275

Анонимен

преди 1 месец

Този разпространител на духовната чума Сциентология, е опасен за държавата, затова от данс го разследват. Точно защото е луд, вярва че може да даде тласъкът, за превръщането на България в Сциентоложка Държава, което не е невъзможно, ако работодателите или началниците в корумпирана ни страна станат такива. Но всеки който е тръгнал да играе канадска с бог, е загубил

274

Анонимен

преди 1 месец

Финансовите му далавери съсипват хора, но не са толкова пагубни като разпространението на СЦИЕНТОГИЯТА чрез зомбитата му. Бивши Сциентолози няма Според Урсула Кабера - шеф на отд. за ,,борба със сектите" в Хамбург и автор на Кн. за Сциентолозите, от тези които се усмелят да напуснат 95% се връщат, развили са нещо като наркотична зависимост към Сциентологията, а и страхът е важен фактор. Процесът е необратим, затова трябва да се шуми и крещи. "Посолствато" им опъват чадър навс., политиците не сме

273

Анонимен

преди 1 месец

Този трябва да е в затвора от години. И понеже е тарикат си е хванал родолюбивите комплекси на някакви псевдоимперски основи и алчността на пр0сти хора. Ако държавата го уважи, би трябвало да му отрежат краката, за да му направят кефа да бъде съден по Крумовските закони.

272

Анонимен

преди 1 месец

Тук православието е оф.Вероизповедание, но в САЩ също има офиц. вероизп. и там е ядрото на Сциентоложката низост и мерзост. А на фейсбук страницата на Ивелин Михайлов виждаме снимка, на която Шефът на Пропагандата на Сци. (New Era), му поднася ритуално, с бели ръкавици уникално издание ,,дианетика" (сц.). Ако Гьобелс лично е поднасял някому уникално издание на "Mein Kampf", получателя дали е бил нацист? И какво е дирил при нацистите? Само да ги види щото

271

Анонимен

преди 1 месец

Имахме една мн.добра позната на която имахме абсолютно доверие, бихме и проверили дори децата, и разбрах че е Сциентоложка на високо ниво, бях втрещен. Тя е от неголям град като Монтана, но в бизнес парка в Младост са я запазили с тая гадост Сциентология, фирмата и прави мн. добри принтери с две букви, глобални лидери. Майка и е лекарка, баща и е бил най важния пощаджия в града, пък и мъжът и преподава в СУ, брат и програмист , все образовани ноо.. Така че не са вс. като Ивилин

270

VladTepes

преди 1 месец

Редно е за протести да се използва специализираното място в София ул. "Л. Кошут" 6, има градинка.

269

ясно като 2+2

преди 1 месец

Патриотизма е последното убежище на подгонените за корупция.Затова бавят законите срещу корупцията а е изчезнала корупциятя я е изчезнал и патриотизма

268

Анонимен

преди 1 месец

Ехе какво отразяване само за 25-30 протестиращи, все пак МИТ (на обратно) стои зад сeктата на сламения вожд ивелинчо

267

ведсе

преди 1 месец

До Алън ГрантТъй ли? Не разбирам как сме на дъното след като за 34 г. ни управляваха ГЕРБ, ПП и ДБ, БСП и ДПС. Вече 3 г Възраждане и ИТН и те *** в парламента, заедно с другите разбойници дето ни лъгаха и крадоха, та как точно във Величие е проблема? Наистина не го разбирам? Всички други вече 34 г. красиво лъжат и крадат, а ти казваш че Величие е проблема???.

266

Алън Грант

преди 1 месец

До ведсеБългарският патреот не вижда по-далеч от носа си обича да го лъжат красиво. Това представлява цялата ситуация около Величие.

265

Алън Грант

преди 1 месец

Чак пък десетки :D

264

ведсе

преди 1 месец

Само Величие и Исторически парк, са нещо което реално е направено от хора които искат да са в политиката на България. Всички други не са забили и един пирон през живота си и са влезли да крадат и лъжат. Кой ни докара за 34 г до най бедни в Европа? Кои ни управлява та сме на дъното? Тръгнали да плюят Ивелин Михайлов и Величие а те само лъгали и крали. Що за глупост. Слава Богу идват избори.

263

Анонимен

преди 1 месец

т.нар. "исторически парк" е секта и пирамида едновременно. Тези които се излъжат да идат там трябва да плащат за да покрият дълговете на предните, дето са се набутали там. Секта е защото се изповядват някакви измислени "ценности" от уж българското средновековие, които нямат нищо общо с реалността.

262

Слънчарски

преди 1 месец

За да си "мотор на икономиката" трябва да плащаш данъци поне. :D

261

Престъпниците от

преди 1 месец

Парламента ще свършат като Чаушеску.

260

Френският ЗАКОН

преди 1 месец

Гласи за всеки турист който дръзнал да си превишава правата и не може да се интегрира и приеме Християнските европейски ценности и култура при крещене на хАлал Велик се обстрелва без предупреждение!!!Никой няма право да плаши децата на НАРОДА!!!

259

Необходимо е ФРЕНСКИ

преди 1 месец

Закон във България,когато чуеш виене от острилките на 4 часа и нарушават обществения ред на народа който работи и плаща данъци и не може да спи нощно време се ВЗРИВЯВА.

258

Парламентът,а приори

преди 1 месец

Не съответства на изискванията на Българския народ и трябва да се взриви със минаретата и джамиите.

257

МЮФТИЙСТВОТО

преди 1 месец

И СЕКТАНТИТЕ от ПАРЛАМЕНТА не изкарват далавера от Исторически парк и са в ощърб,пердон,не им влиза в банковата сметка на Де.ба ПСето.

256

Анонимен

преди 1 месец

В Германия Сциентолозите са класифицирани от службите като Психогрупа, сектите се водят отделно, та разбирате ли че си имате работа с опасно луди, които за разлика от другите луди, действат организирано и систематично, а това е много опасно, особено ако се ползват с неограничена подкрепа от посолството. Едно е да вербуваш хора които за пари да ти вършат поръчките, друго е зомбирани фанатично и безплатно да го правят. Лесно е, ако командващ гурото им в САЩ, реално ком. и Зомбитата по целия Свят!