136

яяя

преди 1 месец

Само на мен ли ми е толкова противен мазният Денков.

135

Анонимен

преди 1 месец

Фуражката домъкна отнякъде тези инфантилни аматьори и сега тоталната катастрофа трябва да е на неговата съвест. Народът вече не вярва в нищо и никого, защото на всички стана ясно, че т.нар. политици са обикновени башибозуци и разбойници. Вече е под въпрос дали въобще заслужаваме да имаме държава.

134

Анонимен

преди 1 месец

Баче Кико, държавата не ти е парапет с Лена върху него. Иска най-малкото обща култура и познаване на езика. За качествата на истински държавник дори не си чувал. Върви си с цялата шайка крадци.

133

Анонимен

преди 1 месец

Да върнат и българските си паспорти преди да сме им ги взели и марш оттук. Тук живеят хора с каквито и разбирания да са, а не база за експерименти на недоучили измамници.

132

Анонимен

преди 1 месец

Мандата връщачите разказаха ли на Радев за екскурзията , вместо политическа програма , защото са пълни нефелници да си съставят .

131

Ха-ха

преди 1 месец

Само изцапаха мандата. Гнус такава ...

130

Иво

преди 1 месец

Законите ни позволяват този цирк Не е нормално те сами да се предлагат за депутати, да се явяват в по три секции и това да продължава вечно В другите страни от Европа за да стигнеш до избори за парламента, трябва да събереш подписи на представители на народа - депутати, кметове, сенаториВ България се закачаш за някоя партия, или партийка, и те избират в парламента с машини за вечен депута Е как тези хора ще се стараят да направят нещо, за избори им плащат, за седене също, безумие е това;

129

Анонимен

преди 1 месец

Да благодарим на Юмруков, който се вирна в деня когато от ЕК обявиха, че БГ е приета в чакалнята на еврозоната и ни сътвори е те това падение- 30% инфлация и след изборите есента сме с 1 милиард назад- това само за избори- а рожбите му- ами нямам думи- молеца и просто Кире са направо титани на мисълта, а Кокор- ами по добре не го допускайте до БГ икономика!

128

Бизнесмен

преди 1 месец

Интересно ми е как не ги е срам? Хем са алчни, хем не стават, хем не могат да управляват и ползват само политиката за забогатяване. Богатите хора правят пари с бизнес и инвестиции. Какво правят в политиката тези хора? Само пречат на себе си и на държавата. Правят го не само за държавата, а си го правят за себе си.

127

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Фанала е гората да реже дръвя за парапети .

126

Анонимен

преди 1 месец

Мустаканката къде е ?

125

Анонимен

преди 1 месец

Де е Пеевски ,цял ден никаква статия за него не сте пуснали!Да не са го завряри вече във фурната със лимонче и картофки?

124

Анонимен

преди 1 месец

Денков е шушумигар 1 на Планетата , Киро е напълно луд , на такива въобще връчва ли се мандат , ама *** народ та ги класира.

123

80%-тен

преди 1 месец

До 122 Анонимен и Неук. . . или поне да нямат право на глас хора,които не плащат данъци в БГ . . . . Питай се сам, защо неплащащи данъци в България предпочитат да плащат високи данъци в чужбина след като България има най-ниските данъци от 10%? Явно не е причината в данъците! Сигурен съм, че нямаш обяснение, а и даже да ти го обясня няма да го разбереш! Загубено време.

122

баба мара

преди 1 месец

радев да им свали охраната какво е това хем ги храним хем ги поим хем гивардим от кого се плашат такива не ни трябват отиваме на избори наесен ипосле напролет

121

Анонимен

преди 1 месец

Неможачите какво друго да направят ?

120

Анонимен

преди 1 месец

Екскурзианти вън!

119

Анонимен

преди 1 месец

Една скъпоплатена и нищоправеща институция,благодарение на тези от снимката сме в патова ситуация...емитират само дейност с нашите пари!Избори след избори,и нашите деца и внуци ще плащат

118

Анонимен

преди 1 месец

Не им ли свършиха парите на ГЕРБ 5-6 пъти вече купуват кебапчета на малцинствата. Да се въведе образователен ценз за гласуване! Да се премахне двойното гражданство,или поне да нямат право на глас хора,които не плащат данъци в БГ! Иначе ще има избори докато се закрие накрая държавата!Пародия на държава сме вече!

117

Анонимен

преди 1 месец

До като не ликвидират политически, политическият труп и осъден лъжец Борисов, няма да има избори. В ГЕРБ и ДПС предстоят много арести. Половината ГЕРБ и гравитиращи около тях са в списъците на Мартин нотариуса и ще подават декларации към кпкомпи. От ДПС ще влязат обратно в задните части на Пеевски, откъдето излезнаха