131

Политкоретен

преди 1 месец

В статията има известна доза истина. Замислете се колко българи не знаят какво е самотата, виждат се често с приятели, ценят семейството, не са ходили на психолог... Да не сравняваме какъв жалък изтрещял живот живеят хората в "развитите" общества.

130

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, тая седмица са спрели от движение колите на двама колеги. Едната 6 годишна, дриугата 11. Не отговаряли на еко нормите.

129

Анонимен

преди 1 месец

Зелените шарлатани искат да вземат колите ви, овце! На следващия преглед 75% от вас ще останат без автомобил ако си кротувате! Осведомете се какво ви чака, вашият ред идва!

128

Анонимен

преди 1 месец

Хората масово нямат пари за черни дни пък какво остана за инвестиции.

127

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието ми напомня на лафа: "Много грозна, но за сметка на това е невероятно прoстa"

126

Анонимен

преди 1 месец

Живеем качествено и затова живеем кратко??? Муахахаххахахааххааххааха...няма такава тъъъпотия баце!

125

Х

преди 1 месец

Права е Ели! Много от българите пушат, пият и се хранят крайно нездравословно. Подиграват се на хора със здравословна диета, а после реват, че са болни. За съжаление късметът покрива до един момент.

124

Анонимен

преди 1 месец

Качествено???????????????? Нека тогава това го преотстъпим на депутатите!

123

Анонимен

преди 1 месец

Демек българските умрели са най добрите умрели.

122

Анонимен

преди 1 месец

Качествено:)):)):))

121

Ели

преди 1 месец

Нормално. Първо в тази статистика влизат и роми, които живеят по-малко и от българите. Второ много голяма част от българите пушат много, за тях е нормално да пият ежедневно и да ядат пържено, да се тъпчат с месо, наденици, пият газирани напитки и тн. Когато някой каже, че не яде еди какво си започват да обясняват как плодовете и зеленчуците и те били вредни. Да, купения домат е вреден точно толкова, колкото и цигарата ти, ***. После Бойко и Киро били виновни, че *** живее кратко.

120

пор

преди 1 месец

По-голяма глупост не бях чел. От статията разбрах, че живея качествено: в стрес, с високо кръвно и без пари. Но с червен хайвер, водка Смирноф, уиски 12 г. и телешки Рибай стек-ове.

119

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости, населението ни намалява главоломно те ни разправят че сме живеели качествено. Ако живеехме качествено щяхме да имаме много повече население.

118

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.По голяма лъжа от това не съм чел..Как нямате съвест да публикувате такива глупости и са мъжете така нагло.Само периода на Ковида умряха малко повече от 50000 човека.Българина е толкова болен че едва ли има по бързо изчезващ народ.

117

Анонимен

преди 1 месец

До 111Право в СУ "Св. Климент Охридски"

116

Анонимен

преди 1 месец

Егати долнопробната и манипулативна статия!

115

Анонимен

преди 1 месец

До Съгласен Кифличка - не, кифла с мармалад /конфитюр - 10 стотинки /ще им го разпиша на сегашните кифли, щото те може да не знаят съкращението "ст."/

114

Съгласен

преди 1 месец

Сутрин миришеше на прясно изпечен селски хляб , милинки със истинско сиренце и кифлички с конфитюр ....Хора на опашка

113

Анонимен

преди 1 месец

До ПитаКаква да е разликата .Имам пломби правени от социализма , подчертавам -безплатно ! Всичко беше качвствено и на ниво .Хляба в магазина беше винаги тпоъл и винаги изяждах голям краишник докато се прибера, тогава не беше вредно .Уникален живот ни развалиха . Спокойствие , щастие и уреден живот беше социализма .Който говори друго е лъжец или не е живял по онова време .

112

Хахаха

преди 1 месец

Бебенцето дето умря след майка си в родилното в Кърджали , наистина са живели малко , ама кошко качествено :Новороденото, което миналият петък беше транспортирано от Кърджали в Университетската болница в Стара Загора, е починало. Това съобщи за Радио Стара Загора началникът на Клиниката по неонатология доц. д-р Христо Мумджиев. Бебето е постъпило за лечение в тежко увредено състояние. До седмица се очаква резултатът от направената аутопсия, каза доц. Мумджиев.