27

Троянски кон

преди 1 месец

Тоя Костадинов никога не ми е бил симпатичен, но усети троянския кон на тия измамници от сектата и зави при Марков, Милков и Цанов.

26

Ами

преди 1 месец

Дали си парите на тоя шарлатанин, парите изчезнаха, троянския кон остана. Сега протестират пред парламента, а и други будали им се връзват. Не ги разбирам...

25

Българин

преди 1 месец

"Също така през последните месеци Запрянов разкри, че се трупат оръжия покрай парка." Само това да се окаже вярно и в ДАНС трябва да ХВЪРЧАТ ГЛАВИ. Това е директна заплаха за правовата държава и конституционния ред, и ако е имало сигнали за такова нещо, и ДАНС не е направила нищо, значи че в ДАНС "няКОЙ" тихичко подработва за държавен въоръжен преврат в страната.

24

Дедо

преди 1 месец

От началото на този "Исторически Парк" винаги най големия враг на Ивелин "Фараона" Михайлов е бил Прокопиев и кръга Капитал. Тук идва след ,като най големия враг на ДПС , Пеевски и Доган е също Прокопиев и Кръга Капитал, то остава въпросът : След като ДПС и Ивелин Фараона Михайлов имат основен общ враг ,то каква е връзката между тях и този парк дали не е просто един "Сарай" под прикритие.

23

Мими Иванова

преди 1 месец

Ивелин Михайлов никога не е бил депутат, сверете си информацията!

22

Анонимен

преди 1 месец

Всички партии тррябва да търсят обединение веднага!

21

Анонимен

преди 1 месец

Мистър Понци навремето го е измислил...тия сега откриват топлата вода.

20

Анонимен

преди 1 месец

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

19

Анонимен

преди 1 месец

И по какъв финансов закон и друг закон един инвеститор се превръща в длъжник, след като той не сключва никакви договри, отделно на това те реално нямат договри за инвестиция.

18

Анонимен

преди 1 месец

Тариката Ивелин на това рачита! Кеш над 10 000лв, трудно се доказва и трябва да платиш днъци ако успееш. Отделно тези бумаги дето негови посредници им ги дават, никъде не пише какво точно си купил и кое е твоя собственост. И накрая освен една студена вода да пиеш няма какво друго да направиш. Някакви фиктивни лица ти продават нещо не подкрепено с нищо.Паркът си е парк и няма нищо общо с хартийките, които си купуват, защото не са обвързани с него.Може да съдят "брокерите" да видят какво ще вземат

17

ПОП-полковника

преди 1 месец

Да плюят, дюнера си е дюнер

16

Анонимен

преди 1 месец

Те са длъжници от момента в който са дали пари на Ивчо. При пирамидите е така - даваш и гориш. Ивчо има, ти нямаш. Такъв е принципа.

15

Анонимен

преди 1 месец

Статията е пълна с правописни и фактологически грешки. Седни, слаб 2, който я е преписал

14

Анонимен

преди 1 месец

Депутат е оня подполквника с наднорменото тегло дето с месеци яде пържоли и пи червено вино за сметка на Ивелин Михайлов.

13

фактчекър

преди 1 месец

"бивш депутат от партия Величие Ивелин Михайлов"- ехооо, в час ли сте?

12

Анонимен

преди 1 месец

Като има балъци ще има и тарикати, а тая територия е населена с изключително много балъци, които ги клатятт на всякакво ниво от улицата до община, НС и МС.

11

Анонимен

преди 1 месец

"директор на парка и бивш депутат от партия Величие Ивелин Михайлов му е поръчал да се справи с журналиста от вестник Капитал Йоан Запрянов" Първо никога не е бил депутат, второ не виждам престъпление. Трето какво направи грантаджията журналист за 5 години?

10

Анонимен

преди 1 месец

Помните ли 90-те какви ружи имаше? Хората се редяха с часове на опашка да си дадат парите и после се чудеха да се бесят ли или в морето да се давят. Беше създадена стройна организация от ДС и обраха парите на хората.

9

анонимен

преди 1 месец

Религиозна пирамидална секта. През средните векове са ги лекували с огън.

8

двоен стандарт

преди 1 месец

Чудя се, този Ивелин ли е единственият хайдук в територията, че така го награчиха? Накъдето се обърне човек, все крадени капитали, но явно не е трябвало да си пъха носа в политиката и сега го перкат през пръстите.