23

Popi

преди 1 месец

В момента съм в Гърция и 90% от курорта е пълен с българи. Таверните пращят, сервитьорите говорят български,масите да отрупани. Не видях нито една сръбска кола тук и кьорав сърбин няма. Нека са "богати" !

22

Зозо

преди 1 месец

Абе у Белград що няма метро бре? :)))))))))))))))))))) И си продадоха всичко на китайците. Цяла околия даваха как протестира. Китайците дърпат лития и след тях пустиня.

21

Зозо

преди 1 месец

Мдааа, а България подмина по потребление руската дупка Унгария :)))))))))))))))) Пък сръбете няма да ни стигнат никога по нищо. БВП ни е почти двойно на тяхното :))))))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 1 месец

у София е по висока заплатката

19

Алекс

преди 1 месец

Руският слуга Вучич бие тупана за 855 евро,което е много далеч от средната заплата в Западна Европа.По времето на Тито средната заплата в Югославия беше близо до тази в Западна Европа.Сърбите ако изритат руското пуделче Вучич,може пак да усетят запад ноевропейския стандарт.

18

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Почти всички стоки произведени в Сърбия са много по-евтини от техните еквиваленти у нас и следователно сръбските заплати имат по-голяма покупателна способност от нашите. Много производства се местят от България в Сърбия защото цената на електроенергията там за бизнеса е много по-ниска от тази у нас и там няма въглеродни данъци. Вярно е, че вносните неща като горива, западни коли са по-скъпи от отколкото у нас заради митата там.

17

Анонимен

преди 1 месец

Радев учи се.

16

до 15

преди 1 месец

До хахаха,да,само че на час,българина взема около 2000 евро на час,а сърбите 855 само че на месец,подобно е положението в цяла Европа

15

хахаха

преди 1 месец

Почти колкото у нас ... опа обърках се нещо...

14

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите които не са в ЕС ни надминаха, как да повярва човек на празните приказки на управляващите. Държавата не може да се справи с мошениците които осигуряват на минимална и дават някой лев под масата. Яко се краде в Бг, а и тези в НС си лобират за всичко това да се случва.

13

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия е по европейска държава от България и Румъния . Ф акт

12

Анонимен

преди 1 месец

Тоя с тен ли е или е с боята на Костов?

11

Анонимен

преди 1 месец

По данни на НСИ,покупателна способност на Сърбия е два пъти по ниска от нашата.И всеки,който иска може да го провери .А ако някой не е съгласен може да се свържи с НСИ да им каже.

10

Ббб

преди 1 месец

И бирата Шуменско в кутийки е правена в Сърбия. Като станат член на ЕС, никой няма да иска да чуе за нас. Затова и РСМто се насочи към тях.

9

Vankata

преди 1 месец

До ОбективенСърбите имат завод за коли от 60 години, сега собственост на ФИАТ

8

Ето и статистиката

преди 1 месец

Summary of cost of living in Belgrade, Serbia:A family of four estimated monthly costs are 4,403.9лв (263,755.6Дин) without rent.A single person estimated monthly costs are 1,283.9лв (76,892.2Дин) without rent.Belgrade is 4.2% more expensive than Sofia (without rent).Rent in Belgrade is, on average, 35.7% higher than in Sofia.

7

Ббб

преди 1 месец

Има я статията. Горе с картинките. На третата точка.

6

До 4

преди 1 месец

Цените в Белград са по-високи от тези в София, а цените на апартаментите са им 2 пъти по-високи от софийските.

5

Обективен

преди 1 месец

Сърбите започнаха преди няколко дни масово производство на електромобили Фиат-Крайслер . Ние стоим,гледаме и ходим на избори през 3-4 месеца,белким някой изкара държавата от тинята в която Боко ,Шиши и Киро я вкараха,.

4

Анонимен

преди 1 месец

А какви са цените в Сърбия.:))