без да има гаранция от САЩ, че Украйна ще спазва подписаните споразумения. Вече имаше преговори през март 2012 година в Истанбул между делегации на Русия и Украйна и войната можеше да спре още тогава. Но беше достатъчно в Киев да пристигне Борис Джонсън и да каже на Зеленски: "Няма да подписваме нищо, ще воюваме". Сега вече, ако ще се подписва нещо, Русия иска гаранции, че Украйна няма пак да се откаже от подписаното. А гаранции може да даде само САЩ.

63

Анонимен

преди 1 месец

Кметът на Москва от яд е кръстил с указ площада Европа е прекръстил на Евразия! А що не го е прекръсти направо Азия, че да не мога да спа от яд и мъка! Хем ще е по точно!

62

Дэ пич

преди 1 месец

Толкоз ти е акъла щом възхваляваш гловорез като Ванче Михайлов. Децата на жертвите му са още живи.

61

Анонимен

преди 1 месец

Укрите пропуснали да направят избори, но това е ок, имат одобрението на посолството, което е напълно легитимно според укр конституция, пардон политическа (не)корумпирана класа управляваща и владееща територията, смешници са били винаги укрите.

60

Анонимен

преди 1 месец

Русията е отворена за преговори но трябва да покаже колко и е голям отвора.

59

Фитойа

преди 1 месец

Единствената опция при която могат да постигнат мир е признаване на граници кой къде е.РФ отстъпва за областите да са в административните им граници,а Украйна се отказва от НАТО,което така и така скоро няма да види.След време само отказа си от НАТО ще могат да предложат.

58

Анонимен

преди 1 месец

Предал да ? Напротив, западът бърза с преговорите, докато Зе е още там, защото после винаги могат да се отметнат. Русия каква изгода има от Зелебоб Кокосовонос?

57

Анонимен

преди 1 месец

На преговорите Путин ще иска четирите области от Украйна седнал в скута на Зеленски.

56

Талибан

преди 1 месец

Туй кафе дет щяха да пият у Крим бая горчиво излезе на Зеле.Че и още ще се вгорчи ако не дигнат белия байрак.

55

Анонимен

преди 1 месец

Колко да са отворени руснаците отзад? Още не са достатъчно отворени, трябва така да се отворят че да побягнат през глава към Урал. Което значи че трябва да ядат още много бой и ще си го получат.