9

Анонимен

преди 1 месец

Само да напомня - Камала обвиняваше Джо в "расизъм" на дебатите през 2020-та. След отва каза, че не искала да го кажа "буквално", прсото се е опитвала, да спечели "спора". Ех, Байдън 2007-*** питаше Обама, защо си е правил тест за ХИВ, с риторика, че е гей (това, ако се беше случило 2020-та, применро, щеше да е автоматичен край за вскяа кампания).

8

Анонимен

преди 1 месец

Аз ще ти кажа - Камала се отказа от президентската надпревара през 2020-та година, защото имаше 1% подкрепа от демократите. И от тогава, малко се е променило.

7

Биг Майк

преди 1 месец

Биг Май, Биг Майк!

6

Анонимен

преди 1 месец

От Обама Америка тръгна надолу отвсякъде.Почна да се налагае една отвратителна псевдо култура.Къде ще доведе вече видяхме, републиканците изкараха Тръмп, а демокрагтите се опозориха с ковид и Байдън.Може ли по - надолу, може естествено.

5

Анонимен

преди 1 месец

Мишел изглежда къде по- образована и напориста. Някак е и по- опитна, въпреки, че Харис беше вицепрезидент. Но Тръмп има шанс по- скоро срещу Харис, която не блести и ще се занимава с аборти, джендери и други либерални дъвки за отвличане вниманието на среднета класа от социалните проблеми!

4

Анонимен

преди 1 месец

Обама, станалпрезиден тпреди 16 години е по-млад от Джо и Тръмп ... а после Буш и Клинтън :V

3

Бaй Kypтu

преди 1 месец

Tююyyy, зa egнo нeщo noнe ga cъм cъrлaceн c нero...

2

Анонимен

преди 1 месец

ми чи де да знам маНело, питай него, що питаш мене ??

1

Анонимен

преди 1 месец

Само демони на снимката: Обама, Байдън, липсва само онова чудовище Хилари. Дано Тръмп да ги отвее на изборите.