68

алооооо

преди 1 месец

що я пращате при тази баба бе , това е опасно за живота на бабата като се има предвид че убийството на баби влече ивет_чето

67

Доктор Жустис

преди 1 месец

Тя уби като куче баба си,но сега е ,,спокойна и чете книги "?От такова спокойствие те побиват тръпки.

66

До 65

преди 1 месец

Убийците не заслужават втори шанс, ето защо и в много страни просто ги осъждат на смърт!

65

Анонимен

преди 1 месец

Дано се оправи момичето!

64

:)

преди 1 месец

Желязна съвест. :) Убила баба си, но вече е спокойна. :)

63

Анонимен

преди 1 месец

Понякога има хора, които получават втори шанс като това момиче. Надявам се да го използва разумно и отговорно този път. Предполагам така би пожелала и убитата от самата нея баба. Много воля се иска за да избяга от дpoгата, дано успее, дано успее и да живее със съвестта си.

62

Анонимен

преди 1 месец

Българският съд за пореден път се доказва като некомпетенте, дори го играе като извратен садист!

61

Анонимен

преди 1 месец

Ивет убила човек с множество удари с нож те я възнаграждават да си лежи у дома. Майка и явно не я иска да не би да убие новото и дете.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58 - Да разбирам, че си тръгнал да ни лишиш от евентуалното си старо, грозно и *** съществуване? Айде, успех!

59

Анонимен

преди 1 месец

До 58.Ще си живея в собственното жилище докато дишам. Щом съм плащал данък за пенсия 40 години ще си я получавам без никакви угризения. На който му е тясно с мен и му мириша да отива на квартира. А аз не търпя глезотиите и капризите на другите, но така ни е орисал живота, да живеем заедно.

58

Анонимен

преди 1 месец

Някой знае ли как съществуват наркоманите в ареста? Там сигурно по неволя се лекуват от зависимостта или им дават по малко дрога, за да не буйстват.

57

АЗ

преди 1 месец

Сега ще опатка и другата баба !

56

Анонимен

преди 1 месец

Старите хора са грозни и миришат лошо. Освен това са безполезни за обществото тъй като не произвеждат добавена стойност а натоварват социалната и здравната система. Също така заемат и огромна част от жилищата поради което се вдигат цените и младите са принудени да плащат големи наеми и да вземат големи кредити.

55

до 54 дай първо

преди 1 месец

пример ти с професора първи като си дарите жилищата на бездомни млади пък да видим

54

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо либерастията трябва да се изкорени с цената на всичко! Розовите мантри са, че престъпниците не били виновни, те били жертва на обстоятелствата, обеществото не им било помогнало, не било съпричастно с тях, било ги отхвърлило, защото имало отрицателно мнение за тях, следователно те са жертви, а ние съвестните данъкоплатци сме им виновни. Ние реално сме виновни само за едно нещо, че търпим разни гръмогласни свръхемоционални кухи ле.йки да се гаврят с нас.

53

двоен стандарт в бг

преди 1 месец

ако е кифла под домашен арест ако е коч минимум 20г. Затова няма нито една осъдена в бг за повече от няколко години а убили хора

52

Анонимен

преди 1 месец

Преди време един японски професор призова старите хора в Япония да се самоубият за не тежат на социалната система и да се реши демографската криза и проблемът с пренаселените градове и недостъпните жилища. Аргументите са железни. Наистина ако се убият всички старите хора обществото ще излезе от кризата.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Мислим практично - Не практично, мислиш престъпно! И само затова трябва да си в полезрението на т.нар. правосъдие. Ако го имахме!

50

Анонимен

преди 1 месец

Убиваш някого и то с особена жестокост, после обещваш че повече няма да правиш така и те пускат на свобода - какви са тези закони, какво е това болно тотално затъпяло общество!?

49

Мислим практично

преди 1 месец

Извършила е добро дело. Ако всички млади хора убият дядовците и бабите това мигновено ще реши голяма част от проблемите в страната. На първо място ще се освободят едни 11 милиарда лева годишно от бюджета които пари вместо да отиват за пенсии могат да се инвестират в развитието на страната и подобряването на живота на младите хора. Ще се освободят и половината жилища в страната което ще ги направи достъпни. Младите ще разполагат с имоти и възможности да се развиват.