38

Анонимен

преди 1 месец

И все още в тази забутана държава има хора които са на страната на Делян Добрев и са срещу Василев. Язък че дишам един и същ въздух с тях..

37

Анонимен

преди 1 месец

Нека съдът реши. Първо, нека ДАНС и прокуратурата се задействат. Че в България няма правосъдие всички знаят.

36

баба Пена

преди 1 месец

Г-н Василев сигурно е учил как се управлява държава в местния селски университет къето нагледно са се упражнявали върху стадо животни. Давай помпай заема, нали няма да ги връщат те. Обаче и така не им мина номера на тея, хем купища пари раздадоха ама на следващите избори още по зле ще са. Българина дава шанс един два пъти, ама постоянно да дава шанс на бездарни икономисти - надали.

35

Анонимен

преди 1 месец

Петя Банкова, бившата директорка на Агенция "Митници", е в ареста, защото е повишила 18 човека и няма повдигнато обвинение за корупция. Защо няма повдигнато обвинение се пита в задачата, и защо онова прокурорче, брата на Пепи Еврото, искаше отмяна на европейската заповед за арест на Паскал?

34

ПроСоТо

преди 1 месец

на мен Асен Василев ми е симпатичен...-Точен,спокоен,ясен,разбираем...За разлика от циркаджиятаКиро..Оня Атанасофф да се омита !..Мравояда се оттегли и акои тоя изчезне,реномето на пп ще се повиши...Но те не са ми фаворитите,така че все едно..

33

баба Пена

преди 1 месец

Е то като нацапаш г-щите няма какво друго да кажеш освен да мрънкаш. Ами то от къде дойдоха парите за увеличение на пенсиите а? дойдоха от заемчета. Напомпахме външния дълг мощно и качествено. Нямат връщане тея пари. Напомпиха и инфлацията. Така че с нацапани г-щи на къде?

32

Г-н Магнитски вън!

преди 1 месец

Истината е, че Пеевски е човекът на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка "Магнитски"!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

сега плюеш по пеефски, но забрави че вашият христо иванов пи турско кафе на коленце при него преди има няма няколко месеца, молеше му се за подкрепа - помните ли ?!? Ние помним, и на 16 октомври ще ви заличим от пейзажа!

30

Обективно

преди 1 месец

По снимката _ Асенчо е мнооого подходящ за индийска сапунка! Чудесен е!

29

Защо бре?

преди 1 месец

" ...вътрешният министър Калин Стоянов също се познава със заподозрения за контрабанда Стефан Димитров и двамата дори са в приятелски отношения, защо не видяхме снимките на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров?"

28

Смехотворно

преди 1 месец

Да сте видели някъде снимки на Живко Коцев с пачки? Не, не сте видяли? Видяли сте пудел? Защо не обвинят пудела?

27

Анонимен

преди 1 месец

СКАНДАЛЪТ С "МИТНИЦИ" Е АБСОЛЮТНО СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ. ЗАЩО НЕ ОБВИНЯТ И ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ?

26

Съмнителна логика

преди 1 месец

Няма снимка на Рашков или Коцев с пачки, но пуделът е връзката, манипулацията. Затова и снимките не са никакво доказателство. Разпространиха ги, за да злепоставят политици опоненти.

25

Позор!

преди 1 месец

Прокуратурата изземва личния телефон на Коцев, вади от там снимки и ги развява из медиите. Тази прокуратура трябва да се закрие и преоснове наново!

24

Ченгеджийски номера!

преди 1 месец

Снимки, на които се вижда куче (порода пудел) и много банкноти. На някои от кадрите с кучето се вижда главният секретар на МВР Живко Коцев. Но няма снимки с пачките и Живко Коцев!!!

23

Няма доказателства

преди 1 месец

Къде са доказателствата за извършена престъпна дейност? Всичко това е навързано с цел компроматна атака. Няма истински доказателства, само сщалъпени снимки с някакво пуделче, каквито има същите хиляди в ингернет. Жалка постановка!

22

Мнение

преди 1 месец

Случващото се в митниците и пудела, е черен предизборен пиар, целящ да компрометира "Продължаваме промяната - Демократична България"! Всичко е евтино и аматьорски скалъпено!

21

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Пеевски изяде парите на българите и си му личи.

20

Софиянка

преди 1 месец

Делян едно и също говори за другите за това, което той го прави години. Няма нещо да не е разграбил и фалирал.

19

Дон Кикот

преди 1 месец

Пеевски има дете от една чалга хихи.