247

Анонимен

преди 1 месец

Този разпространител на духовната чума Сциентология, е опасен за държавата, затова от данс го разследват. Точно защото е луд, вярва че може да даде тласъкът, за превръщането на България в Сциентоложка Държава, което не е невъзможно, ако работодателите или началниците в корумпирана ни страна станат такива. Но всеки който е тръгнал да играе канадска с бог, е загубил

246

Анонимен

преди 1 месец

Когато ховорят за инвестиции са колоси със стотици милиони и частно-правни отношения но когато става дума за данъци, ама то няма приходи... Ивелин има 200 фирми и всичките са на "-"! Е откъде са тогава парите, като всичко е на загуба!? Тогава се перат пари, или се наливат от заблудени овце!

245

Анонимен

преди 1 месец

Германия Сциентолозите са класифицирани от службите като Психогрупа, сектите се водят отделно, та разбирате ли че си имате работа с опасно луди, които за разлика от другите луди, действат организирано и систематично, а това е много опасно, особено ако се ползват с неограничена подкрепа от посолството. Едно е да вербуваш хора които за пари да ти вършат поръчките, друго е зомбирани фанатично и безплатно да го правят. Лесно е, ако командващ гурото им в САЩ, реално ком. и Зомбитата по целия Свят!

244

Анонимен

преди 1 месец

Във Виетнам има един такъв парк десетина пъти по-голям и продължават да строят високо в планината. Стига се с лифт. Посещава се на ден няколко десетки хиляди туристи от цял свят. Има и хотели. Представлява умалени кътчета от най-различни места:Европа, Азия, Африка, страната на приказките, средновековни замъци и др. Да там е и прочутата ръка мост с гледка към равнината.

243

Анонимен

преди 1 месец

Те самите "акционери" са оЩЕТЕните...но още не са го осъзнали...

242

Анонимен

преди 1 месец

Сциентоложка помия, туи то!

241

фокс

преди 1 месец

Заети с "политика"-та си, забравиха за икономиката. Отново. Тя цялата "държава" е една пирамида, те са един увеселителен парк ревнали. Акционерите трябва да съдят медиите и политиците в международен съд, не в тая корупция.

240

dvb

преди 1 месец

100млн.... АХАХАХАХАХАХАХАХА

239

Анонимен

преди 1 месец

ИВЕЛИН МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МИХАЙЛОВ

238

Анонимен

преди 1 месец

А Николай Марков какво е построил - кашон за яйца ли?

237

Анонимен

преди 1 месец

Да- комисия на НС, МВР, Прокуратура- това са звена които се борят с нарушенията, установяват закононарушения, а съдът отсъжда виновен/невинен- виновните ги обявяват винаги за бухалки и да те бухат виновните и защитават интересите на хората засегнати от престъпните дейности.

236

Анонимен

преди 1 месец

Леле мале гледайте и помнете, никога няма да видите така събрани инвеститор до инвеститор за стотици милиони. Обикновено се покриват. Снимките трябва да влязат в Държавния архив!

235

Анонимен

преди 1 месец

Пирамидката на Ивелинчо, ке падне:)))))))). Жалко за ужилените.

234

Анонимен

преди 1 месец

Пирамидата на Ивелин срути ли се ще има доста изгорели и то с много милионни загуби.

233

Панталони Пижами

преди 1 месец

Е то ясно и на баба Вида от село Пържена мекица че там всичко е перуанска пирамида от мегаполиса Лима.Здрасти от Перу!!!

232

Анонимен

преди 1 месец

Може ли нпо ПОЧТЕНИТЕ ПОЛЗВАТЕЛИ НА ДОЛАРИ ДА НИ ПОКАЖЕТЕ ПРОЕКТА СИ ПРЕБРОЯВАНЕ НА КОМАРИТЕ ПО РЕКА дУНАВ ЗА 717 000 ЛЕВА ДЪРЖАВНА ПАРА. а забравих че иманте фактически имунитет от публичност, комисии хеле па ръзследвания. ... Продължавайте по Михайлов и пазете провокатора Никито Марковффф за който никой от НСО дабра дума не е казал.

231

Анонимен

преди 1 месец

Не гласуват законите от Плана за възстановяване, водят кампания срещу Михайлов. Милиарди по плана спрени. Що е то - български депутат от най-безсъвестен тип.

230

Анонимен

преди 1 месец

Ивелине, какво да кажем. Много завистници. Четох, четох коментари гледах скритата камера от заседанията на парламентарната комисия. Жалки малки човечета и си мисля, че ние всички сме страхливци и сме избрали най-страхливите за депутати за да им се смеем и така да се оправдаваме, че сме страхливци

229

Анонимен

преди 1 месец

Ето ви сателитна карта на обекта, чакам нпо сорозите да постнете къде на картата можем да видим някакъв проект, който е захранен от грантове и се вижда на някоя сателитна карта. НЯМА А, АМИ ДА НЕ СТЕ СИ ИЗМАМИЛИ ДЕДО ВИ СОРОЗЗ...

228

Анонимен

преди 1 месец

Акции се изкупуват изгодно на Л.Кошут6. Да търсят попа. За говорещите арменски има бонус надбавка.