44

Анонимен

преди 1 месец

пеевски става все по-жалък, но поне ще намали бъдещия изборен вот на ДПС, нищо чудно след време да се хвали че го е направил нарочно, в името на България, искаше му се да стане премиер, но уви

43

До Шиши

преди 1 месец

Бившият Главен прокурор Гешев каза,че има доказателства, че Борисов е изнасял чували с пари за Ливан през авиоотряда.Посопи и името на пилота.Кога ще внесеш това в Прокуратурата?

42

Всичко е ясно

преди 1 месец

Шиши и Баце са сиамски близнаци.

41

Анонимен

преди 1 месец

А КТБ кой го фалира животно нагло?!?!?!?!?!

40

До Анонимен 20

преди 1 месец

"Змиаята хапе, дори умирайки." именно, ппдб са ходещи - не ПЪЛЗЯЩИ MъpTъBцu на следващите избори. бих гледал самодоволните им физономии в панделата заедно с тази на буци и неговите калинки, и всички останали политици на "прехода".

39

Анонимен

преди 1 месец

ВСИЧКИ РУСКИ ТРРРОЛЧЕТА РЕВАТ ПРОТИВ ПЕИВСКИ В ТОЗИ ПРОРУСКИ САЙТ. МИСЛЕТЕ, ИСКАТЕ ЛИ ОТНОВО ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ ДА ВИ ДАВАТ НАКЛОН В ЖИВОТА?!

38

Изклатен демократ

преди 1 месец

Нема ли вече Доган да го бута тоя противняк шишо, 2 дена го нямаше, днес почва пак да пълни медиите с безсмислени изказвания. Кой фалира КТБ шишоооооо? КОЙ открадна 4 000 000 000 лева от необезпечени кредити шишооо?

37

Анонимен

преди 1 месец

ББ ДП и РР мощно унищожават държавата В България който е умен интелигентен добър можещ и честен винаги е обливан с кал и хра чки Наблюдавам много добре кой е нападнат и си правя изводи

36

Йо

преди 1 месец

СТИГА БЕ -КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.ТАЗИ МУТРА Е ОКУПИРАЛА ПРОКУРАТУРА СЪДБНА ВЛАС СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОС И НЕСЛУЧАЙНО ЕВРОПА ПИТА КАК МОЖЕ ТОЗИ ДА НЕБЪДЕ В ЗАТВОРА

35

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно и тези от ИТН, ще почнат да припяват в тон с Шишо след някой час пред журналете.

34

До до 29

преди 1 месец

То и Горанов е в Магнитски,защото Борисов го натопи, за да оправдае себе си.

33

До 30

преди 1 месец

Киро си живее в центъра на София от 30 години .Какво е виновен,че Борисов е от село?

32

Анонимен

преди 1 месец

Законът Рико, законът Магнитски, САЩ, Великобритания, Турция, не се знае дали и Дубай... отвсякъде е посочен с пръст като замесен в корупция в особено големи размери, обаче за Бг службите е света вода ненапита. В ЕП са готови да прогонят ДПС, ако той остане председател на партията. И вместо да се скрие, тръгнал да демонизира другите.

31

Пеевски

преди 1 месец

Първо да обясни ,как като шеф на ДАНС беше декларирал една гарсониера и девет годишен Опел, а само за три години при управлението на ГЕРБ (2012г),си купи луксозна вила в " "Емирейтс Хилс " в Дубай за 10 милиона долара?

30

до 29

преди 1 месец

Пич, Делян е в Магнитски , за да не е вътре Ахмет Доган.Няма модел Пееевски, той е функция на султаната на Доган.Факта ,че Пеевски се опълчи значи едно- султаната е в криза.Като отоманската измперия 1875. Пред фалит и банкрут.Затова откачиха и Доган заповяда на младежките башибозуци да палят.Те това знаят, да палят и рушат.Варвари и диваци.

29

Анонимен

преди 1 месец

Мравояда в ефира на БНТ пред НС..ало Маджо..а след малко в колата на червен олигарх му броиха за платените протести- но не БОКО бил корумпе- ами пачките в чекмеджето избледняха пред евраците и пуделите...а европрокуратурата- каза- Борисов няма къща в Барцелона....

28

ПроСоТо

преди 1 месец

10,е па вчера немаше нищо за тоя герой и бех фанал да са тревожа да са га не обезкостили вече депесарите..Слава Богу,жив и здрав е !.."Нека бъде вечно жив,здрав и могъщ!"..ЧУДОТО на клета България..

27

Shark

преди 1 месец

Чуди се за коя сламка да се хване. Ама е тежичък, няма да стане.

26

Анонимен

преди 1 месец

Боко си живее още до зайчарника, а Кире в центъра на Софето- а сега кой е корумпиран...

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24 Според теб Пеевски ли е борецът срещу корупцията? Две от най- големите, мощни държави в света с най- силните разузнавателни структури ти го посочиха като санкциониран по Закона Магнитски.