29

Анонимен

преди 1 месец

Няма място за старите кучета

28

Анонимен

преди 1 месец

Турците са прокълнат народ и Господ си знае за земетръси и всичко, да ви кажа заслужават си, познавам историята - избиха над 1,7 милиона арменци и около 250 хиляди българи и гърци само 20ти век, взеха им имотите и земите ,спестявания , злата всичко и не дадоха на никой 1 лира обезщетение и даже не се извиниха. Комуниститите им смениха имената за да ги интегрират, ама турчин интеграция няма, те до ден днешен сега безродниците в Парламента нови помощи и нови пенсии за репресирани турци.

27

Анонимен

преди 1 месец

Турците не са стока. Лош калпав народ

26

Анонимен

преди 1 месец

До Чери - Стани и ти на 90 г., пък ще те питам колко ще си хубав(а).

25

Анонимен

преди 1 месец

Дори за Брижит Бардо важи правилото, че "човек добре да живее, остарява". През 60-те беше най-голямата и слава на световна красавица, която проби дори и в соц България. Партнира на велики пичове в киното, напр. Лино Вентура в "Булеварда на рома". От големите красавци на френското кино Жак Шарие има дете, а в сп. "Паралели" имаше интервю с нея, където споделя, че"животът трябва да е вечна ваканция". Та тъй, ББ милее за животните, но за децата си не. Да е жива и здрава...

24

Анонимен

преди 1 месец

До Бах мама му. - Смяташ, че си по-красив в момента или ще бъдеш евентуално на нейните години? Възпитанието липсва масово на такива като теб. Изтропвате се точно като уличните кучета, по които плюете.

23

Анонимен

преди 1 месец

Турците и сега питат къде серррат гладните, да си видял турчин на почивка в Европа, има , но може би 0,5 % , а 99,5 % от турците в Европа са гастербайтери. Вече взеха да ми идвам в повече и турците в Европа и България и педерастите, не съм против тях, ама непрекъснато парадират едните гей паради, другите все на турски говорят даже и в държавните институции, кат са такива големи турци какво правят 1,2 милиона в Бг и още 50 милиона в Англия, Германия, Белгия, Холандия, Люксембург, Австрия

22

Естествено

преди 1 месец

Ердоган веднага ще изпрати два-три кораба с бездомни кучета до Марсилия. Да им се радва Бардо.

21

Чери

преди 1 месец

Хем грозна, хем изперкала. Жалка картинка.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9 - Масово се излагат, но нали живеем във времето на простотията, смятат, че са страшно оригинални, като напишат поредната. Но все пак се е скрил за всеки случай зад ника анонимен. А не може да стъпи и на малкия пръст на тая жена.

19

Анонимен

преди 1 месец

НО ТУК В БГ ГАНЯЯЯЯ ВИКА "НОГУ ДУБРО ОДНОШЕНИЕ КАМ ЖЕВОТНИТЕ ИМАТ В ТУРЦИЯ УА, ГУЛЯМА РАБОТА Е ЕРДУАН, УА". За никакъв *** не става Ердоган и Турция, да са живи и здрави 65те милиона чужди туристи дето посещават турция всяка година и около 50 милиона гастербайтери дето се връщат лятото и отделно пращат над 100 милиарда евро от лошия запад, че иначе Ердуан и турците ще питат къде серрррат гладните.

18

Анонимен

преди 1 месец

Лошо нещо е старостта. Богиня беше тая жена, красавица, секси, невероятна. Но пък се занимава със значими каузи.

17

анти бардо

преди 1 месец

не твоя работа, гледай си скапания гйол.Цяла европа кастрира масово котки и кучета за тях нищо не каза

16

Анонимен

преди 1 месец

До 2 По отношението към животните се познава селският произход. Какво се очаква да направи стопанина - да си носи гъба и да попива? Новоприиждащите от прованса замърсяват градската среда несравнимо повече (и не са симпатични, за разлика от кучетата).

15

Да допълня...

преди 1 месец

До Анонимен 7 Защо само за Виетнам ? И в Китай обичат кучешко.Има го на всякъде .

14

Тая па

преди 1 месец

А, тези скитащи кучета с какво се хранят. С други животни, нали. Нещо в бабешката логика не е наред. За ла...та и мърсотията след тях няма смисъл да се говори. За нахапаните хора също.

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен /// Не са виновни домашните любимци, виновни са собствениците им, които не желаят да почистват след любимците си и да ги кастрират.

12

Бах мама му.

преди 1 месец

Божеее, това ли е сега секс символа Брижид ? Ужас . Старостта не прощава.

11

Анонимен

преди 1 месец

Нищо против животинките, но трябва да се махнат от улиците. Дори в България имаме сериозен проблем с тях. Нападат и хапят нашите деца. Това нечовешко. Всичко може да се реши в рамките на няколко години с кастрации и намаляване на популацията.

10

Анонимен

преди 1 месец

Казала Бардонеса размахвайки си чантата с крокодилска кожа.