до 44 Знаех си че ще се хванеш за произхода на доматите и краствиците и зелената салата. А ве, смееешник говоря ти че по принцип в дюнера има само български съставки. Не примерно риба тон или пермазан или черен хайвер, и т.н и т.н
Мале, Малее *** шваби щом 1 дюнер в месеца ги удрял в джоба, значи са пpъднали в kофата и не стават за нищо!
До Анонимен 42 На ПАЗАРА вече няма нито един БГ плод или зеленчук за твое сведение...И за наше съжаление...За защитаващите турските патенти,ще кажа да си помисляк ТЕ САМИТЕ КОЛКО БГ ПАТЕНТИ за храна говоря,за другото даже и не споменавам!!!!! си присвоиха,щото имат ДЪРЖАВА за разлика от нашата....разградена територия.И са НАЦИОНАЛИСТИ за разблика от нашите джендърясали топани.
По принцип дюнер ям само, ако всичко останало е затворено или много далеч от мен. Последната възможна опция. Кофти продукти, в много от случаите бракувани (за да е по-евтино). Обикновено след дюнер има посещение на веЦето, по обясними причини. В България да ям дюнер, при положение, че на всеки ъгъл има кебапчета, кюфтета и вариантите им ми се струва доста безсмислено.
до 40 Ами в дюнера няма ли традиционното печено българско месо ве? В дюнера няма ли български краставици, домати , зелена салата, млечен сос, бг пържени картофи и препечена тънка питка? Кажи ве, смееешник ?
Дюнера, който се предлага в Гемрания е "измислен" в Берлин и е нагоден за местния пазар т.е се различава от това, което ще получш в Турция.
Така или иначе 90% на дюнерите в Германия нямат нищо общо с турският му вариант. Просто трябва да започнат да го наричат нещо друго и всичко ще е точно. Прави са турците да си защитават марката...
Не всеки може да прави качествен дюнер. Много хора не са опитвали качествен дюнер и вече са предубедени че дюнерът не е качествена храна. Това е все едно с шкембе чорбата. На много места съм ял шкембе чорба из различни градове, но като телешката шкембе чорба като на гостилници "Гюрлата" във Варна няма като вкусотия! Ония другите ми са някаква имитация на шкембе чорба. Който е от Варна знае за какво говоря. Не познавам варненец да не е опитвал шкембе чорбата в гостилници "Гюрлата"
Таква гад като дюнер и китайско не хапвам ако ще да не съм ял от два дни. Швабите да се разправят с ча л ите кой дюнер ( по мия ) е по оригинален. Боли ме ,,дюнера''
дюнера с качествени продукти не е лоша храна аз ги харесвам и си купувам но само от определени места
Вие изобщо четете ли какво пишете? " Пилешките котлети биха могли да бъдат по-дебели при птичето месо". А пилешките котлети от свинско месо какви могат да бъдат? Журналист стана обидна дума. Бива да сте неграмотни ама ...
до Дървен философ 14, Ял съм дюнери на няколко места из България.. но един дюнерджия ме впечатли със страхотния си дюнер на Женския пазар в София. Такъв вкусен дюнер не бях ял. Хапвам му аз от дюнера и вече не се сдържам и го запитвам( видимо не беше българин).Откъде си? Ирак. От колко време си в България? 30 години. От колко време се занимаваш с това? От 35 години.Чичака иракчанин майстор наистина. Месото му имаше вкус на месо печено на жар, хрупкава арабска питка. Арабите са големите майстори
До ТоптатТоптанКиселоМлтова с киселото мляко се случи още когато бяхме зад желязната завеса. Тогава гърците си го рекламираха по целия свят, ние съответно нямахме този шанс
Хи-Хи! Амчи то не е лесно да правиш и продаваш дюнери в Германия! Гледаш първо месото - да е от свободно животно, после газта да не е руска, после ножовете да са обезопасени, опаковката да е от рециклирани материали, зеленчуците да са био, хладилниците да са с ИИ за икономия на ток, и цената като за германец е такава. Ако в Брюксел е по-евтино, трябва да се види защо. Да не се прави дъмпинг случайно? Ха-Ха!
Турция и Германия във война за... дюнера