189

Танас

преди 1 месец

Най-демократичните държави в света щели да слагат въшкарници на младежите си и да ги милитаризират. Това абсолютно противоречи на миролюбивите им и свободолюбиви речи от преди 30 години

188

Анонимен

преди 1 месец

Тия сегашните,ако им вкарам един задвратник(полагане),ще получат паник атаки и ще лежат ''болни'' поне месец!!!!!А да им дам да стрелят,ще са им нужни поне 6 месеца,за да свикнат с тътена,барута и прахта.За противогази и марш на скок 42 километра да не говорим!!!!!

187

Мандраджиев

преди 1 месец

До АнонименГейовте и фенинизма му виновни на ***... , а че далаверата-кражбата на народни пари му е национален спорт не е проблем . Стари шумкарски номера. Аре нема нужда знаем се.Това да си пребива жената и да псува гейовете дето са под 1 % в Бг му е гордост и заветна цел в партизанското му битие...

186

Мнение

преди 1 месец

До MNENIEТе бандюгите в костюми са най-опасни заробват те с дългове с дълговата спирала дето ни докараха за последните 4 години. Всяко дете в Бг. се ражда със 20 хиляди дълг...бандюгите от улицата са жертви по неволя гърмят се за некоя друга малка далаверка колкото да има за шрепитание не са престъпници като ония горе.

185

Груйо Михалов

преди 1 месец

Ако ще пазя границите от прииждащите милярди гладни и без никаква култура тълпи съм съгласен, но да ходя да ставам на кайма в окопите на Воронежката дъга, където се води война в стил 1915г. не! Да сядат де се делят и да се свършва тази касапница преди да е гръмнала най-голямата атомна централа в Европа .

184

Умен

преди 1 месец

само гледайте, ей сега отивам да се бия за благото на някоя *** мутра

183

Анонимен

преди 1 месец

При зловещата демографска катастрофа върлуваща в цяла Европа, гей пропаганда и феминизъм, не остаха мъже. От къде ще се появи тази армия, не е достатъчно просто да въведеш някакво псевдо военно обучение, за да е готова за война Европа цялостно трябва да преосмисли ценностите и политиките си!

182

MNENIE

преди 1 месец

Трябва Децата ни да ходят в Казарма - само за обучение . Така няма да се плашат на Бандюги ако им отвъртят шамар .

181

Анонимен

преди 1 месец

До ПОДКРЕПА 184. Като ти отвъртят един бандюгите и ще забравиш глупостите които дрънкаш.

180

ПОДКРЕПА

преди 1 месец

Трябва Мъжете на 19 години да са в Казарма за поне 1 година . Да видят какво е оръжие и танкове . Без това те виждат улични банди с оръжие и дрога .Аз съм обучен човек , мога за 3 минути да си защитя Децата с Оръжие .

179

Анонимен

преди 1 месец

Нашио, като е бил на задължителна служба, какво?! Тотален слугинаж на запад, страхлива снишена главица, функционално неграмотна, отгледала най-допотопното поколение. Казармата възпитавала. Мда, виждам ви, снишени бедни роби казармени на какво ви е научила казармата. Да сте снишени страхливи подчиняващи се роби. Добре, че сме шепа борбени заможни хора да дърпаме държавата напред де...

178

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 177 И какво като живея в колонията България? Никой не избира къде да се роди. Търпя свинщините не колониалната администрация, но да ходя да умирам за тия никога. Вие като ста от крадливата политическа класа може да ви е мила колонията не и на мен още повече след като българите ги третират като кучета, а укропитеците все едно са холивудски звезди.

177

анонимен

преди 1 месец

третополовите не искат, те нямат пол, те не са мъже, те са нищо! хан Крум Страшни щеше да ви избеси по дърветата до Плиска!

176

Жив да съм

преди 1 месец

да видя тази смехория. Трябва в логистиката да се включи доставка на хапчета, балончета, прахчета. Помещения за мамите, да си наглеждат чадата.

175

Анонимен

преди 1 месец

Веднага отивам да умирам за евроатлантиците, ама някой друг път.

174

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 167. Че ти де живееш бе ? Не живееш ли в България ? До какви племена си ?

173

Анонимен

преди 1 месец

Ами когато живееш до азиатско племе като голташка пРосия вместо тия пари да се влагат в развитие ше се влагат в пушкала та да се вардиш от тях

172

Сандьо

преди 1 месец

Какво е твоето лично мнение?

171

Анонимен

преди 1 месец

До много ясно! 172. Ти що не идеш да се биеш бе ами изпращаш други ? Нормален ли си. Викам родителите на тия, които искаш да изпратиш да се съберат и да ти дадат съвет на някое дърво.

170

Анонимен

преди 1 месец

Млади другарки ще има ли, ако не няма никъде да ходя всички сме равни мъжете и жените трябва да са по равно в казарата.