46

Анонимен

преди 1 месец

"Президентът Джо Байдън превърна страната ни в бананова република и закономерно стана жертва на държавен преврат", каза милиардерът Дейвид Сакс в "Х".

45

Ха ха

преди 1 месец

Явно няма много почитатели

44

Анонимен

преди 1 месец

Чей Боуз, Ирландия: "Векове наред Западът завижда и се бои от огромната мощ и безкрайните ресурси на Русия. Той от столетия се опитва да разчлени и подчини Русия".

43

Анонимен

преди 1 месец

Европейски лидери, приемете поражението в Украйна и сключете мир с Русия, каза Ким Дотком.

42

Анонимен

преди 1 месец

В турския вестник Cumhuriyet пише: "Вашингтон многократно се опитва да открие южен фронт по границата на Русия". Метежът на Пригожин бе опит за майдан - майдан, организиран от шестата колона в Москва и опитал се да използва "Вагнер" като силова съставляваща, като острие.

41

Анонимен

преди 1 месец

Вчера о.з. полковник от испанската армия Педро Баньос разказа, че в резултат от руски удар по Одесса, са гушнали букета над 18 военни от наглобританската "Специална въздушна служба" + 25 ранени. Педро Баньос каза, че са убити и френски военни, но не уточни бройката.

40

Анонимен

преди 1 месец

Преди неговата смърт го обиждахте и наричахте "готвачът на Путин", а сега величаете Героя на Русия и в същото време метежника Пригожин като борец за свобода и демокрация.

39

Анонимен

преди 1 месец

Защо като трябва нещо да се снима и от някъде изкопават възможно най-скапаната камера, фотоапарат или телефон и да внимаваш слънцето да е точно пред тебе, че нищо да не се вижда? Има някакво състезание като преразказ по подобие на картинка за умствено изостанали? Какво е искал да каже новият Анди Уорхол от Петровка? 2024 година е. От тая мацаница нищо не се разбира.

38

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Вчера дори пияницата Борис Джонсън говори за сключване на мир и отказване на Украйна от територии, Христо Иванов видя накъде е вятъра и той се изсули, само форумните тук дъртаци още не могат да разберат какво става.

37

Пълни олигофрени

преди 1 месец

Съглaсен съм с русофобните пpocтаци и oлигoфpени, че Русия е слаба, а руската армия губи по цялата линия на фронта. Сега е времето да си стегнете багажа и да заминете на фронта за да си направите една разходка и да ни изпратите селфита от украинския фронт с вашите страхотни победи. Зеленски ще ви плати екскурзията, а също ще ви дава по $1000 на ден. Изчезвайте от тук защото вашите пpocташки коментари и без това се изчерпаха и се повтаряте като развалена громофонна плоча.

36

Анонимен

преди 1 месец

За 24 години управление Путин трансфмира Русия в супер развита икономика, която се издържа от износ на нефт и порно актриси. Руснаците живеят 5 пъти по-добре от арабите в Катар и емирствата изкачиха нови световни върхове - по брой разводи, миграция от Централна Азия, олигарси с деца на запад и рапъри наркомани.

35

до 34

преди 1 месец

Направо са ги смазали, ша знайш! Едно градче, като Търговище го превземат една година и с цената на 50К убити и ранени. Втората по големина армия, с безаналоговите си оръжия, хаха. Само тъй да мачкат, чебурашките, до Киев кьорав руснак няма да има на таз земя! :)

34

Анонимен

преди 1 месец

*** къпят,ли се всеки ден?

33

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Укросите ще се смеят днес.От утре почват пак да плачат

32

ъъъъъ

преди 1 месец

леле с кви неща ни занимавате

31

Анонимен

преди 1 месец

Тоя много си беше повярвал, но Водата му показа къде му е мястото.

30

Шефрет

преди 1 месец

И това беше ли от полза за укро контраофанзивата?))

29

Анонимен

преди 1 месец

Вагнер ви смазаха при Бахмут!

28

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Путин се е изходил върху статуята.

27

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Това ли е водещата новина за България? Изключителни пpocтaци коментират тук.