44

IQ 3.14

преди 1 месец

един вид след украинците дето не говорят украински, ще си внесеме и мобици. да им е честито на русофилските щерки първокурсници, ще разберат от първо лице кво е българосъветска дружба.

43

Реалист

преди 1 месец

Нигога глас за ГЕРБ, ДПС, ПП/ДБ! Или накрая ще изчезнем, благодарение на изброените. На следващите избори си размърдайде д-та.

42

кой

преди 1 месец

Още преди 25 години македонците учеха тук със стипендии, минимални такси и почти безплатно общежитие. А тези, които се правеха на българи и взимаха български паспорт, направо учеха без пари. А българчетата плащаха

41

Анонимен

преди 1 месец

Това го видях и на практика в ОК. Всякакви същества от маййната си се уреждат със всевъзможни помощи и грантове, а местното население е направено уайт ***. Това си е политика на недопускане да има средна класа и хора с някакъв социален статус и права. Както казаше една позната: "Тук е един трудов лагер с добро хранене". Какъв беше лафа за "принизеното висше, от което няма смисъл". Ами сами го направихте така! Щом хората започнаха да въздишат по социализма...

40

Гражданин

преди 1 месец

Това сигурно е някаква шега!

39

План РанЪт

преди 1 месец

Марионетките на Посолството упорито продължават разчистването на територията от местното население за сметка на вносни тъмнолилави инджИнерита, микробиолози и ракетни учени... За шепа грантове продадоха България!

38

Урките

преди 1 месец

На морето е пълно с гаДнИ невъзпитани Украйнци ! Крещят ти на главата а децата им се катерят по тебе казваш им еи деца по натам то те гледа тъпо и ти вика -ШО ? Детските площадки са пълни с 16 17 годишни деца които трошат всичко !Цялата страна потрошиха! Отвратителен народ! Чак пък Университети я да се махат от България ! Въобще няма да им мълча ! ВЪН!!!! Народа не е съгласен да се взимат бежанци в държата, да ги изхранваме и образоваме чак!

37

Цирк

преди 1 месец

България е само времена спирка и даваща пари на вятъра.

36

манутд

преди 1 месец

И като завършат безплатно,например медицина...дали в БГ ще останат да лекуват?

35

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 35, провери кой да университет и ще видиш идентични такси. Просто преди да пишеш потърси. Не е тайна информация скрита само от теб.

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33, май не си много наясно какво е държава, и какво ЕС. Явно гражданско образование все пак е наложащ предмет в училищата. Вземи учебника на детето си и се образовай!

33

Анонимен

преди 1 месец

За бг какви ли не такси са измислени.Такса приема, такса документ, такса семестар, такса испити за диплома, такса комисия итн.

32

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 30 държавата е Ес.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 31, а само хотелиерите ли да облажат? Нали искахте да сте равни?

30

Анонимен

преди 1 месец

Родните Професоре му намериха цаката и ще направат пара.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен. 28, нали това са ти написали: плаща се от държавата, не от ЕС!!!!!

28

Хмммм

преди 1 месец

После да не се намери пак някой, който да каже, че парите идват от ЕС? Четете и помнете, защото не е приятно да се дискутира с полирани мозъци.

27

Анонимен

преди 1 месец

Само така а за бг юскай конкурсни испити и платено. Ес нали плаща.

26

Анонимен

преди 1 месец

С две думи, ето плачевното състояние на "реномираните" ни университети, които раздаваха дипломи на килограм, а не за знания. И сега ще приемат мигранти, щото трябва да си запълнят бройките, а професори, декани, научни сътрудници и т.н. трябва за си получат тлъстите заплати.

25

Анонимен

преди 1 месец

До МенАЩОМ ИМ Е БЕЗПЛАТНО - ЩО НЕ САМО НА БГ ДЕЦАТА Е ПЛАТЕНО