12

Анонимен

преди 1 месец

Тези НПО предатели до един трябва да се хвърлят в затвора, за тероризъм, трафик на хора и антидържавна дейност.

11

Анонимен

преди 1 месец

Здравейте. Следя от известно време случая на Абдулрахман Алхалиди и прерових целия интернет, за да си обясня как е възможно казусът да се проточва толкова дълго. Едно нещо, което ми направи впечатление е, че в интернет пространството няма абсолютно никаква информация за подобен активист отпреди идването му в България. Това ме навежда на мисълта, че нещо се премълчава или изопачава.

10

Свобода

преди 1 месец

До Анонимен 6 От кога, всичко, което държава казва е задължително истина или е задължително основателно според закона? Утре държавата ще Ви обяви за син кит, и това ще означава, че сте син кит ли? Щях да кажа, че сте наивник, но май не сте наивен до такава степен..

9

аноним

преди 1 месец

Преди време,при въпрос на журналисти,към Ясер Арафат-как той смята да се оправят в света,той отговаря-ние притежаваме най-сигурната бомба в света-И-това е утробата на арабската жена.Създава и ражда по 10-12 деца,които изпращаме на Запад,да изучат вашите науки,и след това-не искам да говоря какво следва.Така,че кой знае колко такива пришълци има и при нас,изчаквайки удобен момент-и после елате и вижте-ако остане някой да види!

8

Що

преди 1 месец

така бе? Нали СА е от най-верните съюзници и приятели на най-демократичната държава САЩ? А САЩ строго бдят за човешките права по света, и са много чувствителни на тая тема. Май доста избирателно обаче.

7

органи по ситгурност

преди 1 месец

Като ученици и служители в ДС, получаваме пари от русия и тя ни казва какво да правим.

6

Анонимен

преди 1 месец

Защото няма основание. Не е бежанец за нас. Държавата казва, че няма доказателства за твърденията му ==> НЯМА НУЖДА ОТ ЗАКРИЛА! Стига с тези платени протести. Хората се объркаха вече кой е добър, и кой лош.

5

Анонимен

преди 1 месец

тия грантаджии нямат ли си друга работа?

4

ъъъъ

преди 1 месец

новите врякащи

3

Така не става

преди 1 месец

Арабите да се връщат откъде са и да си оправят държавите. Ама гонели ги, имало криза? По тази логика Германия е следвало да се обезлюди изцяло след всв. Всички големи градове сринати до основи. Неизбухнали бомби има и до днес. Да бяха стегнали багажа и напуснали по арабската логика? Но те са запретнали ръкави.

2

Анонимен

преди 1 месец

За едни Бусманци и после шут, за други джипкари - хотел в Слънчака и месечна издръжка.

1

Руси

преди 1 месец

Тоя да не е някой от ДеПеСе? Ай сиктир от тука активисти. На запад плачат вече от политиките си ,учете се от живите примери. България не е ринг да се упражняват някакви чаршафи.