31

Дивака чеша

преди 1 месец

Мъдите на ПЪРЧА!И вика че,козата нема млеко!

30

ЕНИЧЕРИТЕ са

преди 1 месец

Свикнали да нарушават спогодби и човешкия морал е липса за което е нормална практика в предателската политика на номадите от петата раса.

29

За пореден път

преди 1 месец

Хунзите нарушават договорите,което е техен манталитет.

28

Гадняр

преди 1 месец

Интересно какво е мнението на албанците, които са пряко заинтересовани от изграждането на въпросната линия.

27

Мара Бунева

преди 1 месец

За жабите светът е един,за овцете е друг,но все пак това са много различни животински видове.Чудно е как за уж еднакви homo sapiens могат да съществуват паралелни светове.Така напр. македоноидът Мицко живее в Европа,2024-та,а си представя Югославия,1948-***. Той си мисли,че някой в ЕС се интересува от неговите югосръбски фантазии.И сериозно си вярва на глупотевините -- което може да е забавно в някой комедиен сериал,но не и в съвременната твърде сериозна политика.Мицко,дете сръбско,събуди се!

26

Анонимен

преди 1 месец

Бантустан с тази малка тиква, ако си мисли, че ще прокопса с това нещо (на снимката от дясно)... Къде бее!

25

Анонимен

преди 1 месец

До кога сръбските българи ще ни извиват ръцете?

24

Анонимен

преди 1 месец

От тяхна икономическа гледна точка -- много правилно. България е една западаща територия управлявана от престъпни политици, нито един не е вкаран в затвора и още няма такава перспектива. Защо да дават пари да се свързват с подобна държава.

23

Анонимен

преди 1 месец

Разбрахте ли сега защо е ходил Орбан в Русия за да договори помощ за Македония!! Тази помощ не е от Унгария, защото тя е на предпоследно място, преди БГ в европейски я съюз!

22

Анонимен

преди 1 месец

Има ли поне един договор, който е бил уважен от тези мошенници?

21

Ангел

преди 1 месец

Написах коментар, изтриха го, но истината колкото и да я трият е истина. Докато не ви трият коментарите сте в графата , кучета си лаят кервана върви. Но когато изтрият коментария, сте ги зхапали здраво. И в този случай сте прави и сте казали ИСТИНАТА

20

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Ха-ха-ха-ха, браво на макетата. Преорентират се правилно с оглед на бъдещето. Коридор 8 е военен коридор който трябваше да обслужва войските на НАТО на украинска територия във воъната им срещу Русия. Но СТАТАНАто няма сили да воюва срещу Рус, а САЩ пренасочва своите сили към Тайван срещу Китай, където ще ядадт бахуря като във Виетнам и Авганистан. Я коридор 8 е китайски търговски коридор, свързващ Солунското пристанище, което е арендовано от Пекин, и центр. Европа. Макета ще печелят от логистика

19

Анонимен

преди 1 месец

Бантустан вече ще минава в 3-тия свят и ще се роднее само с племената от Северна АФрика и Турция. От кръвта вода не става! Излизане от ЕС/НАТО и сродяване с *** на юг и изток.

18

Маке

преди 1 месец

Във всеки коментар има голяма омраза но и заглавието е виновно прочетете първо защо не искат да се гради, половин милиард искат за проекта в МК а в БГ все още няма нито проект и план така че няма икономическа полза. А и много яки влакове имаме и ние и вие.

17

Аре стига!

преди 1 месец

Абе ние вагиноподобни ли сме ?!?! Някаква носна кърпичка ни прави на бабуини. Затваряй границата моментално! Ние транспорт към тия нямаме. Късай дипломатически отношения и да се приключва с тая драма! Като узреят, те сами ще долазят.

16

Ангел

преди 1 месец

До МС на РБ.Затворите всички пунктове с РСМ, нито дума по въпроса за РСМ , такова животно няма. Никво съгласие за тия територии в ЕС, само за влизане като част от БГ

15

Офф

преди 1 месец

Аман..., голяма грешка направихме, че ги признахме за държава тия !

14

Пипо

преди 1 месец

То това като газопровода дето не мина от тука. През каквито територии минава носи дивиденти. Ще пътуват хора, стоки ... до Солун най- вероятно, а не до Бургас. Но какво да се прави ... Гърция ще е пре доволна, Македония и Сърбия ще се похвалят за добре *** е а на България, на Турция може и все тая да им е, бат Боко ще пръцне и ще се обърне на другата страна, а Радев ако пробва да си отвори устата веднага ще е обявен за нетолерантен русолфил.

13

Анонимен

преди 1 месец

Цялата планета е македонска. Отрязват ни от света бе хора!

12

Анонимен

преди 1 месец

Ами много правилно - да стопираме и всички шосейни пътни мрежи с северна македония