202

Зозо

преди 1 месец

Хахаааааа, 22000 долара..., ама в рубли?!? :)))))))))))))) Скоро и в рупии :))))))))))))))))

201

61

преди 1 месец

Москва е в правото си и сигурно много хора ще се навият. Ако е от родолюбие бих отишал и безплатно, но иначе една месечна заплата не е финансов стимул.

200

2ст.

преди 1 месец

Всичко върви по план...рублата бе 35ст. 2022г., днес Вече е 2ст....Коментарът е излишен....

199

БРИКС

преди 1 месец

е защо в $$$? Нали уж свалихме господството на долара, трябва само рупли и юани да предлагат с глагола "Може би ще вземете", ако гушнете букета.

198

Анонимен

преди 1 месец

Нашите роми живеят в пъти по-добре от ***.

197

Хм

преди 1 месец

Ако вярваме на британското разузнаване,то Путин е останал направо без армия,а украинските войници са безсмъртни(хохлендъри).Само че положението на фронта казва друго...

196

Анонимен

преди 1 месец

МОЖЕ доста важна думичка

195

Анонимен

преди 1 месец

Маймуните са доста по-напреднали умствено от тия ***.

194

БРАТУШИМ

преди 1 месец

ВСЕ ТАКАААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААААААА!!!...

193

БРАТУШИМ

преди 1 месец

ПАБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ-МЕРЦЕДЕСИ ЗА ВАМИ!!!...

192

Братушка

преди 1 месец

РОССИЯ Е ВСЕ ЕДНО БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ Е ВСЕ ЕДНО РОССИЯ. НИЕ СМЕ РОССКА (три цяло и 14)ЕДЕРАЦИЯ!!!...

191

Братушка

преди 1 месец

РУСИЯ Е ВСЕ ЕДНО БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРИЯ Е ВСЕ ЕДНО РУСИЯ. НИЕ СМЕ РУСКА ЕДЕРАЦИЯ.

190

днес

преди 1 месец

пак лъжи

189

Юлиян до 242

преди 1 месец

Защото тогава НАТО и Великобритания ще трябва да признаят,че твърденията,че не участват пряко в конфликта не отговарят на истината.И после да дават обяснения пред избирателите.

188

FMC се

преди 1 месец

А защо няма статия за петдесетината загинали чуждестранни инструмтори оня ден в Харковско? Или това е маловажно, какво са 50 облечени французи и англичани в дървени костюми.

187

Юлиян до 238

преди 1 месец

Анонимна "м-а-с-т-и-й-к-е",пак ли л-ъ-ж-еш?Русия хора си има.Украйна е в колапс.Насила,с побоища и лов на хора и пак няма желаещи за"оня свят".Недобор!Всеки месец загубите на украинците в жива сила в пъти превишават броя на събраните с труд и репресии попълнения.Всички бригади,които се намират непосредствено на първа линия се оплакват от хронично недокомплектоване.Катастрофален недостиг на бойци,което логично се изразява в пропукване на защитата на едно или друго направление на фронта.

186

Анонимен

преди 1 месец

Каквито и да сме русофили и колкото и да нисе иска Русия да си остане велика,силна и непобедима нашата надежда е опряна до стената.Няма Хора.Страни като Китай,Индия които и дишаха прахът и бяха далеч зад нея я стигнаха и задминаха.По всичко просто защото имат по-голямо население.ЕС и САЩ също са в пъти с повече човешки потенциал от Русия.Да се пращат млади хора в световната скотобойна е безумие.Необходими са радикални действия за Русия по отношение на човешкия потенциал.Тя трябва да се промени.

185

Сът

преди 1 месец

Това са пълни лъжи! В Русия с за СВО се записват доброволно и без пари! Те го правят за отечеството! Хахахха,нали бе копейки? Май руснетата привършват на фронта,а другите не искат да ходят да мрът в самоубийствени атаки. Качени по 20 на БТР и разпилени от дрон. Кремъл и един милион може да дава,защото знае че солдата най-вероятно няма да се върне и няма да плати нищо! На жена му ще дадат колело и вибратор утешителна награда. Руският рай няма граници

184

Анонимен

преди 1 месец

Поне не ги мобилизират насилствено. Като в някои други държави. И поне ги подбират в добро здраве и физическа форма.

183

Анонимен

преди 1 месец

Абсурдът на украинските воини е, че те се бият срещу това Украйна да е мирна, свободна и демократична независима държава - а целите на СВО са именно това: демилитаризация, денацификация и неутрален статут на Украйна. И сега укро- воините умират, за да не стане Украйна втора Швейцария... реално Украйна е Огледало с обърнати понятия, в което те се борят не за свобода и независимост, а за да бъдат роби и крепостни.