38

До 32

преди 1 месец

Прав си! В бг официално пръскат със сребърен йодит, дори варелите съобщиха, че ги произвеждат у нас. Първата информация беше за района на Русе. Не случайно след това в цяла Северна България имаше нечувани порои, бури с градушки...

37

Анонимен

преди 1 месец

Телефоните и вероятно смарт часовниците, ако са имали върху тях. Изключвайте ги при гръмотевични бури! Бог да ги прости!

36

Анонимен

преди 1 месец

Страшна човешка трагедия! Бог да прости загиналите и да помогне на оцелялото момче по-бързо да се оправи,да е живо и здараво за утеха на майка си! А на нея поднасям най-искрените си съболезнования,Бог да и прати сили да превъзмогне огромната болка от загубата на любимите хора и никога повече да не и се случват подобни нещастия!!!

35

Анонимен

преди 1 месец

31, 'кой почна да плюе по семейството и умрелите, а? Маллоумник!' -- кат гледам май ти си единствения дето плюе

34

Анонимен

преди 1 месец

мълня е удряла на 2-3 метра от мен ..... сега като чуя само че гърми и се крия като заек в дупка и започвам да звъня на семейството и то да се крие и да не излиза докато отминат .... ето това е пост ефекта да удари мълния в много голяма близост .....

33

Анонимен

преди 1 месец

Да почиват в мир пострадалите. Всички съвременни телефони са с геолокация, защо не се ползва, а трябва да се търсят пострадалите по спомени на оцелели. Телефоните не са само за клюкарника и чатене.

32

Анонимен

преди 1 месец

Ужас!Дано няма повече такива случаи.От това,което пръскат се намагнетизирва въздуха,защото съдържа метални частици да отразявали слънчевата светлина.Дори да не пръскат над България такива облаци идват от други държави с вятъра.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25, кой почна да плюе по семейството и умрелите, а? Маллоумник! Освен всичко друго и не помниш какви си ги ръсил! Егаси бокклукка си!

30

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 29, ще си го получиш! Прояви малко емпатия към тези хора. Не си интересен... простацции като теб нямат място в тази държава! Как може на такава трагедия да се правиш на интересен, бе? Толкова ли н из отпадъкк си?

29

БАЩАТА ОТ ОТВЪДНОТО

преди 1 месец

ЕПА Я ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ, ЧЕ ПРИ ГРЪМОТЕВИЧНА БУРИЯ НЕ ТРЕБВА ДА СЕ ДЪРЖИМ ЗА ЖЕЛЕЗНИ ГРЪМООТВОДИ! Я СЪМ ПРОСТЪ СЕЛЯНУН ПО *** И ОТ ТЪПУТИНАСТИТЕ КВО ИСКАТЕ ОТ МЕНЕ БЕ :D

28

Анонимен

преди 1 месец

алоо праведния от 15, 19, 23, що избяга ?? нал бе Дясната Ръката на Бог и се канеше да раздаваш правосъдие ??

27

АнонимеН

преди 1 месец

НАЧИ БАЩАТА В ЕДНАТА СИ РЪКА ДЪРЖАЛ ЖЕЛЕЗЕН ЧАДЪР, А С ДРУГАТА СЕ ДЪРЖАЛ ЗА ЖЕЛЕЗНО ВЪЖЕ :D И БИЛИ НА ВРЪХ НАД 2000 МЕТРА :D САМО НЕ СА ВИКАЛИ: УДАРИ НИ УДАРИ НИ :D

26

Анонимен

преди 1 месец

алоо праведния от 15, 19, 23, 25, що избяга ??

25

Анонимен

преди 1 месец

23, ' ти почна. Заслужаваш много повече, ама тя съдбата си знае работата' -- почнал съм бил аз нещо си ХАХАХА, олигуфрен пий си хапчетата, не си дясната ръка на бог че да раздаваш правосъдие

24

Анонимен

преди 1 месец

До 9 - Примерно, от пластмаса, фибростъкло! Нямаше да са мъртви хората!

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21, ти почна. Заслужаваш много повече, ама тя съдбата си знае работата. Устата ти ще замлъкне само когато те тресне съдбата.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 20, щом вярваш, че ти е писано..... нали не се оглеждаш когато пресичаш улици? Хайде стига с тези клишета! Писано му било.... ама не се хвърляш от мост без въже, нали?

21

Анонимен

преди 1 месец

19, 'осъзна ли какво написа, а? Заслужаваш наистина да ти се случи нещо гадно и да си спомниш думите си! Млъкни ти, изродд! ' -- не съди, да не бъдеш съден !!!

20

Анонимен

преди 1 месец

На всеки му е писано колко ще продължи земния му път.А каквото е писано на глава на камък не ходи.Гръм в коприва не пада.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 18, осъзна ли какво написа, а? Заслужаваш наистина да ти се случи нещо гадно и да си спомниш думите си! Млъкни ти, изродд! Поне пред трагедията на това семейство имайте малко доблест и мълчете!