48

Анонимен

преди 1 месец

До КкНяма значение дали има нещо черно или не в бизнеса му.Той човека не е взел никаки евро пари при направата на парка. Всеки се е хванал колко незаконен е според него парка, а в родния му град тротоарите са счупени, секат се дървета, има дупки потъщата, подлезите са мръсни и тн.

47

Славчо

преди 1 месец

Трябвало да го подкрепим... защо да го подкрепям, да не да стоинцелия народ зад него и защо като копейкин все говори от името всички. Аман от мошенници и тарикати

46

Анонимен

преди 1 месец

До СлавчоТрябва целия регион да излезе на протест в подкрепя на Ивелин и исторически парк.

45

Анонимен

преди 1 месец

Обвиненията срещу него са скалъпени и трябва да паднат.

44

M'dolla

преди 1 месец

Този льольо... Изпечен мошеник!

43

Славчо

преди 1 месец

Хайде стига ни занимахте с тоя неприятния ивчо сектата... да му се кланят там и да инвестират в парка му който иска, мен лично не ме интересува и радва... не ми е приятен този горнооряховки суджук... дразни кат предните патреоти... хората намразиха патреотизма заради такива издънки дето само лалат

42

Бау

преди 1 месец

Цвята е родена край Воден! Цвято, много си загубена, ***, Цвято! Воден така и вече нищо не става от него, дай го на Ивелин да направи истински законен праисторически парк, обитаван от местните аборигени!

41

Анонимен

преди 1 месец

Бетониралите Черноморието им пречи Исторически парк на 50 километра зад същото Черноморие.

40

Анонимен

преди 1 месец

Да се сложи парка в туристическата реклама на България и по този начин няма да идват туристи, които да правят глупости в страната.

39

Анонимен

преди 1 месец

Да подкрепим историческия парк. Този обект изглежда на светлинно ниво пред Царевец в Търново.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин е Велик. Цяло Народно събрание го величае. До вчера го имаха за никой в политиката. Дали ще успее Ивелин да изгони търговците от храма, ще успее ли да запази крепостта на исторически парк от безверниците.

37

Анонимен

преди 1 месец

Изводът е: когато правиш бизнес у България, заделяй процент в една сметка, та когато силните на деня се сетят за теб и си поискат техните запазени скромни 60%, да можеш да се разплатиш и да продължиш с бизнеса си. Рекет даден, рекет приет. Да не си мислите, че нещо драстично се е променило от '90-те години?

36

vs

преди 1 месец

Снимката е яка! *** връчва награда на "предприемач", построил с никому неизвестни "средства" исторически парк! Някога в БГ има ли случай, някой да е построил нещо и НАП да го е питало с какво го е построил!? Аз не съм чувал за такъв!

35

Хектор

преди 1 месец

Държава която атакува Българско начинание не е Българска, тя е външен враг ....Пипнат ли сериозно Величие ще има тричане и то яко.

34

Анонимен

преди 1 месец

Що имам усещането , че тия превърнаха Народното събрание в рекламна агенция на Исторически парк и на Ивелин ? За методологията знам , простотията обръща нещата , в случая от негатив в позитив , ама другото не го разбирам , защо точно в НС се занимават с проблеми на частна инициатива , нема ли институции и тези институции в какво състояние са бидейки управлямани чрез законодателство тъкмо от НС.

33

Анонимен

преди 1 месец

Не знаех, че такива разследвания се включват в работните задължения на депутатите? Ще рече човек, че нямаме институции и държава, а депутатите са ни всичко - и законотворци, и разследващи, и баща, и майка... Брей, с какви илюзии съм живял до сега...

32

Анонимен

преди 1 месец

Дупутатите искат да съсипят Ивелин така както съсипаха бизнеса на Божков.В България трябва да се прави бизнес и затова държавата не трябва да се меси.

31

жалка работа

преди 1 месец

На всеки нормален е ясно, че това е държавен рекет и очерняне.

30

Teнгри кан

преди 1 месец

Ако си спомняте предизборната кампания на тези, те кацнаха във Видин и започнаха да обясняват капацитетно, как Видин мой да прай милиарди от туризъм. Много дълго се смях;))) Но, те немат избор. България е територия без бъдеще. Тук нема икономика, която мой да дърпа страната напред, защшото икономиката е свързана с демографията,а тя, лиспва. Затова единственият изход е да се напълни страната с туристи, които да си оставят парите, тука. Особено след като една Майорка, например, не ги иска;)))

29

Лудото Ленче

преди 1 месец

Идиотен ....ровят те ...а що не ровеха така настървено за кюлчетата на банкянския ***,или за пачките и пудела,или за лъжитеи манипулациите на Киро ,Лена,Кокорестия педерпунцел....всички тези дето са в Народното събрание са маскари и са за разследване ,съд и присъди !!! Комисии ще ми правят....престъпници са те ...това са !!!