61

Анонимен

преди 1 месец

До 68 "Какво е виновен служителят?" Абе ти мани това "Какво е виновен служителят?"... С тая мантра през ковидната история и локдаун ни наложиха и на лyди кaлинки ни правиха, само защото видиш ли те не са виновни, а "изпълняват заповеди"... Бегай с това!

60

Анонимен

преди 1 месец

До 67 - И осевен това ти казах, че има принцип на работа. Дали е спазен или не, е малко ненужно да гадаем. Фактите са, че двама дули са наоаднали и причинили телесна повреда на лице, изпълняващо служенните си задължения. Останалото са ненужни емоции.

59

Анонимен

преди 1 месец

Абе то и на мен всички коли на новософиянци ми пречат, ама не пискам да ги вдигат. Ето тия дни си мислех, сега през лятото като няма хора и е празна столицата, всички са се изнесли, ако се махнат и паркираните коли, почти ще заприлича на София, която помня от детството ми. Викам си, не могат ли да ги задължат поне лятото като не са тук, да си паркират колите някъде извън града, да си спомним каква беше София преди да я налазят всякакви. Ама това е, не можеш да махнеш всичко, което ти пречи

58

Анонимен

преди 1 месец

До 73 - Ооо не! Просто спри с тея глуписти и поезии. Администряцията нито е съд, нито прокуратура, нито полиция, нито ДАНС - имаш връзка с дадено лице, само пп адрес и телефон, ако са го дали изобщо. Най-лесно им е, да игнорират всичко и после да кажат "ооо, но ние не знаехме". Докато не излезе пълната информация за тоя случай, не се опитвай и ти "да редиш света" илинкаквато глупост изцепи!

57

Анонимен

преди 1 месец

До 73 "това се слупва след няколко неупешни опита, да св свържат с хората" Само че това е само предположение, с което искаш да подредиш света в представите си. А истината е, че ако са искали да намерят хората, щяха да ги намерят.

56

73

преди 1 месец

Защо минус? Докато е излезе цялата информация, е трудно да се каже, защо и как се е стигнало до тази ситуация.

55

Анонимен

преди 1 месец

" така "идвам и ти изхвърлям нещо щото ми пречи" си е наглост и безочие! " - Другия път, да си паркира колата на входа на София ...

54

Анонимен

преди 1 месец

До 71 - Не знам конкретната ситуация, но попринцип това се слупва след няколко неупешни опита, да св свържат с хората или да ги накарат, да наоравят нещо.

53

Анонимен

преди 1 месец

"Ти си селянин и имаш двор, но идва някое гражданче и си паркира вътре колата. Имаш ли право да преместиш чуждата кола от двора си или нямаш???" - Колкото и парадоксално да звучи - освен ако не застрашава живота ти, нямаш ...

52

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли по-културно, преди да местят такъв автомобил да предупредят собствениците и да им дадат срок, в който те ако искат да си го преместят? Ако не искат да се занимават и са го зарязали, тогава да го вдига паяк. А така "идвам и ти изхвърлям нещо щото ми пречи" си е наглост и безочие! Некои са си помислили, че всичко им е бащиния! Разберете се с хората и няма да има проблеми!

51

Анонимен

преди 1 месец

До 62 - Какъв СССР те гони бе? Ако това се беше случило преди 40 години, майката шеше вече да е в затвора поне с 5-6 години присъда, а синът щеше да е отнет и да изкара до пълнолетие в ТВУ, а после щяха го засилят в строителни войски директни.

50

Анонимен

преди 1 месец

До 67 - Един път набарх един такъв. Плати ми и глобите и всичко :)

49

Анонимен

преди 1 месец

Имена, снимки, етнос?!

48

Анонимен

преди 1 месец

Мисля че за трупане на промишлени отпадъци по улиците има глоби не само преместване.

47

Анонимен

преди 1 месец

Има една гербаджийска група в клюкарника в която се занимавст само с това да снимат колите на хората и да доносничат и да насочват паяка към тях, съответно са си получили боя, то на хората им писна.

46

Анонимен

преди 1 месец

По тъпо от тази причина не е минавал ГТП, не може да има. Ако не са плащали пътния данък и го държат паркиран върху публична или частна общинска собственост е законно и разбирам да го вдигат колата.

45

Погрешна

преди 1 месец

кадрова политика - ако наемаха само беззъби работници, това нямаше да се случи!

44

Анонимен

преди 1 месец

така е 3 бона заплата трябва да се заслужат

43

Анонимен

преди 1 месец

В Сайгонската махала, братче, е така. Далеч!

42

ПРОГЛЕДНАЛИ !

преди 1 месец

Вече над осемдесет години живеем в русия , след това в съветския съюз и сега пак в русия . Не сме нито в Европа нито сме евроатлантици ! Нито държавните ни служби са се откъснали от съветскоруското си управление и потекло . И главния ни . . . е руснак до мозъка на костите си !!! Побоища и престъпения на всякъде и винаги , а съда само гледа и оправдава или протака делата ! Искате и продължавате да искате съветски съюз и комунизъм . Не сте излизали от него,няма защо да сте недоволни , ето ви го !