309

Анонимен

преди 1 месец

Да четеш този лъжлив руски сайт е истински мазохизъм.

308

Анонимен

преди 1 месец

Само вижте какви са манипулациите в този сайт относно нотациите на постовете! Също като при изборите на ГЕРБ!

307

Анонимен

преди 1 месец

Тези са в дъното на всички беди по света! Войни, преврати, революции - в основата им са интригите, подклаждани от коварните англо-сакси! Нищо добро от тях не трябва да се очаква! Лъжци, лицемери и масови убийци!

306

Анонимен

преди 1 месец

Абе нали американците са против руската намеса в техните избори, па те се намесват във всички избори включително и изборите в русия...

305

Анонимен

преди 1 месец

махайте наркомана,че един жив украинец няма да остане.преговори за мир.капитулация срещу живот.

304

Анонимен

преди 1 месец

Мачкай Евреите Вова!!

303

Анонимен

преди 1 месец

МАРИОНЕТКАТА ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ БЪДЕ СМЕНЕНА С ДРУГА МАРИОНЕТКА, ПРЕДАТЕЛ НА РОДИНАТА СИ И НА НАРОДА СИ, КОЯТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЗАЩИТАВА ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ В ОТЕЧЕСТВОТО СИ.

302

Анонимен

преди 1 месец

От Eurasiareview съобщават, че американските и британските разузнавателни служби ЦРУ и МИ-6 са започнали подготовка за евентуална смяна на украинския президент Володимир Зеленски.ето кой е подпалвача на войната - ЦРУ и Ми6. Изборите забранени в украйна а смяната става по нарежодане на тези структури, като самата западна преса открито пише, това означава окупационен режим.

301

Пенсионер

преди 1 месец

И за каква беше тази дундурма ? Загинаха един милион мъже за едното нищо.До сега никой не спечели. Само загуби.

300

Мухаха

преди 1 месец

Две Демократични страни гогвят смяна на президента на друга Независима страна. Ауу, колко Демократично и Независимо..... Ама не, това няма нищо общо с политически или икономически интереси и е съвсем нормално за Свободния Свят. Не е като имперските амбиции на една друга страна или както някои пропагандатори биха казали че в Украйна отдавна не управлява украинския народ ...

299

Батко Зеленския

преди 1 месец

С Зеления гущер никоя страна не иска да преговаря за каквото и да е било вече,освен за далавери и наркотици.Той е нелигитимен за всичко останало и правилно ще бъде сменен.

298

Анонимен

преди 1 месец

Мокрите сънища на копейките. Зеленски остава до пълното поражение на кремълската хунта.

297

aZ-ът

преди 1 месец

Тайните служби на САЩ и тайните служби на Англия ...ще сменят президент на една от най големите, като територия държави в Европа. Либерастията, нали оркраинците не бяха на каишка , наши независими бяха... ***.

296

да ама не

преди 1 месец

Интересно това което казват бивши военни министри от Англия и щатите е точно това което иска да чуе Путин защото е издал заповед за убиството на Зеленски.От което следва че това са путински партенки Ако Зеленски загине от агенти на Путин които тровят и убиват по целия свят това щяло да бъде по желание на ЦРУ и Ми6 Така кремълския плъх е решил да се прикрие като таен убиец.

295

ми6-цру

преди 1 месец

Да, така е! Решихме специално да споделим тайната операция по смяната с всички медии, както и с днес.бг!

294

Анонимен

преди 1 месец

Зеления е пътник. Скоро ще го самоубият

293

Ха-ха

преди 1 месец

Зеленото човече е обречено,независимо от изхода на изборите в САЩ.Тръмп гарантирано ще го премахне,а и демократите хич не са доволни от "лидера на свободния свят".Въпросът е дали ще го загинат геройски при "руски" ракетен удар или нещо по-елементарно.Не трябва да се пренебрегва и вариантът свръхдоза,съвсем очевидно е,че Зелето вдига количествата дрога.

292

Анонимен

преди 1 месец

Накрая Зеленски ще бяга в Русия да го спасява Путин от гнева на украинците. И нали са един народ, може и да му помогне някак....

291

Анонимен

преди 1 месец

Три дни, като руските!

290

1280

преди 1 месец

Хайде сега глупости, УНИАН каза, че до 1,5 месеца Русия ще остане без сухопътна армия,а като дойдат хилядите Ф16 от братско НАТО за 3 дни войната ще свърши с безусловната капитулация на сатрапа от Кремъл. И до средата на есента ще си върнат КРИМ. Как така - нима МИ6 и ЦРУ не знаят за тези чутовни успехи???? Тия са корумпета - Путин ги е купил от бункера. Уффф забравих бе, нали беше умрял? Обърках се вече, дали пък не почва контранастъплението?