241

Хаха

преди 1 месец

Тъпите копейки от дълго време вече само псуват и нареждат . Не им остана много радост в живота ръйшли .

240

Анонимен

преди 1 месец

Bиенето на тролейбуса KpaBapopo6 Е музика за моите уши

239

БПФ

преди 1 месец

Тази ако наистина е юрист, не знае ли, че престъпник е само осъденият от легитимен съд, с влязла в сила присъда? Жалка, корумпирана и посредствена женица, чието единствено "преимущество" е малцинственият и произход. И поддръжниците и са същите, чета коментарите и се смея. Русофобщината е изключително сериозно мозъчно увреждане. В Русия и ало купонна система и доларът бил 350 рубли. На такива фармацията не може да им помогне, само лоботомия трябва.

238

Анонимен

преди 1 месец

Джуджето се тресе постоянно от нерви, сън не го лови.

237

Анонимен

преди 1 месец

А има една кратка приказка разказана от Путин. "Там където пристигне Сармат настава вечна тишина". Къде сте тръгнали срещу ядрена сила номер едно в света?

236

Браво

преди 1 месец

Това ще са поредните избори които ще направят запада по силен и единен и ще затвърдят Русия като племенна държава от четвъртия свят . Добре е да имаш демокрация където хората с честни избори като тези на запада да устояват ценностите си и да се противопоставят на пропадналите ценности на копейките възхваляващи диктатори , корупция , престъпници изнасилвачи и политически терор ! ...и купонна система

235

Анонимен

преди 1 месец

Само си играят с нервите на Путин!

234

До 224

преди 1 месец

Изглежда като кон, но говори гулюгулюгулюгулююю като миcирkka.

233

браво Кеми!

преди 1 месец

Камала е по-велика дори от Байдън! Всички българи в Щатите трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да гласуват за нея. И ако не го направят, повече изобщо да не са се мернали в бегето! Направо ще бъдат "персона нон грата" за влизане в България.

232

Анонимен

преди 1 месец

Харис многократно наричаше Байдън PACИСТ когато и тя се кандидатира за президент наравно в Байдън преди 4г. Байдън за това я дръпна за вице. За да и запуши устата и да превлече женски вот, както и вот на цветнокожи. Не я избра защото е кадърна или много веща в политиката. Харис и Байдън няма еднаква визия за политиката. Те говорят на различни езици.

231

Анонимен

преди 1 месец

Нещата вървят към Льо Тръмп....

230

А сега

преди 1 месец

Всички пенсии вън от държавните структори

229

Анонимен

преди 1 месец

Харис многократно наричаше Байдън радист когато и тя се кандидатира за президент наравно в Байдън преди 4г. Байдън за това я дръпна за вице. За да и запуши устата и да превлече женски вот, както и вот на цветнокожи. Не я избра защото е кадърна или много веща в политиката. Харис и Байдън няма еднаква визия за политиката. Те говорят на различни езици.

228

Развеселен

преди 1 месец

Егати, Тромпета от мирния Байдън попадна на Прокурор :)))

227

Сигурно е-

преди 1 месец

и в Русия има промити мозъци .

226

Десен сектор

преди 1 месец

Обзалагам се, че нито един от червените муурзилки в този форум не е ходил в Русия, и на нито един детето му не учи в Русия.

225

Ясно

преди 1 месец

Времето на Байдън, Тръмп и Путин изтече

224

Путинис

преди 1 месец

Защо съм толкова тръмп?

223

Айдее

преди 1 месец

Путин одъртя и той, време е да предава щафетата

222

до 215 анонимен

преди 1 месец

Ха-ха-ха . Защо не напомниш за купонната система в Щатите за хилядите безработни и бездомните, чиито жилища са отнети от банките, и спят по подлези и под мостове, в метрото , в кашони. Само Русия ви е в главата.Да не би сте разочароввани руснаци от бягството си на запад ?